Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bugün 1/7 yaptım..7 günde bile etkisi oluyo arkadaşlar kimse pes etmesin benim belimde incelme oldu..30ds bitiren arkadaşlar acaba göbek bölgenizde ne derece incelme oldu?

buraya bağımlı oldum resmen ne facebook ne başka bişey :) inanılmaz motive oluyorum..fazla yorum yazmasamda sürekli okuyorum..

son bi sorum daha var ripped i de indirdim ben hazır olsun diye şimdiden..fakat ilk bölüm hariç diğer 3 ünde ses yok..acaba ben mi yanlış yaptım sizde de öyle mi? cevaplarsanız sevinirim

kilo:70.2
bel çevresi: 83
kalça çevresi:109

geçen gün bilinçsizce ripped in 30 ile başladım ve 2 gündür inanılmaz bi kas ağrısı çekiyorum. bu sefer topiği baştan sona okudum ve 30 day shared ile başlicam. 1 hafta sonra gelişmeleri yazıcam buraya.

çok kızdım kendime çook :47:

kilo olarak seninle aynıyız diğer ölçüleri bilmiyorum evde değilim 25 gündür ölçemedim :) gördüğüm kadarıyla sende 82 den inmişsin bende 81 i gördüm tartıda ve kafama dank etti. yalnız bi sorun var sanırım guatr ile ilgili ben ne kadar yemekten kıssamda o kiloyu yaklaşık 10 ayda verebildim :) kendimi paralıyorum ama kilo vermekte acayip zorlanıyorum :( sen ne kadar sürede verdin kiloyu?

bugün 1/3 yapıcam tabiki gece, oruç tuttuğumdan ancak yemekleri hazmettikten sonra yapabiliyorum yalnız kızlar kas ağrım var da kollarımdaki ağrı delirtecek beni elbisemi zor giydim bugün o derece, kas gevşetici kullanayım dedim ama zaten ben bu hareketleri kaslarım sıkılaşsın diye yapıyorum kas gevşetiici kullanmak çok mantıklı gelmedi, siz ne dersiniz :50:

bugün 1/3 yapıcam tabiki gece, oruç tuttuğumdan ancak yemekleri hazmettikten sonra yapabiliyorum yalnız kızlar kas ağrım var da kollarımdaki ağrı delirtecek beni elbisemi zor giydim bugün o derece, kas gevşetici kullanayım dedim ama zaten ben bu hareketleri kaslarım sıkılaşsın diye yapıyorum kas gevşetiici kullanmak çok mantıklı gelmedi, siz ne dersiniz :50:

kas gevşetici kullanabilrsin canım birşey olmaz öyle kas gevşeticiyle hemen kaslarına zaten 2 güne kadar geçicek acıların

kızlar selammm...

neler yaptınız bakalım..15 gündür yazamıyorum:2::2:

tatile çıkmamıza 3 gün kala oturdum bilgisayarın başına buraya bişeyler yazayım diye..taktım loptop un fişiini takmamla sigortaların atması bir oldu..
benim evdeki zilli kedicikler adaptörün üstüne çiş yapmış:52::52::52: tatile çıkacağımız içinde sipariş veremedik..neyse gittik döndük adaptörde geldi..

ben level 3 ü tamamlayamadım..4 gün ypabildim..sonra 15 gün ara..ne yapmalıyım şimdi..level 3 ü baştan mı yapayım yoksa level 1 den mi başlıyayım..:44::44: bir akıl lütfen..

Kayra, resimlerini gördüm..gelişme müthiş..:nazar::nazar:

dünki hezimetimden sonra bugün 1/2 yaparım kendimi toparlarım dedim ama nafile:19:
merdiven inemiyorum, koltuğa sandalyeyeye kendimi atar gibi oturuyorum.
dışardan tanımayan biri baksa beni yürüme özürlü sanır.
öyle vahim yani kızlar halim, kocama maskara oldum, merdivenden inerken kucaklayım mı dedi..rezalettt.
aslında bi 10 dakka koşu bandında yürüyüp kasları ısıtsam belki böyle felaketle sonuçlanmayacaktı.
neyse artık bi de 9 hayat çayım geldi, şevkim yerinde,
spor yapıp, diyet yaparak kilo vermek için motivasyon tam...gel gör ki bacaklarda derman yok:27:

Tamam kayra abla kızma hemen yapıyorum, çok pis koydu valla söylediklerin, güzelce de oturdu, oh olsun bana... Hemen yapıyorum, hakkaten rahat battı bana galiba, bi kaç haftaya kadar battığı yerden çıkcak ve yine sabah 8 akşam 8 savaş tadında iş yerime gidicem, masterla uğraşcam ve araba almak için para biktiridiğimden haftasonu da çalışcam. Ayrıca akşamları da özel ders vercem. Şimdi sene içine göre tatilde sayılırım, o yüzden aynen dediğin gibi rahat bi tarafıma battı... Bu akşam level2/7'yi senin için, Level2/8'i de mervegun için yapcam. Bu gece 3-4 saat aralıklarla 2sini de yapcam. Tembelliğimi bu paklar... Çok sağolun kayracım ve mervecim, ve diğer tüm kızlar... iyki varsınız:54:

kayra çok iyi görünüyosun..maşallah diyorum başka da bişey demiyorum..ne kadar sürede oldu bu gelişme?.bi de diyet yapıyomusun?.

kilo olarak seninle aynıyız diğer ölçüleri bilmiyorum evde değilim 25 gündür ölçemedim :) gördüğüm kadarıyla sende 82 den inmişsin bende 81 i gördüm tartıda ve kafama dank etti. yalnız bi sorun var sanırım guatr ile ilgili ben ne kadar yemekten kıssamda o kiloyu yaklaşık 10 ayda verebildim :) kendimi paralıyorum ama kilo vermekte acayip zorlanıyorum :( sen ne kadar sürede verdin kiloyu?

çook geçmiş olsun moveniuscum. ))): tiroid varsa işte o çok kötü. boşver, yavaş olsun ama sağlıklı olsun, sağlık daha önemli canım. hiç moralini bozma hem yavaş vermek aslında daha iyi vücudun daha iyi toparlıyor kendini, kiloyu daha kalıcı veriyosun. :)))

aslında benim ölçüler bana göre fena değil çünkü göbeğimin 106 olduğunu biliyodum göğüslerimden de öndeydi bi zamanlar :)) işte armut tipi vücudum ve ona göre ölçülerim var. üst bölge zayıf. göbek ve kalça ise maşallahı var yani :)) canım ben martta 82'yi gördüm mayısa kadar spora gittim bir ayda 1,5 kilo verebildim. sonrasında sporu bıraktım çünkü sınavlarım başlıyordu bi de işe yaramadı moralim bozuldu. sonra hırs yaptım baya . işte elma sirkesiyle + çok dikkatli yiyerek nisan ortasından itibaren kilo veriyorum tam randımanlı olarak. yani 5 ayda 11 kilo vermişim :))) şimdi ise yüzüm kaşık kadar, kollar da öyle ama göbek, simit ve kalça sallana sallana yürüyor benimle birlikte :))) onları toparlamam lazım benimde :)))

Son düzenleme:
az sonra 2-9 yapıcam level 3'e geçmek için hem sabırsızlanıyorum hem de tırsıyorum:18: kızlar kızlar motivasyonumuz harika hepimize alkış ve kocaman nazar boncukları:46::nazar::nazar::nazar:
bugün bikaç blog gezindim hani şu hatunların kıyafetlerini kombinlerini filan paylaştıklarından, bu bloggerların vücutları süper, kıyafetlerine bitiyorum zaten,ama bi vucutları var allahım nasıl kıskanıyorum nasıl hasetimden çatlıyorum anlatamam:17: hayal ediyorum şöyleee taş gibi hatunlar olmuşuz, gram yağ yok vücutta, selülit yok, hopluyoruz zıplıyoruz filan, o göbecikler totoşlar yerinden bile kıpırdamıyo taş gibi yerinde duruyolar, sonracııma söliyim dapdar elbiseler giymişiz, gram fazlalık pörtlememiş, dimdik yürüyoruz, kocaların, manitalarımızın filan ödü patlıyo başkası bize bakıcak diye, amanın hayali bile enfes :52: olacak bu iş olacak, geç de olsa 1 senede sürse başarıcaz bu işi biz :16:

ben çok geç tanıştım jillian la hep pilates falan yapıyordum,keşke daha önce yapsaymışım gerçi vücudum sıkı ama tabi kiloda var :27: yavaş yavaş gidecek inşallah, motivasyon süper tam gaz devam :8::8:

kayra çok iyi görünüyosun..maşallah diyorum başka da bişey demiyorum..ne kadar sürede oldu bu gelişme?.bi de diyet yapıyomusun?.

yok canım yaaa diyet yapmıyorum... ramazandayız zaten ne diyeti.. ramazandan önce ekmek yemiyordum..ama şimdi yiyorum... sadece tatlıdan uzak kalmaya calışıyorum.. yesemde dondurma falan...

üşenip yapmayanlar benim halim acık ortada... yok canım ne var halinde ben daha yoğunum diyen varsa.. buyursun denesin valla.. kariyer yerine 3 cocuk yapın... yapında görün... üstelik 2 si ikiz eşi

yok canım yaaa diyet yapmıyorum... ramazandayız zaten ne diyeti.. ramazandan önce ekmek yemiyordum..ama şimdi yiyorum... sadece tatlıdan uzak kalmaya calışıyorum.. yesemde dondurma falan...

çok iyiymiş..ben 66,6 kiloyla başladım bakalım ne olacak 2 ağustosta başladım jiliana..30 temmuzda da çaya..kilom 65,4 oldu bi ara şimdi yine arttı..daha bi şekle girmedi yani..sabırsızlanıyorum bende işte..ne kadar zamanda şekle girdin diye sorayım başka da rahatsız etmeyeyim :))

çok iyiymiş..ben 66,6 kiloyla başladım bakalım ne olacak 2 ağustosta başladım jiliana..30 temmuzda da çaya..kilom 65,4 oldu bi ara şimdi yine arttı..daha bi şekle girmedi yani..sabırsızlanıyorum bende işte..ne kadar zamanda şekle girdin diye sorayım başka da rahatsız etmeyeyim :))

cok önemli bir diyet yapmadım.. başladığımda 61 kiloydum.. 30 gün bittiğinde 58 kiloydum...

bende birazdan şu 9 lu çerçöp çayımı içip 1 de jillianımla 2/4. buluşmamı gerçekleştiricem,şu an reglm ondan pek farkedermiyorum ama bacaklarım bayağı gitti göbek sıkıntı bende daha sonlara doğru mu gider acaba:44: Bu arada kayracım seni görünce bana bi motive geliyo:34:

Back
X