- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.121
son sorum olucakti simdi yeni basliyanlar 30 gun boyunca level 1imi uygulucaklar :18:
hayır canım 10 gün boyunca level 1, 10 gün boyunca level 2, kalan 10 boyunca da level 3 ü yapıp 30 günü tamamlıyorsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son sorum olucakti simdi yeni basliyanlar 30 gun boyunca level 1imi uygulucaklar :18:
hayır canım 10 gün boyunca level 1, 10 gün boyunca level 2, kalan 10 boyunca da level 3 ü yapıp 30 günü tamamlıyorsun..
sporla alakası yoktur ama diyetle ilgili olabilir belkibenim çok dökülmeye başladı ya alakası var mı ki:44:
Eki Görüntüle 477273
Belki konumuzla ilgisi yok ama en azından spor yaparken işkence çeken bizlere biraz motivasyon olur.Bize verdiği mesaj vazgeçme şimdi zorlanıcaz belki cayır cayır yanacak her tarafımız ama sonrasın da bu çalışmalarımızında meyvesini yiyecez keyfini çıkaracaz bol bol diiiimiiiii
işte buuu iştee buuu :))) level 2tamamen bitti bugün... level 2/10
yarından itibaren level 3 diyoruz,level 2 sıkmıştı artık![]()
![]()
ama olsun çekilen çile kutsaldır..
ve kızlar bakın ne buldum inanamayacaksınız gözlerinize jillianla ilgili :))) şeker dediğimiz kız neler çektiriyormuş![]()
![]()
Jillian Michaels on Ellen - YouTube
canım ben evli bile değilim kışın kıyafet almaya gittim göbeği saklamak için bol bol alıyodum tabiki,,,satış elemanı çocuk bana dediki istersen daha büyüğünü verelimm çocuk büyüyünce giyemezsin dedi benYETER ARTIK BIKTIIIIM
14aylık oğlum var ve insanlar bana koca göbeğim yüzünden ikinciyimi yaptın hamılemısın diy
çok mutsuzum kızlar yaa kılom cok yok ama koca bı göbeğim var noluuur yardım edın bana yarın level1den baslıyorum destekleyelım bırbırımızı kurtulalım su gobekten..
aynı anda dıyette yapsam sarsılırmıyım acep..?
maşallah sana canımmm ya valla bravoo aynen bu kararlılıkla devam ediyoruzzz herşey güzel olacakkkkızlar hepinize merhaba
bugün bütün evin camlarını sildim,yerleri süpürdüm, sildim,tozları aldım.
yetmedi jillian yaptım.yetmedi Mari ile buns &thigh yaptım.yetmedi debbies le 6 slim pack yaptım.
bugün büyük temizlik yapıcam muhtemelen egzersiz yapamam dedim ama vicdanım rahat bırakmadı..eve baktım hadi kendinede bak dedim..
kendi kendime ve size söz verdim bu kez son ya başarıcam ya başarıcam....
jilliana başlayalı 20 gün oldu.level 2 bitti bile....kızlar bakın zaman nasıl hızlı geçiyor.buraya başlayalı dün gibi...iyiki varsınız iyiki yanlız değiliz...
yarın level 3 inşallah...şimdilik elveda level 2...
YETER ARTIK BIKTIIIIM
14aylık oğlum var ve insanlar bana koca göbeğim yüzünden ikinciyimi yaptın hamılemısın diy
çok mutsuzum kızlar yaa kılom cok yok ama koca bı göbeğim var noluuur yardım edın bana yarın level1den baslıyorum destekleyelım bırbırımızı kurtulalım su gobekten..
kızlar hepinize merhaba
bugün bütün evin camlarını sildim,yerleri süpürdüm, sildim,tozları aldım.
yetmedi jillian yaptım.yetmedi Mari ile buns &thigh yaptım.yetmedi debbies le 6 slim pack yaptım.
bugün büyük temizlik yapıcam muhtemelen egzersiz yapamam dedim ama vicdanım rahat bırakmadı..eve baktım hadi kendinede bak dedim..
kendi kendime ve size söz verdim bu kez son ya başarıcam ya başarıcam....
jilliana başlayalı 20 gün oldu.level 2 bitti bile....kızlar bakın zaman nasıl hızlı geçiyor.buraya başlayalı dün gibi...iyiki varsınız iyiki yanlız değiliz...
yarın level 3 inşallah...şimdilik elveda level 2...
level 2'nin 3.günü de bittiher ne kadar hareketleri tam yapamasam da
mari de yapcaktım ama çok sinirliyim şu an, o yuzden hiç yapasım yok, napsam bilemedim... sevdiceğimle atıştık da biraz... motivasyonum yerlerde![]()
YETER ARTIK BIKTIIIIM