Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

az sonra 2/3 yapıcam, dün sanırım jilli yaparken dizime çok fazla yüklenmişim eğilip kalkarken ağrıyo :/ yapmasam mı bugün diye düşünürken yooo dedim kendi kendime, hayır kaldır o koca kıçını ve sporunu yap merve hanım dedim :)

bende aynı durumdaydım canım ama yaptımm o sevdiceklerimiz bizi üzmeyi çook ii biliyorlarrrr:43::43:
ben bi anlık sinirime yenilmedim ve yaptım görevimi tamamladım sende marinide yap bakalım hadi yarın pişman olmaa:4:

Canım, çok sağol yaaa...:29: Gerçekten iletiyi okuduktan sonra kalktım yaptım hemencecik:8:

Galiba sorun şu ki, ben sevdiceğime süpriz yapma çabasıyla ve 30day shred bitince giyeceğim kıyafeti görüp bendeki değişimi farkedeceğini hayal ederek motive oluyorum... Onunla böyle ufak kırgınlıklar olunca hiiççç yapasım gelmiyooo:43: çok üzülüyorummm:43::43::43:

canım bence çok ağır diyet yapman şart değil,porsiyonları küçült,tatlıyı kes bol su iç al sana diyet.. zaten spora başladın mı döktüğün terlerden sonra yiyemiyosun.en azından bende öyle oldu.spora başladıktan 4 gün sonra diyete başladım,diyete başladıktan 4 gün sonra da ramazan geldi ve ben ilk kez ramazan ayında diyet yapıyorum bırakmayı düşünmedim hiç.eskiden olsa bütün gün aç kaldığım için ifatardan sonra herşeyi yemek isterdim.hatta hakkım olduğunu düşünürdüm. ama bu kez çok kararlıyım buda bu topic ve sizler sayesinde...bence spor ve diyet peynirle zeytin gibi,ekmekle su gibi, tahinle pekmez gibi,smitle ayran gibi, :)) benzetmelere bakarmısınız umarım canınız çekmemiştir şekerler spor ve diyet ayrılmaz ikili demek istemiştim,sürç-ü lisan ettimse affola..:))

Bu can sıkıntısıyla güldürdün beni canımmm ya:9: spor ve diyet gerçekten ayrılmaz ikili, artık tamamen inandım bu benzetmelerden sonra:9::9::9:

ripped videosuna bi bakayım dedimde aman allahım o hareketler nedir öle yaa:53::53::53:
ama 30ds bitsin ripped kesin yapacam bu arada 1/9 yapılmalı ama çok sinirliyim şu anda ve hiç yapmak gelmiyor içimdennn:43:

videoyu indirdim ama hic bakmadım... shred ı büyük zevkle bitirdim ki zor olmasına rağmen..6w6p dan hic zevk almadım zor gelmiyor yorulmuyorum cok sıkıcı geliyor ...sanırım ripped a gececiğim

Level 1 den çok sıkıldım artık 2 gündr başka hareketler yapıyorum larında level 2 ye başlıcam bakalım ama sanki bana göbek kısmımda pek değişiklik olmamış gibi geldi kollarım ve bacaklarım toparladı sırtımın yanlarıda gitti bayağı ama göbeğim daha çıkmış gibi geldi sanki:5:

videoyu indirdim ama hic bakmadım... shred ı büyük zevkle bitirdim ki zor olmasına rağmen..6w6p dan hic zevk almadım zor gelmiyor yorulmuyorum cok sıkıcı geliyor ...sanırım ripped a gececiğim

30 day shared sonra 6w6p mi yapılması gerekiyor yoksa sen mi araya koydun canım ya

az sonra 2/3 yapıcam, dün sanırım jilli yaparken dizime çok fazla yüklenmişim eğilip kalkarken ağrıyo :/ yapmasam mı bugün diye düşünürken yooo dedim kendi kendime, hayır kaldır o koca kıçını ve sporunu yap merve hanım dedim :)
benimde dizim nerdeyse bir haftadır aynı durumda ,normalde şınavı halının üzerinde çekiyorum geçende parkenin üzerine dizlerimi koyunca çok kötü acıdı ve hala devam ediyor eğildiğimdede tık tık ses çıkıyor:30::1:
Canım, çok sağol yaaa...:29: Gerçekten iletiyi okuduktan sonra kalktım yaptım hemencecik:8:

