Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhabalar jillian la kk sayesinde tanıştım.gecen 1 ay leslie ile 3 mil yapıodum pek düzenli yapamasamda faydasını gördüm.yalnız benim sorun doğum sonrası kalan göbegim ve 8 kilom:( jillianla karnımın çalıştıgını hissettim ki 2 gün çok ağrıdı:) bende level 1 3.günümü yaptım bugun..umarım işe yararda su koca göbekten kurtulurum..hepimize kolay gelsin...

geçmiş olsun ikinizede Allah şifa versin...
bende bebiş rahatsız olduğundan beri yapmadım nerdeyse 1 ay oldu boşladım şimdi iyi bebişim ama bi başlayamadım hergün bakıyorum buraya ama bugün bende 6w6p ten devam edicem inşallah...

sizede gecmıs olsun cok canım ınsan ara verınce zor oluyor bende bugun dıyorum bı baslasam gerısı gelıcek bakalım

sculptlarda dizini mi zorladın acaba? Bende herhangi bir sorun yok. Buz koyup diz hizasından destekleyerek bacaklarını dikmeyi denesene. eğer artarsa ihmal etme doktora görün mutlaka.

Bende de aynısı oldu 1 hafta ara vermek zorunda kaldım. Fazla zorlamayın bence yoksa benim gibi 2-3 gün yürüyemezsiniz :1:

bilmiyorumki,kesin bi yerde zorladım yada yanlış bi hareket yaptım,normal bi ağrı olsa ikisindede olurdu çünkü...tşk ederim önerin için canım denicem birazdan inş geçer.Mercani ara vermek istemiyorum aslında,kendimi zorlamadan yapmaya çalışıyorum inş kötü bişey çıkmaz,saolun kızlar

DR.Mehmet ÖZ ve Jilliannnn $jllll.webp

selaaam kızlar,

ben de pilates bandı ile alt ve üst karın ve kollar için çalışırken killer abs level 1'e başlamıştım özellikle simitler için. göbeği içeri çeksen de simitlere çare yok :9: ama ben grip oldum üstüne adet oldum derken kaldı. 1 hafta kadar belki daha fazla ara vermek zorunda kaldım.

sizce level 1'e baştan mı başlasam (3-4 gün ancak yaptım) yoksa kaldığım yerden 10 güne tamamlayacak şekilde devam mı edeyim? bana tavsiye verirseniz mutlu olurum :29:

Son düzenleme:
kızlar mrb ben de yeni geldm aranıza 3 ay oldu doğum yapalı ama hamilelikte 25 kilo aldım ve doğumda sadce 6 kilom gitti. hiç bi kıyafetime giremiyorum hala hamilelikleri giyiyorum . geçen gün bi mağazada tezgahtar kız doğuma az kalmış heralde dedi ve nerdeyse bi o kadar da popo da var.. acil bi şe yapmam lazım... jilliana başlasam rejim de yapsam bu defa sütüm zaten az tamamen azalacak ve benim bebek malesef mama almıyo sütüm yetmediği halde inatla.... ne yapmalıyım sizce... formu neredeyse tamamen okudum benim durumumda olanı göremedim... cevap bekliom kızlar....

kızlar mrb ben de yeni geldm aranıza 3 ay oldu doğum yapalı ama hamilelikte 25 kilo aldım ve doğumda sadce 6 kilom gitti. hiç bi kıyafetime giremiyorum hala hamilelikleri giyiyorum . geçen gün bi mağazada tezgahtar kız doğuma az kalmış heralde dedi ve nerdeyse bi o kadar da popo da var.. acil bi şe yapmam lazım... jilliana başlasam rejim de yapsam bu defa sütüm zaten az tamamen azalacak ve benim bebek malesef mama almıyo sütüm yetmediği halde inatla.... ne yapmalıyım sizce... formu neredeyse tamamen okudum benim durumumda olanı göremedim... cevap bekliom kızlar....

mrb canım hoşgeldin...allah yardımcın olsun öncelikle,eğer biberon istemiyosa kaşıklada verebilirsin.Benimde benzeri şeyler başımdan geçti.Jilliana başlamadan 1 hafta önce tempolu yürüyüşle vücudunu alıştırsan daha iyi,sezeryanmı yaptın bilmiyorum ama belki kendini zorlamaman gerekebilir,jillian biraz zor çünkü hamlıktan dolayı ilk 4 5 gün ağrı oluyo.Eğer uzun zamandada zayıflasam olur dersen hem diyet hemde basit egzersizler ve yürüyüşlede 4,5 ayda kilo verebilirsin

Tatlim bende senin gibi 25 kilo alarak dogum yaptim oncelikle sana tavsiyew kimsenin lafina ye emziriyosun demelerine bakma cunku sutunu en cok su yapar kalitesinide yedigin besin guruplari oncelikle kendine bir liste cikar sebze et meyve ve sut urunu tuketimini ogunlerine gore ayir cok yemek sut degl sadece kilo yapar tatli istegni kompostoyla meyveyle sut tatlilariyla gecistir bol sivi al ayrica gunde bir bardak rezene ve 5gr kadar dereotu sutunu artirir bebegininde gazini alir ayrica bir avantajin var sadece emzirerek gunluk 500 kalori kadar harciyorsun bunlar benim tavsiyem

Tatlim bende senin gibi 25 kilo alarak dogum yaptim oncelikle sana tavsiyew kimsenin lafina ye emziriyosun demelerine bakma cunku sutunu en cok su yapar kalitesinide yedigin besin guruplari oncelikle kendine bir liste cikar sebze et meyve ve sut urunu tuketimini ogunlerine gore ayir cok yemek sut degl sadece kilo yapar tatli istegni kompostoyla meyveyle sut tatlilariyla gecistir bol sivi al ayrica gunde bir bardak rezene ve 5gr kadar dereotu sutunu artirir bebegininde gazini alir ayrica bir avantajin var sadece emzirerek gunluk 500 kalori kadar harciyorsun bunlar benim tavsiyem

Bu arada unutma dokuz ayda dogum yapiyoruz dokuz aydada ancak rahim ve karin kendini toparliyor stres yapip acele etme yani

mrb canım hoşgeldin...allah yardımcın olsun öncelikle,eğer biberon istemiyosa kaşıklada verebilirsin.Benimde benzeri şeyler başımdan geçti.Jilliana başlamadan 1 hafta önce tempolu yürüyüşle vücudunu alıştırsan daha iyi,sezeryanmı yaptın bilmiyorum ama belki kendini zorlamaman gerekebilir,jillian biraz zor çünkü hamlıktan dolayı ilk 4 5 gün ağrı oluyo.Eğer uzun zamandada zayıflasam olur dersen hem diyet hemde basit egzersizler ve yürüyüşlede 4,5 ayda kilo verebilirsin

canım evde hazır 4 çeşit mama var ama almıyo zorla biraz alıyo... onda da yarım saae kalmaz acıkıyo basıyo çığlığı sadece pirinç ununu biraz yiyo erken biliyorum ama pirinç ununa başlamak durumunda kaldım... eylüle kilolarımı vermem lazım öğretmenim şimdi izindeyim. sezeryanla yaptım doğumu hatta erken doğum oldu 45 gün önce geldi bebeğim. daha önce spor deneyimim var ancak neredeyse 1 yıldır ypmıyorum. bi denicem olmazsa hafif yürüyüşlerle başlıcam dediğin gibi....

canım evde hazır 4 çeşit mama var ama almıyo zorla biraz alıyo... onda da yarım saae kalmaz acıkıyo basıyo çığlığı sadece pirinç ununu biraz yiyo erken biliyorum ama pirinç ununa başlamak durumunda kaldım... eylüle kilolarımı vermem lazım öğretmenim şimdi izindeyim. sezeryanla yaptım doğumu hatta erken doğum oldu 45 gün önce geldi bebeğim. daha önce spor deneyimim var ancak neredeyse 1 yıldır ypmıyorum. bi denicem olmazsa hafif yürüyüşlerle başlıcam dediğin gibi....

anladım canım o zaman 1 buçuk ay daha sabrediceksiniz...çünkü,en erken 4 buçuk aylıkken başlanıyo ek gıdalara.Zor bu zamanlar ama geçicek...Eylüle kadar verirsin bence diyetle,jilliana başlayıp başlamamak konusunda karar senin:))

kızlar gruba dahil olmak için bi şart var mı ben yaklaşık 2 aydır dyetteyim yine kk da cuma zayıflama yarışmaları 13. takımdayım 2 aydır çok fazla aksatmadan leslie samsone 5 mil yapıyordum fakat hafif gelio ve jilian a başlamak istiyorum bilgi verr msiniz ?

mrb 2 ayda 10 kilo mu verdiniz biraz diyetinizden bahseder misiniz

bu arada ismim burcu. canım biraz karatay biraz dukan gibi diyetim. yemeklerden yağı azalttım kızartma hiç yemedim herşey ızgara ve fırında abur cubur fast food dan uzak durdum ve gnde en az 40 dk spor yaptım genelde protein ağırlıklı yumurta tavuk filan arada esio sebze oluo ama kahvaltı klasik yumurta peynir zeytin tam bugday ekmeği son zamanlarda dukan krep e sardım mesela güzel oluo yulaff kepeği aldım markettenn öle yani az yemeyi öğrendim öğlen 3 tn sonra filan kesinlikle meyve yemiorum ve süt içmiyorum. çünkü sütteki laktoz belli bi sattten sonra direk yağa meyvedeki şekerde öle o şeklde bi diyet yaptım sormak istersen yne burdayım :31:

bu arada ismim burcu. canım biraz karatay biraz dukan gibi diyetim. yemeklerden yağı azalttım kızartma hiç yemedim herşey ızgara ve fırında abur cubur fast food dan uzak durdum ve gnde en az 40 dk spor yaptım genelde protein ağırlıklı yumurta tavuk filan arada esio sebze oluo ama kahvaltı klasik yumurta peynir zeytin tam bugday ekmeği son zamanlarda dukan krep e sardım mesela güzel oluo yulaff kepeği aldım markettenn öle yani az yemeyi öğrendim öğlen 3 tn sonra filan kesinlikle meyve yemiorum ve süt içmiyorum. çünkü sütteki laktoz belli bi sattten sonra direk yağa meyvedeki şekerde öle o şeklde bi diyet yaptım sormak istersen yne burdayım :31:

bende bugün baslamak istiyorum kısmetse 10 aylık bebegım var bakalım başlarsam yazarım

aslında herikiside evet motıvasyonum düştü her ikisini de yapıyordum bıraktım doğumda kilo lıp veremedim 73 kiloya geldım50 kg dan kızımın doğum günü var temmuzda o zamana kadar 10 kilo verebilsem :25:

aslında verebilirsin canım ve motivasyon çok önemli ben daha bekarım ve diyete pazartesi başlayıp salı bozardım hiç zayıf olmadım hep giderdim en büyük bedenlere bakardım artık 2.5 ay önce 44 bedene bile zor giriodum şimdi 40 bedene kadar düştüm 13. takım sayesinde onlar olmasaydı devam edemezdim sanırım

Back
X