- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #7.701
1/5 tammamdır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1/6 = 1. level in 6. günü demek istiyoruzkızlar günaydın.. 1/6 1/5 yazıyorsunuz ya bunlar ne demek :26: ben şuan işteyim ve her yerim ağrıyor :44: işe gelirken arabayı zor kullandım, bir an önce alışmak istiyorum![]()
1/6 = 1. level in 6. günü demek istiyoruz
ilk levelde 5 gün filan geçsin alışıyorsun acılara.
günaydın arkadaşlar...bende dün akşam itibari ile tekrar jillian a başvurmuş bulunmaktayım...tekrar diyorum, çünkü 3 ay önce 30 days i tamamlayıp 6w6p in 1/9 unu yapıp bırakmıştım
keşke bırakmasaymışım
neyse artık bende 6w6p olarak yola çıktım..bakalım ne gibi değişim olacak....hepimize başarılar diliyorum
![]()
30 dayin sonunda ki değişimin neydi ek olarak bir şey yaptınız mı diyet vs şimdiden kolay gelsi![]()
haziranda doğum yapmıştım. kasım ortasında 30 day e başladım.aralarda fire vererek ocak da bitirebildim.67,5 kg dım başladığımda...ek olarak ekmek ve hamur işini hayatımdan çıkardım sadece.30 day in sonunda 58 kg dım
...kollarım ve bacaklarım incelmişti hatta göbeğim bile
...ama kızımın diş sıkıntısı yüzünden devam edemedim bi süre
..sonrada kaldı gitti...incelmiş olmama güvendim sanırım...ama bu ara göbek pörtledi resmen...
![]()
evet doğumdan sonra göbek çıkıyor. sonucunuz güzelmiş darısı başıma![]()
haziranda doğum yapmıştım. kasım ortasında 30 day e başladım.aralarda fire vererek ocak da bitirebildim.67,5 kg dım başladığımda...ek olarak ekmek ve hamur işini hayatımdan çıkardım sadece.30 day in sonunda 58 kg dım
...kollarım ve bacaklarım incelmişti hatta göbeğim bile
...ama kızımın diş sıkıntısı yüzünden devam edemedim bi süre
..sonrada kaldı gitti...incelmiş olmama güvendim sanırım...ama bu ara göbek pörtledi resmen...
![]()
ben 6w6p yaptım. ilk level biraz sıkıcı gibi görünse de 2.level daki kardiyoyla birlikte emin olun ne göbek kalacak, ne simit..bırakmadan devam edin![]()
arkadaşlar merhaba,
ben de dün başladım 27 dkkalık programın 23 dkkasını yapabildim son dkkalarda ecalim kalmamıştı ona bile gözümden yaş sırtımdan ter eksik olmadı imanım gevrildi anam ağladı parçalandı kaslarım resmen çok zorladı beni, ama elimden geldiğince yapmaya calıştım, bi de görüntüm o kdr komik ki, kızlar orda çakı gibi ben bıngıl bıngıl zıplıyorum fln moralim bozuldu
şu an alt bacaklarımın arkası, üst bacaklarımın ön tarafı ağrıyo baya, bugün 1/2 olcak bakalım
dün resimlerimi de çektim 30 gün devam ettirebilirsem önce sonra yapıcam bende bakalım![]()
ben 6w6p yaptım. ilk level biraz sıkıcı gibi görünse de 2.level daki kardiyoyla birlikte emin olun ne göbek kalacak, ne simit..bırakmadan devam edin![]()
6w6p noluyo canım, ben dün başladım bu 3 levellik programla, doğru sıralamada mıyım acaba![]()
tşkler ogltkn.
2.levele hiç başlayamamıştım zaten...bi an önce 1 i bitirip artık ona başlamak istiyorum...dediğin gibi simitlerle başım dertte işte benimde
...dümdüz bi karın istiyorum...çok mu
![]()
tşkler ogltkn.
2.levele hiç başlayamamıştım zaten...bi an önce 1 i bitirip artık ona başlamak istiyorum...dediğin gibi simitlerle başım dertte işte benimde
...dümdüz bi karın istiyorum...çok mu
![]()
lequim,
emin ol, ilk başlayan herkes seninle aynı modda oluyor. bi de o kadınların orda senin tabirinle çakı gibi duruşları insanı tümden sinir ediyor. ama sakın bırakma, o çakı gibi hatunlara bakıp, bende sizin gibi olacağım diye gaza gel. Yapıp bitirip de mutsuzum,memnun kalmadım diyen yok. foto çektiğin çok iyi olmuş. 1 ay sonraki farka sen bile inanamayacaksın.