Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

posta posta geliyor aklıma söyleyeceklerim ufff...
hani ben mecburen 5 gün ara vermiştim spora ya,tartılmaya korkuyordum;hem de üstüne yedim battı balık hesabı,bugün tartıldım almadığım gibi 100 gr vermişim...bu spor muhteşem bişey kızlar,sporsuz geçen yıllarıma yazık :19:

şu "spor yapıp,kas yoğunluğnu arttırınca,oturduğumuz yerden daha çok kalori harcarız" tezi de çok doğruymuş :34:

dvrmzn :29:

senin patates diyeti noldu? birkaç kilo daha vermiştin di mi canım? bu arada çizelgeyi yapamadın mı?

çok soru sormuşum :17:

benim patates diyeti rotasından şaştı başka diyete döndü ama 3 kg verdim :46: ölcülerimi 2 kere aldım aralarında 1- 2 cm fark var ondan yazmadım buraya resim önceden çekmiştim bu ara tekrar çekmem lazım. birde bu ara biraz boşladım misafirler yüzünden şimdi bile yapamıcam bi slim six pack yapcam yeter yarın jillian yaparım artık hadi ii gecelrrrr:8:

ben dün yapamadm yaa bugün artık yapcam bu arada nasıl diyetler uyguluyorsunuz hanımlar ve nekadar kilo verdiniz:8:

Bende Jullian yapıyorum, hatta ağrıyor diye pes etmedim üzerine gittim ertesi günde ağrıya ağrıya yaptım arkadaşlar sonra ağrılarım geçti sizlerde ara vermeyin zorlayın kendiniz.
sporla ilgilenen bilgili kime sorduysam bana bu kadının yaptırdığı hareketlerin gerçekten çok faydalı olduğunu yeterli olduğunu söyledi , tüm vucudu çalıştırıyor , özellikle bayanlar için en önemli bölgeleri yani en çok kilo alan yerleri bel bölgesinede ağırlık veriyor, kalça bacak sıkılaştırıyor daha ne isteriz değil mi ??? :8::8::8:

3/4 bitti kızlar...bu level bana çok zevkli geldi...dambıllarla hoplayıp zıplamak çok keyifli :ssz:

ve ilk defa ara vermeden üstüste yapabildim :nazar:

Selam kızlar. Kilolu bir bayan olarak buna bir çözüm bulmak istiyorum. İş yerimde çok uzun zaman hareketsiz kalıyorum, gittikçe kilo alıyorum ve çalışma saatlerim uzun olduğundan bir salona da gidecek halim ve zamanım olmuyor. Turbo Fire Workout diye bir egzersiz DVD seti var. Çok araştırdım ve en eğlenceli en işe yarayan zayıflama egzersizi. Ama malesef Türkiye'de satışı yapılmıyor (ya da ben ısrarla bulamıyorum) ancak sahibi olan insanlar var. Eğer bu konuda bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

öncelikle Allah bu konuyu açan arkadaştan ve resimleriyle yazılarıyla motiveme motive katan tüm kullanıcılardan razı olsun.
üşenmedim ilk sayfadan buraya kadar okudum(tamamını sayfa atlamadan.psikopatlıkta son noktadayım yani :))).okurkende boş durmadım tabi.dün akşam DS 1/9 u bitirdim ve bugün 1 leveldaki son günümü yapıp yarın 1 gün dinlenme verip çarşamba 2.levela başlayacağım.sadece ve sadece 9 gün yapmış olmama rağmen bendeki değişim inanılmaz :52:.yarın sabah ölçü alıcam.başlarkende almıştım.burda sizlerle paylaşıcam arkadaşlar.hepiniz sevgiyle kalın.iyki varsınız. :46::46:

bende ddün gece ripped lvl 3/4 yapyım ve slim six pack yaptım yorgunluktan buraya bile yazaadım.. bugün daha yapamadım geceye kalmaz insallah:52::8: yeni başlayan arkadaslar hayırlı olsun daim olsun inşallah :46::21:

jillian lvl 3/5 bitti slim six pack te yaptım oh içim rahat siz neler yaptınız bakalım tembellik yok bakın bana :34:
asıl tembel benim galiba bu saate bıraktığıma göre :1::51:

merhaba bayanlar.
Ds 1/10 bitti.bende hemen ölçülerimi aldım tabi ki.öncelikle şunu belirtmeliyim ki bugün yarın regli olucam ve haliyle vücudum biraz şiş.ama buna rağmen sonuç çok tatmin edici görünüyor.

Başlanıç.............................1/10 bitişi ............................Fark
kilo : 64,10...............................62,00.............................. 2,10 Kg :nazar:
gögüs: 97 cm..............................94 cm...............................3 cm
bel: 80 cm...............................76cm................................4 cm
göbek: 90cm................................87 cm................................3 cm
kalça : 101cm...............................99 cm............................... 2 cm :nazar: :46::46::46::46::46:

bunlara ilaveten bacak 56 dan 54 e,kol 27 den 26 ya düşmüş ama kol ve bacağın ilk ölçülerini 1/5 te almıştım.yani belkide ilk gün alsaydım daha farklı olurdu sonuç :27:
şunuda belirteyim ki programa ek olarak diyette yapıyorum.hepinizi öpüyorum arkadaşlar.yılmak yok spora devam.2013 yazının çubuk krakerleri biz olalım.sevgiyle kalın :3::3::3:

merhaba bayanlar.
Ds 1/10 bitti.bende hemen ölçülerimi aldım tabi ki.öncelikle şunu belirtmeliyim ki bugün yarın regli olucam ve haliyle vücudum biraz şiş.ama buna rağmen sonuç çok tatmin edici görünüyor.

Başlanıç.............................1/10 bitişi ............................Fark
kilo : 64,10...............................62,00.............................. 2,10 Kg :nazar:
gögüs: 97 cm..............................94 cm...............................3 cm
bel: 80 cm...............................76cm................................4 cm
göbek: 90cm................................87 cm................................3 cm
kalça : 101cm...............................99 cm............................... 2 cm :nazar: :46::46::46::46::46:

bunlara ilaveten bacak 56 dan 54 e,kol 27 den 26 ya düşmüş ama kol ve bacağın ilk ölçülerini 1/5 te almıştım.yani belkide ilk gün alsaydım daha farklı olurdu sonuç :27:
şunuda belirteyim ki programa ek olarak diyette yapıyorum.hepinizi öpüyorum arkadaşlar.yılmak yok spora devam.2013 yazının çubuk krakerleri biz olalım.sevgiyle kalın :3::3::3:

süpermişşş ya tebrik ediyorum seni sadece 10 günde aldın demi bu sonucu?
diyet nasıl bişey uyguladın diyetisyen eşliğindemi yoksa dikkat falan mı ettin?

süpermişşş ya tebrik ediyorum seni sadece 10 günde aldın demi bu sonucu?
diyet nasıl bişey uyguladın diyetisyen eşliğindemi yoksa dikkat falan mı ettin?

evet canım sadece 10 günde aldığım sonuç bu.vücut düzenli sporu ilk kez görünce sevindirik oldu sanırım :1::1:

diyetime gelince klasik kalori sayma diyeti.1200 kaloriyi geçmeyecek şekilde beslenmeye çalışıyorum.örnek menü vermem gerekirse
sabah
beyaz peynir-2 dlm tuzsuz etimek-5 zeytin-domates-salatalık(haftada 2-3 kerede haşlanmış yumurta ekliyorum buna)
öğle
sebze yemeği-keten tohumlu yoğurt-1 dlm ekmek(domates salatalık eklenebilir)
ara
1 meyve veya 1 avuç içi fındık
akşam
4 köfte-yoğurt-salata(bol miktarda cin biber)

günde 2 bardak yeşil çay,spordan önce şekersiz neskafe-hergün 1 diyet kola

iştede bu kadar :21::21:

evet canım sadece 10 günde aldığım sonuç bu.vücut düzenli sporu ilk kez görünce sevindirik oldu sanırım :1::1:

diyetime gelince klasik kalori sayma diyeti.1200 kaloriyi geçmeyecek şekilde beslenmeye çalışıyorum.örnek menü vermem gerekirse
sabah
beyaz peynir-2 dlm tuzsuz etimek-5 zeytin-domates-salatalık(haftada 2-3 kerede haşlanmış yumurta ekliyorum buna)
öğle
sebze yemeği-keten tohumlu yoğurt-1 dlm ekmek(domates salatalık eklenebilir)
ara
1 meyve veya 1 avuç içi fındık
akşam
4 köfte-yoğurt-salata(bol miktarda cin biber)

günde 2 bardak yeşil çay,spordan önce şekersiz neskafe-hergün 1 diyet kola

iştede bu kadar :21::21:

klasik tarzdan dikkat etmişsin ama çok güzel inşallah bende verebilirim

selam kızlar dun yazamadım çok yogundum koca hafta ınanılmaz derece tembel geçti oglum hala ıyleşmedı bugunde hastaneye gittik boğaz enfeksiyonu olmus ateşini düşüremiyoruz ne fitil ne baska şeyy durum boyle olunca akşamlarıerken saatte yorgunluk çokuyo 7 gunde 3 gun spor yapabilmişim :(

ölçülerimi yazıyorum dün aldım bunları level 2 de 9.gunum bu aksam bitcek nasipse level 3 e geççem

19 Şubat:gögüs:95 bel:80 kalça:105 alt bacak:38 ust bacak:62 kollar:28 kg:76,0 boy:168cm

25 Şubat:gögüs:95 bel:79 kalça:104 alt bacak:38 ust bacak:60 kollar:27 kg:74,6

2 Mart:gögüs:91 bel:78 kalça:102 alt bacak:38 ust bacak:59kollar:26 kg:73,1

11 Mart:gögüs:90 bel:75 kalça:100 alt bacak:37 ust bacak:57 kollar:25 kg:72,5

18 Mart:gögüs:89 bel:74 kalça:99 alt bacak:37 ust bacak:56 kollar:25 kg:72,3

minyatür ve ecmel tebrik ederim ölçüler çook güzel devamını dilerim insan farkı gördükçe daha bi hırslanıyor maşallah size:nazar:

Back
X