Galiba sorun şu ki, ben sevdiceğime süpriz yapma çabasıyla ve 30day shred bitince giyeceğim kıyafeti görüp bendeki değişimi farkedeceğini hayal ederek motive oluyorum... Onunla böyle ufak kırgınlıklar olunca hiiççç yapasım gelmiyooo:43: çok üzülüyorummm:43::43::43:
şartlar ne olursa olsun canım,bende önceden bahane üsretiyordum herşey için bugünde yapmayım yarın yaparım diyodum ama 10 gündür:nazar::nazar::nazar:hatta hepte nişanlım için bırakıyodum yok gezeriz yok otururuz yok onlara gideriz şimdi ne olursa olsun tam gaz devam,,önce BEN,,,bunu kavramaya çalıştırıyorum beynime:34:
6w6p ye ben biraz bakmıştım cnm bilmiyorum ama bana çok etkili hareketler var gbi gelmişti zaten o sadece karın bölgen için kardio da olmayınca shared dan sonra yorulmamışsın gibi hissediyorsun ama önemli olan karın kaslarının çalışması...ama ben şu şekilde yapacam shared bitince önce ripped sonra 6w6p zaten sıralamada bu şekilde?
YAAA HEPİMİZ İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARA HEMEN ULAŞALIM İNŞŞŞŞ

kızlaar:3: bende istiyorum bu linki.

başka bi videoyla hergün 45 dk yaptım sanki sıkılaştım ama sıkıldım artık o hareketlerden 3 hafta da :1:

o videoya nasıl ulaşıcam ??

kızlaar:3: bende istiyorum bu linki.

başka bi videoyla hergün 45 dk yaptım sanki sıkılaştım ama sıkıldım artık o hareketlerden 3 hafta da :1:

o videoya nasıl ulaşıcam ??

Bunlar youtube da jillian 30 day shred videoları ben youtube dan indirdim ama sayfa 189 da başka indirme linkleri de var

1- Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube (level 1)

2- Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTube (level 2)

3- Jillian Michaels 30.day.shred level 3 - YouTube (level 3)

4- Jillian Michaels 30 Day Shred - www.DietingHub.com.avi - YouTube (3 level birarada)

başlangıçta ekranın sağındaki sarışın kızı takip ediyorsun,o hareketler kolay geliyosa melez kızı takip ediyorsun. her level 10 gün yapılıyor. Kolay gelsin

Bunlar youtube da jillian 30 day shred videoları ben youtube dan indirdim ama sayfa 189 da başka indirme linkleri de var

1- Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube (level 1)

2- Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTube (level 2)

3- Jillian Michaels 30.day.shred level 3 - YouTube (level 3)

4- Jillian Michaels 30 Day Shred - [url]www.DietingHub.com.avi - YouTube[/URL] (3 level birarada)

başlangıçta ekranın sağındaki sarışın kızı takip ediyorsun,o hareketler kolay geliyosa melez kızı takip ediyorsun. her level 10 gün yapılıyor. Kolay gelsin

teşekkür ederim :54:

canım ben evli bile değilim kışın kıyafet almaya gittim göbeği saklamak için bol bol alıyodum tabiki,,,satış elemanı çocuk bana dediki istersen daha büyüğünü verelimm çocuk büyüyünce giyemezsin dedi ben:53::53::53::53:bööle kaldım:9::9::9:ne diosun be bekarım ben dedim çocuk kaçtı başka çalışan geldi:9::9:bende istikrarsızdım sürekli diyet ve spora başlıyodum bikaçgün yapıp bırakıyodumm,,maşallah tam geçen pazartesiden bu yana diyetimi bırakmadım jill yapıyorum üzerinede 8dk abs videom var,,sabah aç karnına 1 yeşil çay ve aktivia içine 1kaşık keten tohumu(dadlumun biri verdi bu aklıda:54:) bu arada diyetim gün içinde acıkdıkça light yoğurt ve aktivia ki hiç açlıkta hissetmiyorum,,1/9 yaptım henüz ve sonuçlar iyiye gidiyorr,,bende aslında zayıfım şu an 57,4 kiloyum ama göbek 85 cmlerde:26::26:çok uzattım bence hiç beklemeden başla canımmmm,,,jillin eski haline bak nasıl olmuş bizde olabilirz kararlı olmak önemli,,yarın yaptım demeni bekliyoruzzzz:10::10::10:

maşallah sana canımmm ya valla bravoo aynen bu kararlılıkla devam ediyoruzzz herşey güzel olacakkk
amann :nazar: deymesinn bizlereeee:21::21::21:

çoook tşk ederim ya inanılmaz mutlu oldum:46::46:

bebeğimi uyutup hemen baslıorum an ve an buraya yazıyorum hepinize teek teek tşk edıorum:36::36:

çoook tşk ederim ya inanılmaz mutlu oldum:46::46:

bebeğimi uyutup hemen baslıorum an ve an buraya yazıyorum hepinize teek teek tşk edıorum:36::36:

rica ederim cnm emin ol burdaki herkezi üzecek bi densiz olmuştur ama o densizlerde bizim kendimize gelmemizi sağlıyor galiba:1:
ne olursa olsun yaa hiçbi şekilde vazgeçmicem bu kararlılığımdan ilk kez böyle düşünüyorum ve başaracam,,,benle dalga geçenlerde ayy yinemi diyet yapıosun ayyy yinemi spor yapıosun haftaya görürürz diyenlerr siz şişko takılın ben fittt olacammm hohoyttt:21::33::33:

Son düzenleme:
30 day shared sonra 6w6p mi yapılması gerekiyor yoksa sen mi araya koydun canım ya

yok öyle bir sıralama ben koydum yapan arkadaşlarda var...

6w6p ye ben biraz bakmıştım cnm bilmiyorum ama bana çok etkili hareketler var gbi gelmişti zaten o sadece karın bölgen için kardio da olmayınca shared dan sonra yorulmamışsın gibi hissediyorsun ama önemli olan karın kaslarının çalışması...ama ben şu şekilde yapacam shared bitince önce ripped sonra 6w6p zaten sıralamada bu şekilde?
YAAA HEPİMİZ İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARA HEMEN ULAŞALIM İNŞŞŞŞ

hareketler etkili ama beni mekik hareketleri zorlamıyor...kardiyoda az... 2 hareket zordu onlarıda yapıyorum artık.......... hoplayıp zıplamayınca eğlenceli gelmedi

http://www.6weeksixpack.com/
şu siteyi inceledinizmi ... resimler süper ... ama üyelik istiyor...

Son düzenleme:
rica ederim cnm emin ol burdaki herkezi üzecek bi densiz olmuştur ama o densizlerde bizim kendimize gelmemizi sağlıyor galiba:1:
ne olursa olsun yaa hiçbi şekilde vazgeçmicem bu kararlılığımdan ilk kez böyle düşünüyorum ve başaracam,,,benle dalga geçenlerde ayy yinemi diyet yapıosun ayyy yinemi spor yapıosun haftaya görürürz diyenlerr siz şişko takılın ben fittt olacammm hohoyttt:21::33::33:
Kızlar azminizi ve kararlılığınızı kaybetmeyin sakın.Merak etmeyin size söylenen söz aleyhinize çünkü kendimizin farkına varmamıza ve hırslanmamıza sebep oluyo.Başka türlü ayaklanamıyoruz nedense.Banada eşim çok söylerdi heryerinden yağ fışkırıyo oturduğumda one öyle heryerin patlamış tayt giydiğimde taytımı bile yırttı bir daha bunu giyme görüntü kirliliği oluyo ooo kime söylüyorum hiç tınlamıyosun bile sanki o kadar lafı duvara söylüyorum diye daha neler neler ama bak şimdi noldu başardım işte onun öyle demesine azimle 16 kilo verdim inanamadı hatta gururla herkese çok azimli çok iradeli diye söylemeye başladı.Benim şimdi bile öyle abartım yok ama sıkılaşmam ve toparlanmam lazım belli bir yaştan ve doğumlardan sonra vücut kendini salıyo deriler gevşiyo artık.Önlemini almak lazım nasılsa kilom iyi diye kendimi hemen saldığım için yağlandı yine vücudum.

Bu arada ben dün Jill level 1 / 2 .yi yaptım arkasından da call ile bitirdim.Çok yoruldum terledim ama dün fotoğrafını paylaştığım Muhammed Ali'nin sözü aklıma geldi VAZGEÇME diye sanki bana bağırıyomuş gibi geldi.vazgeçme sonra rahat edersin sağolsun onun sayesinde sporumu tamamladım sonrada rahat rahat uyudum işte bu kadarmış dedim.

işte canım bahanelere sığınıp erteliyoruz herşeyi ama önemli olan biziz,,çok şükür öyle fazlalığımız yok sadece daha güzel görünmek amacımız,,,ve başarıp milleti şaşkına çevirecez,,benim nişanlımda yineeee bundada gerek yok zaten zayıfsın gerek yok ne yoruyorsun kendini diyor az ye memik çek geçer diyor,,yada görecez kaç gün devam edeceksin diye yancılarıda aynı şekilde konuşuyor zaten deli oluyorum iyice,,,ama bırakıpta yemek falan yiyorsam başladın yine sonra göbeğim gitmiyor dersin diyor:31:
göbüş ve memiş muhabbetimden bıktı artık sanırım,,ama istediğim şekle girecem benn,,,BEN önemliyim BEN önemliyim....:24::24::24:
kendime sürekli bunu söylüyorum artık benim alacağım kararlarda beni bağlıyorsa sadece kimsenin kararına desteğine engelinede gerek yokkk:7:

Back
X