- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #1.001
Sen bu homini gırtlak yemeyi bana söylüyon gibi geldi ay bu topik çok sakin polemik yaratayım hareket olsun...anam ne yiyomki ? 1 tabak kısır,1 dilim kek ,birazda salata çeşitleri(patates salatası,makarna salatası,hafif bunlar zeytinyağlı
) kaç kalori acep bunlar ogltkne hanım?
ne mi yiyon? hemen hesaplıyorum :
1 tabak kısır : 374 kal.
1 dilim kek : 200 kal.
1 porsiyon patates salatası : 375 kal.
1 porsiyon makarna salatası : 413 kal.
tabi canım zeytinyağlı bunlar...oldukça hafifler
 her biri neredeyse 1 öğün gibi
 her biri neredeyse 1 öğün gibi 

anneyle bebek arasındaki mucize bağ o tadını çıkar emzir bol bol
 anneyle bebek arasındaki mucize bağ o tadını çıkar emzir bol bol 

Suan sehirdisindayim evime gider gitmez basliyorum bu egzersizlere internetten izledim videosunun birazini. Oyle bir deneyim hareketler nasilmis diye dedim hemen kaslari calistirmaya basladi. Spor salonuna yazilcaktim spor salonuda evime baya uzak. Napim sizce bu hareketler yetermi bana arti yuruyuste yaparim evin cevresinde yoksa gidip yinede yaziliyim mi bir spor salonuna ? Bir fikir verin bayanlar..:26:
Suan sehirdisindayim evime gider gitmez basliyorum bu egzersizlere internetten izledim videosunun birazini. Oyle bir deneyim hareketler nasilmis diye dedim hemen kaslari calistirmaya basladi. Spor salonuna yazilcaktim spor salonuda evime baya uzak. Napim sizce bu hareketler yetermi bana arti yuruyuste yaparim evin cevresinde yoksa gidip yinede yaziliyim mi bir spor salonuna ? Bir fikir verin bayanlar..:26: