Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

off kızlar yaaa...:43: Ailemdeki herkesle tartıştım galiba saçma sapan...:43: Hepsiyle de bugun ve kilometrelerce uzaktan.... o kadar canım sıkkın ki...:43: Dün de sevgilimle ve ev arkadaşımla tartıştım diye sporumu yapmamıştım.:17: Bi an önce level2-7'yi yapmam gerekiyo ama, hiç mi motivasyon olmaz bi insanda...:43: Hayatımın anlamını yitirmiş gibiyim... Sadece bilgisayar başında bönbön oturasım var:43: herkesle nası bu kadar büyük bi marifetle tartışabiliyorum acaba:43:

off kızlar yaaa...:43: Ailemdeki herkesle tartıştım galiba saçma sapan...:43: Hepsiyle de bugun ve kilometrelerce uzaktan.... o kadar canım sıkkın ki...:43: Dün de sevgilimle ve ev arkadaşımla tartıştım diye sporumu yapmamıştım.:17: Bi an önce level2-7'yi yapmam gerekiyo ama, hiç mi motivasyon olmaz bi insanda...:43: Hayatımın anlamını yitirmiş gibiyim... Sadece bilgisayar başında bönbön oturasım var:43: herkesle nası bu kadar büyük bi marifetle tartışabiliyorum acaba:43:

al benden de o kadar... ben de bu ara herkesle tartışıyorum bi gerginlik var üstümde..sevgilimden de ayrıldım zaten. canım ama stres atıyorum ben sporla cidden, sen de öyle düşün bi kaçış gibi bişey oluyo, o hareketleri yaparken hırslanıyorum filan daha iyi oluyo. bak şimdi ben 2-8 yapmaya gidiyorum. sen de hemen kalk ve sporunu yap bakalım. öyle oturarak olmazzzzz:20:

oooooooooooo siz bırakmak icin fırsat kolluyorsunuz yani.... bir defa şu mübarek aylarda kimseyle tartışmayın.. tartışsanız dahi al sana spor yapmak icin sebep... şöle kan ter icinde kalın hırsınızı vüdunuzdan alın.. sonrada bir duş alın... ohhhhh mis gibi... bilgisayar başındada bi kahve yapıp icin...... rahat mıcınıza batıyor... bide bize bakın.. evde 3 cocuk hep bize bakar... yedir icir yıka yatır.. ayruca ramazan yani sahur iftar hep bize bakar.... akşam iftara misafir vardı.. her yer her yerde şu an ayağımda ikizlerin birini sallıyorum.. kalkıp ortalık toplancak,biberonlar yıkancak, sahurluk hazırlanacak ,namazımı kılıcam vakit kalırsa spor yapıcam.... saat kim bilir kacta yatıp 3 te sahura kalkıcam... sofra hazırlayıp cay demliycem eşimi kaldırıcam kızlar uyanmadan sahur biterse namazımı kılıp yatıcam.. uyanırlarsa vay halime kimbilir ne zaman uyurlar... sabah 9 tekrar kalk orucluyum tabi... gün boyu temizlik cocuklar iftar hazırlığı... hoooop sil baştan.... heeeeeeeeeee unutmadan bu tempoya vücut iflas etti feci gribim sesim yok ... boğaz ağrısı..... 4 gündür yapamıyorum veeeeee icim icimi yiyor... cünkü 30 günü bitirdim değişimim 2 beden fark etti.... eski halime dönmek istemiyorummm.... yeterlimi bunlar haline şükretmen icin daha sayayımmı.... ben bu kadar hengamede üşenmezken sana noluyoooo.... kalk ve daha cocuk doğurmadan bozduğun şeklini düzelt şekerim.... üstelik ben bu yaşta bu göbeği popoyu eritmeye calışırken....

bu gaz sana yeter mi vaktim yok sonra devam ederim

birazdan level 1in 2. yapıcam ama her yerim ağrıyorrr :5: yapmamak için bir sürü mazeret sayabilirim ama caymak yok, başlıyacam birazdan inşallah

oooooooooooo siz bırakmak icin fırsat kolluyorsunuz yani.... bir defa şu mübarek aylarda kimseyle tartışmayın.. tartışsanız dahi al sana spor yapmak icin sebep... şöle kan ter icinde kalın hırsınızı vüdunuzdan alın.. sonrada bir duş alın... ohhhhh mis gibi... bilgisayar başındada bi kahve yapıp icin...... rahat mıcınıza batıyor... bide bize bakın.. evde 3 cocuk hep bize bakar... yedir icir yıka yatır.. ayruca ramazan yani sahur iftar hep bize bakar.... akşam iftara misafir vardı.. her yer her yerde şu an ayağımda ikizlerin birini sallıyorum.. kalkıp ortalık toplancak,biberonlar yıkancak, sahurluk hazırlanacak ,namazımı kılıcam vakit kalırsa spor yapıcam.... saat kim bilir kacta yatıp 3 te sahura kalkıcam... sofra hazırlayıp cay demliycem eşimi kaldırıcam kızlar uyanmadan sahur biterse namazımı kılıp yatıcam.. uyanırlarsa vay halime kimbilir ne zaman uyurlar... sabah 9 tekrar kalk orucluyum tabi... gün boyu temizlik cocuklar iftar hazırlığı... hoooop sil baştan.... heeeeeeeeeee unutmadan bu tempoya vücut iflas etti feci gribim sesim yok ... boğaz ağrısı..... 4 gündür yapamıyorum veeeeee icim icimi yiyor... cünkü 30 günü bitirdim değişimim 2 beden fark etti.... eski halime dönmek istemiyorummm.... yeterlimi bunlar haline şükretmen icin daha sayayımmı.... ben bu kadar hengamede üşenmezken sana noluyoooo.... kalk ve daha cocuk doğurmadan bozduğun şeklini düzelt şekerim.... üstelik ben bu yaşta bu göbeği popoyu eritmeye calışırken....

