- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.061
6w6p level 1/15 bitmiştir gece mece demiyorum yapıyorum çok pis hırs yaptım
Kayra ripped mi yapsan sen sarmadıysa 6w6p?
evet 6w6p bana shred dan sıkıcı geldi acıkcası... ama yinede zaman bulunca yapmaya calışıyorum... ama ramazan dolayısıyla zaman ayırmam zor oluyor... gündüz oruc olduğum icin yapamıyorum.. zaten vücut susuz birde fazladan terleyerek su harcatamam vücutuma ... bide su icmeden yapamıyorum ağzım kuruyor.. akşam ise 20.30 ifta,r sonra bir dinlenme cay faslı ,sonra eşim teravihe gidiyor. o geliceye kadar yapamıyorum yapsam da arada bir durmak zorunda kalıyorum... kızları uyutup ortalığı toplamam gece 24.30 u geciyor...eğer yaparsam duşla birlikte 01.30 u buluyorum... 02.00 da uykuya dalıp 03.00 de sahura kalkıyorum....
3 kez yaptım ama ard arda değil....
Kızlar ya gecenin bir yarısı nasıl yapıyorsunuzalttaki komşunuza yazık .Valla ben komşunuz olsam ,kesin kapıya dayanırdım
Offfff ben bugün Jillian yapmaya üşendim .Slim & Six Pack devammmmm tabii![]()
ben genelde gece yapıyorum... 30 gün shred yaptım... hoplayıp zıplamaları parmak ucunda yaptım...bir kez kapıya gelmedi..dayanamadım 3 defa komşuma ben sordum duymuyorum dedi..6w6p shred gibi değil.. fazla kardiyo yok... o nedenle gürültü hic yok.. ama shred dada daha az sesle yapılabilir..
Son düzenleme: