Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

heee aklımdayken akşam yemekte abimler vardı.. ramazan başından beri görüşemiyoruz.... bana dediki......... noldu lan sana... (abim benimle erkek kardeşiymişim gibi konuşur malesef....) bir gripmi seni bu hale geitrdi... ne kadar cok zayıflamışsın seeeeen....
:90: :9::9: cnm şu fotolarını bi de ben göreydim merak ettim yani.Demek bayağı yol katetmişsinki abin bile şok olmuş.Bir zamanlar zayıfladığım da beni kimse tanıyamamıştı eşim bile sanki eve yeni bir hanım geldi sanki yeni başka bir kadınla evlenmişim gibi geliyo bana derdi hep.Şimdi o eski halimi unuttum bile resimlere baktığımda aaa gerçekten bu benmiydim diyorum.

:90: :9::9: cnm şu fotolarını bi de ben göreydim merak ettim yani.Demek bayağı yol katetmişsinki abin bile şok olmuş.Bir zamanlar zayıfladığım da beni kimse tanıyamamıştı eşim bile sanki eve yeni bir hanım geldi sanki yeni başka bir kadınla evlenmişim gibi geliyo bana derdi hep.Şimdi o eski halimi unuttum bile resimlere baktığımda aaa gerçekten bu benmiydim diyorum.

profilime gir bak güzelim... özel albümümde

Cnm arkadaş listende olmadığım için göremiyorum istek gönderdim.

ben de aynı canım ben de istek gönderim ama sanırım görmedi,ben de benimle arkadaş olmak istemiyor diye düşünmüştüm, neyse ki yalnız değilmişim :(.
hastayım, kriptik tonsillit oldum.spor da yapamıyorum.. çok mutsuzum :((((

Son düzenleme:
Cnm arkadaş listende olmadığım için göremiyorum istek gönderdim.

ben de aynı canım ben de istek gönderim ama sanırım görmedi,ben de benimle arkadaş olmak istemiyor diye düşünmüştüm, neyse ki yalnız değilmişim :(.
hastayım, kriptik tonsillit oldum.spor da yapamıyorum.. çok mutsuzum :((((

Geçmiş olsun cnm iyileşince yaparsın nasılsa önümüzde uzun zaman var.

$19_d.webp $21_d.webp $30_d.webp
Kadındaki değişime bakın ey spor sen nelere kadirsin.
$24_d.webp $26_d.webp $27_d.webp
Burdaki fotoda görüldüğü üzere kadın kendine özel spor hocası tutmuş ve 6 ay gibi kısa bir sürede de bu hale gelmiş.Yani üstteki vücuda bakın her tarafı yağlı ve selülitli birde sonraki fotolara baktığımızda o yağlardan eser kalmamış bizimde o hale gelebilmemiz için hiç bi engel yok yeterki istekli azimli ve sabırlı olalım.

Bu fotolar belki spor yapmaya isteksiz olan kendini halsiz hisseden yeteri kadar motivasyonu olmayan arkadaşlara biraz moral olsun dedim.

kızlar merhaba yazlıktayım bu ara çok fazla takip edemiyorum.ben biraz sonra 3/7 yapacağım.level 3 ü yapamam gibi gelmişti ancak artık rahat yapabiliyorum.level 3 bitmek üzere pazartesi gibi ripped başlarım inşallah...

değişimlerimi level 3 sonunda paylaşırım.çevremdekiler değişmeye başladığımı söylüyorlar ancak mezura beni pek mutlu etmiyor.ama pes etmeden devam edeceğim..

fotoğraf çektiim.ancak yayınlarmıyım bilmiyorum.fotoğraflarda aynı günde 1 metreden çekilen fotoğtafla 1.50 metreden çekilen fotoğraf için bile çok zayıflamışsın diyebilirsiniz.bu nedenle fotograflarımızı aynı mesafeden çekip değerlendirmek önemli..aksi takdirde sonuç yanıltıcı olabilir.

mesafesi aynı olamayan fotoğrafları değerlendirmeye almayın derim....:34:

deneme yapıp görebilirsiniz....

Kayra'cım cnm teşekkür ederim eklediğin için öncelikle yorumumuda buraya yapayım dedim.Seni tebrik ediyorum gözle görülür bayağı fark var sen azimlisin cnm gerisinide halledersin inanıyorum sende bu istek olduktan sonra.Benim dikkatimi çeken birde kalça cnm kalkmış dikleşmiş ayrıca sırt kısmın bel oyuntunda da gözle görülür fark var.Göbek de tamamiyle yok olacak sen yeterki böyle azimle ve sabırla devam et hayatım.Çoğu gitmiş bile az kaldı cnm.

Eki Görüntüle 483604 Eki Görüntüle 483606 Eki Görüntüle 483607
Kadındaki değişime bakın ey spor sen nelere kadirsin.
Eki Görüntüle 483608 Eki Görüntüle 483610 Eki Görüntüle 483611
Burdaki fotoda görüldüğü üzere kadın kendine özel spor hocası tutmuş ve 6 ay gibi kısa bir sürede de bu hale gelmiş.Yani üstteki vücuda bakın her tarafı yağlı ve selülitli birde sonraki fotolara baktığımızda o yağlardan eser kalmamış bizimde o hale gelebilmemiz için hiç bi engel yok yeterki istekli azimli ve sabırlı olalım.

Bu fotolar belki spor yapmaya isteksiz olan kendini halsiz hisseden yeteri kadar motivasyonu olmayan arkadaşlara biraz moral olsun dedim.

Ohara ya:52: tamam incelmiş fln da ,nasıl selülitleri yok etmiş onu anlamadım .Spor yapan insanlarda da bazen selülit oluyor çünkü :30:

Ohara ya:52: tamam incelmiş fln da ,nasıl selülitleri yok etmiş onu anlamadım .Spor yapan insanlarda da bazen selülit oluyor çünkü :30:
Cnm yazısında şöyle yazıyo aynen aktarıyorum.

ALTI AY İÇİNDE ZAYIFLADI: İngiltere'nin ünlü hava durumu sunucusu Clare Nasir kelimenin tam anlamıyla bir zayıflama mucizesi yarattı.Kızı Sienna'ya hamile kaldığı süre içinde 76 kiloya kadar çıkan Nasir, doğum sonrası görüntüsüyle herkesi şaşırtmıştı.Ama 1 metre. 52 cm boyundaki Nasir bu kilolarından kısa sürede kurtulmaya karar verdi.Doğumdan kısa bir süre sonra özel bir antrenör ile çalışmaya başladı.Nasir, günde 5 öğün yiyerek ve özel bir egzersiz programı uygulayarak altı ay içinde 50 kiloya indi.Clare Nasir, kısa zamanda formuna kavuşmasının sırrını ise şöyle açıkladı:'Özellikle boks egzersizleri bana çok yardımcı oldu. Bu sayede 8 bin kalori yaktım. Günde 5 öğün yediğim harika bir diyet uyguladım.'Nasir, bu program sayesinde 2 kiloya yakın kaybetmenin mümkün olduğunu söyledi.Nasir bu program sayesinde 44 bedenden 36 bedene indi.Nasir kilo verme sürecinde kendisine yardımcı olan düşünceyi de şöyle dile getirdi:Kilolu halimle çekilen fotoğraflarımı gördüğümde zayıflama konusunda kendimi daha kararlı hissettim.'Kilo verme sürecinde kendisini en çok ürküten noktanın sağlığını kaybetmek olduğunu söyleyen Nasir, bu korkusundan da egzersiz programı sayesinde kurtulduğunu söyledi.

İşte hikayesi böyle.En azından bize imkansız diye bişey yok diye mesajını da vermiş oldu böylece resimleriyle.

Biz sarma dolma kestane börek baklava aklınıza ne gelirse yapıyoruz önce küçük bir elektrikli ocak aldık gizli gizli ağda ısıtmak için almıştık ama herkes yemeği seviyor odalarımiza anahtar çıkardık kapiyi kilitledik yaptık. Baktık bu da yetmiyor bize fırın lazım ama fırın almak mümkün değil yemekhanecı çalışanı ayarttık kanka olduk tabii gerisi geldi. Yarın dolma yaparım ama kıymasiz :-(

pişttttt, noluyo orda bakiim...
jillian yapıp dolmalara yumulmak oluyomu ama :1:

Cnm yazısında şöyle yazıyo aynen aktarıyorum.

ALTI AY İÇİNDE ZAYIFLADI: İngiltere'nin ünlü hava durumu sunucusu Clare Nasir kelimenin tam anlamıyla bir zayıflama mucizesi yarattı.Kızı Sienna'ya hamile kaldığı süre içinde 76 kiloya kadar çıkan Nasir, doğum sonrası görüntüsüyle herkesi şaşırtmıştı.Ama 1 metre. 52 cm boyundaki Nasir bu kilolarından kısa sürede kurtulmaya karar verdi.Doğumdan kısa bir süre sonra özel bir antrenör ile çalışmaya başladı.Nasir, günde 5 öğün yiyerek ve özel bir egzersiz programı uygulayarak altı ay içinde 50 kiloya indi.Clare Nasir, kısa zamanda formuna kavuşmasının sırrını ise şöyle açıkladı:'Özellikle boks egzersizleri bana çok yardımcı oldu. Bu sayede 8 bin kalori yaktım. Günde 5 öğün yediğim harika bir diyet uyguladım.'Nasir, bu program sayesinde 2 kiloya yakın kaybetmenin mümkün olduğunu söyledi.Nasir bu program sayesinde 44 bedenden 36 bedene indi.Nasir kilo verme sürecinde kendisine yardımcı olan düşünceyi de şöyle dile getirdi:Kilolu halimle çekilen fotoğraflarımı gördüğümde zayıflama konusunda kendimi daha kararlı hissettim.'Kilo verme sürecinde kendisini en çok ürküten noktanın sağlığını kaybetmek olduğunu söyleyen Nasir, bu korkusundan da egzersiz programı sayesinde kurtulduğunu söyledi.

İşte hikayesi böyle.En azından bize imkansız diye bişey yok diye mesajını da vermiş oldu böylece resimleriyle.

Yaaaa tatlım kadın, boks egzerzileri faydalı olmuş demiş :44: ama inan o kadar etkili olacağını düşünmüyorum .Erkek arkadaşım sayesinde 4-5 hareket öğrenmiştim zamanında .Öyle terleten ,zayıflatan bir spor değil bana göre.
Forma kavuşmasında özel hocasının payı çok büyüktür bence. Senin paylaştığın fot.lar sayesinde ,ben çok fena gaza geliyorum canım .

kızlar merhaba yazlıktayım bu ara çok fazla takip edemiyorum.ben biraz sonra 3/7 yapacağım.level 3 ü yapamam gibi gelmişti ancak artık rahat yapabiliyorum.level 3 bitmek üzere pazartesi gibi ripped başlarım inşallah...

değişimlerimi level 3 sonunda paylaşırım.çevremdekiler değişmeye başladığımı söylüyorlar ancak mezura beni pek mutlu etmiyor.ama pes etmeden devam edeceğim..

fotoğraf çektiim.ancak yayınlarmıyım bilmiyorum.fotoğraflarda aynı günde 1 metreden çekilen fotoğtafla 1.50 metreden çekilen fotoğraf için bile çok zayıflamışsın diyebilirsiniz.bu nedenle fotograflarımızı aynı mesafeden çekip değerlendirmek önemli..aksi takdirde sonuç yanıltıcı olabilir.

mesafesi aynı olamayan fotoğrafları değerlendirmeye almayın derim....:34:

deneme yapıp görebilirsiniz....

inan bana 1 km uzaktan da ceksen şişman birini tığ gibi yapamazsın.....bak benim fotolarıma biri uzaktan cekilmişte göbek yok mu olmuş... hala yerinde canım.....sen koy fotolarını biz anlarız korkma

inan bana 1 km uzaktan da ceksen şişman birini tığ gibi yapamazsın.....bak benim fotolarıma biri uzaktan cekilmişte göbek yok mu olmuş... hala yerinde canım.....sen koy fotolarını biz anlarız korkma

kayra sana ark talebı yolladım senın fotolarınla motıve olmaya ıhtıyacım var sanki :34:

Yaaaa tatlım kadın, boks egzerzileri faydalı olmuş demiş :44: ama inan o kadar etkili olacağını düşünmüyorum .Erkek arkadaşım sayesinde 4-5 hareket öğrenmiştim zamanında .Öyle terleten ,zayıflatan bir spor değil bana göre.
Forma kavuşmasında özel hocasının payı çok büyüktür bence. Senin paylaştığın fot.lar sayesinde ,ben çok fena gaza geliyorum canım .
Cnm boks veya başka sporlar muhakkak devamlı yapıldığında sonuç verir.Bu kadında inanmış karar vermiş ve spor + diyetle başarmış.bizimde istediğimiz de o değil mi zaten.Bazen bıkkınlık geliyo canımız hiç spor yapmak istemiyo ne bileyim üşeniyoruz tembellik ediyoruz vs gibi sebeplerle aslında hedefimizide ertelemiş oluyoruz sonrası pişmanlık suçluluk duygusu hop sil baştan yine devam bu böyle sürüp gidiyo.Burdaki resimde selülitler gitsin veya gitmesin amaç istikrarı korumak hedefe odaklanmak ve o şekilde uyguladığımız programlara devam etmek.Spor yaptığımda aynanın karşısına geçiyorum bu bacaklar eriyecekmi diye soruyorum kendime sonra bir sürü resimler sözler canlanıveriyo.hani bir tabir vardır ya su taşı deler ama nasıl deler devamlı az da olsa akar akar bu böyle devam eder ya yanlış mı söyledim yoksa neyse taşı delen suyun sürekliliğidir buradaki mesajdan yola çıkarak bizde sporla manken olamayız tabiki ama istediğimiz her kıyafeti giyebiliriz.Kıyafet bulamama işkencesinden kurtulabiliriz en azından devamlı yapılan her sporla birlikte.

selam...level 3/ 8 deyim çok az kaldı bitmesine...bilerek ölçülerimi almamıştım çevrem fark edicek mi diye...şu an 2 aydır beni görmeyen ailemin yanındayım
görünce çok şaşırdılar kilolu biri olmadığım halde etkisi hemen fark edildi sıkılaşmışım,kalçam gitmiş...
hiç kimse pes etmesin,hatta level 3 bana daha kolay geldi diğerlerine göre vücut alıştı iyice...
şimdi bırakasım gelmiyor bi 10 günde daha level 3 yapsam mı...bilmiyorum,bırakınca vücut şeklini kaybediyor mu ki??

Kayra canım senin tavsiyene uydum ve dün gece ripped in 30'a başladım ve çok eğlenceli geldi heleki shredden sonra.Hem hareketleri kısa kısa yapıyor çok yormuyor hemde cardiosu daha az ama daha zor:)Bu video daha uzun ve kalçada daha etkili çünkü kalçam ve popomun üstü ağrıdı:)

kilo:70.2
bel çevresi: 83
kalça çevresi:109

geçen gün bilinçsizce ripped in 30 ile başladım ve 2 gündür inanılmaz bi kas ağrısı çekiyorum. bu sefer topiği baştan sona okudum ve 30 day shared ile başlicam. 1 hafta sonra gelişmeleri yazıcam buraya.

çok kızdım kendime çook :47:

Back
X