bu gaz sana yeter mi vaktim yok sonra devam ederim

Helal olsun sana ya. Bende 2/9 yaptım ama sizin gibi bir değişim yo bende sadece spor yaptım mutluyum

değişim yok derken hiç mi bir incelme yok :53:

Bacaklarımi ölçtü arkadaş 4 cm azaldı ama bilmem otuz gün bitsin o zaman inşallah resimde koycm ama hayal kırıklığı yapmak istemiyorum sizde çünkü aynaya bakıyorum hic hic değişim yok bende. :-( ama yemek isine dikkat etmiyorum diye olabilir. Ramazandan sonra olacak inşallah yine devam edeceğim

arkadaşlar bişiy sorucam :26: ben dün ripped in 30'a başladım. ondan önce yarım saat hızlı tempoda yürüyüş yapmıştım neyse jilliandan sonra ılık bi duş alıp yattım ve sabahta hiçbişeyim yoktu. bugünse annemi dişçiye götürdüm ve 2 saat klimaya maruz kaldım dişçide. koltuktan kalkınca bacaklarım tutulmuştu resmen. üst bacak kaslarım çok fecii ağrıyor hala ve biraz da kollarım :25:

şimdi ise mutfağa gidemiyorum bacaklarımın ağrısından o yüzden bugün egzersiz yapamadım): acaba diyorum ripped in 30 yerine 30 day shared'le mi başlasaydım, çok mu ağır geldi bana? :26: bi de bu kas ağrısını geçirmek için napabiliriz arkadaşlar?? :18::17:

merveyi görünce acayip gaza gelmiştim bende, 4 cm az mı canım ya , ben spor salonunda 2 ay çalıştıktan sonra bacaklarım 4 cm incelmişti, gerçi ben daha yeni başlayanlardanım level1/2 yaptım daha demin:1: eminim level2 yada 3 dekiler gülüyordur level 1 de bişey mi ya sen level 3 gel de gör gününü der gibi:37:

merveyi görünce acayip gaza gelmiştim bende, 4 cm az mı canım ya , ben spor salonunda 2 ay çalıştıktan sonra bacaklarım 4 cm incelmişti, gerçi ben daha yeni başlayanlardanım level1/2 yaptım daha demin:1: eminim level2 yada 3 dekiler gülüyordur level 1 de bişey mi ya sen level 3 gel de gör gününü der gibi:37:

İste arkadaş 4 cm dedi ama artık allah bilir :-D doğru yerden mi ölçtu acaba. Ben daha level 3 e geçmedim ama cok korkunç görünüyor :-D level iki bana kolay gelir diye düşündüm ama yanılmısm cidden zorladı beni. Yarın 2 için son gün. İnanin rüyalarıma bile giriyor güya bir gün yapmamism gibi rüyalar görüyorum bir gün bile ara vermeden programı bitirmek istiyorum

hep yaptığım hatayı yine yaptım yakınımdaki sevdiğim insanlardan biri tarafından suistimal edildlğimi gördüm yediğim kaçıncı kazık hep iyi düşünüp tekrar tekrar inanıyorum müstehak galiba bana.

ahhh movenius, hayat ne yazık ki bu kısır döngüden ibaret, yaş 35 ben hala aynı şeyleri yaşıyorum.
boşver, sen davranışının doğruluğu konusunda vicdanen rahatsan, karşındakinin yanlışından dolayı zerre kadar üzülme...bırak ona o üzülsün...
her zaman olduğun gibi ol, üzülen sen olsan bile, kaybeden sen olmazsın.
öptüm seni:54:

kayra motivasyon yazını okurken evin halini hayal ettim de, allah sana kolaylık versin arkadaşım. ben de kendimi yoğun tempolu sanıyor, işten eve gidince 2 çocukla, iftara kadar 2 saat geçirirken canım cıkıyor diye düşünüyordum. Eminim "2 çocuk da neymiş" diyorsundur içinden, çünkü ben tek çocuklu olanlara öyle diyorum:1::1:

günaydın kızlar rica etsem bana da bilgi verir misniz bu prgram hakkında. hangi bölgeye hitap ediyor tecrubelerinizden bahseder misiniz. ben biraz araştırdım şirketteki internetim kotalı yüzden çok bakamıyorum malesef... karın ve sırtttamı etkili google görselden baktığımda hep oraları göstermişte...
yani kaç gun yapılıyor ne kadar sürüyor birde linkleri rica edebilir miyim özelden. bu akşam evden indirip başlamak istiyorum.

heee aklımdayken akşam yemekte abimler vardı.. ramazan başından beri görüşemiyoruz.... bana dediki......... noldu lan sana... (abim benimle erkek kardeşiymişim gibi konuşur malesef....) bir gripmi seni bu hale geitrdi... ne kadar cok zayıflamışsın seeeeen....

Son düzenleme:
Back
X