Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

çook geçiş olsun moveniuscum. ))): tiroid varsa işte o çok kötü. boşver, yavaş olsun ama sağlıklı olsun, sağlık daha önemli canım. hiç moralini bozma hem yavaş vermek aslında daha iyi vücudun daha iyi toparlıyor kendini, kiloyu daha kalıcı veriyosun. :)))

aslında benim ölçüler bana göre fena değil çünkü göbeğimin 106 olduğunu biliyodum göğüslerimden de öndeydi bi zamanlar :)) işte armut tipi vücudum ve ona göre ölçülerim var. üst bölge zayıf. göbek ve kalça ise maşallahı var yani :)) canım ben martta 82'yi gördüm mayısa kadar spora gittim bir ayda 1,5 kilo verebildim. sonrasında sporu bıraktım çünkü sınavlarım başlıyordu bi de işe yaramadı moralim bozuldu. sonra hırs yaptım baya . işte elma sirkesiyle + çok dikkatli yiyerek nisan ortasından itibaren kilo veriyorum tam randımanlı olarak. yani 5 ayda 11 kilo vermişim :))) şimdi ise yüzüm kaşık kadar, kollar da öyle ama göbek, simit ve kalça sallana sallana yürüyor benimle birlikte :))) onları toparlamam lazım benimde :)))

Elma sirkesini yemeklerden önce mi içiyosun canım:44:

iyi geceler kızlar
bende 2.level ın ortalarında 10gün kadar ara vermiştim. 2.level ın başından yeniden başladım 8.gündeyim.
jilliana başladığım andan itibaren 4 kg verdim. ikiz bebeklerden sonra kayranında dediği gibi sönmüş bir balon gibi duran göbeğim hala benimle.
gögüslerim toparlandı ve 6 cm inceldi. göbek ve basen ise 4 cm incelmiş toplamda.
şu an 57 kiloyum hedefim önce 55 sonra 52 gözüm çok yukarılarda değil yani:19:

kayra seni merak ettim ve arkadaşım ol resimlerine bakayım dedim davetiyemi gönderdim.
birde arkadaşlar bekarken veya tek bebeğiniz varken kıymetini bilin ben de gün içinde öyle bir hengame yaşıyorum ki anlatsam sıkılırsınız okumaktan iki tane 9 aylık bebek ev işi koca derdi yemek ,ek gıda ,banyoları,çamaşırları,oyunları derken akşam oluyor .yatağıma girdiğimde kendim için hiçbirşey yapmadığımı hatırlıyorum ama işte jillianı yaptıysam mutlu mesut yatıyorum..çok ağır sorumluluk yaptı bende.inşallah 30 güne tamamlayacağım.

Son düzenleme:
Elma sirkesini yemeklerden önce mi içiyosun canım:44:

eveeet :)) sabah kalkar kalkmaz, öğle yemeğinden 1 saat önce, gece yatmadan önce içiyorum canım. formülü ise su bardağına1 tatlı kaşığı bal+1 tatlı kaşığı elma sirkesi +kaynar değil, sıcak su :))

hem tok tutuyor, hem göbeğin şişliğini alıyor, hem metabolizmayı hızlandırıyor, hem vücuttaki toksini atıyor hem de bağışıklığını güçlendiriyor. zinde tutuyor, kemik erimesine birebir filan.. daha da devam eder bu :))

umarım faydasını görürsün canım, ben çok mutluyum hatta kendisine aşığım :)))

eveeet :)) sabah kalkar kalkmaz, öğle yemeğinden 1 saat önce, gece yatmadan önce içiyorum canım. formülü ise su bardağına1 tatlı kaşığı bal+1 tatlı kaşığı elma sirkesi +kaynar değil, sıcak su :))

hem tok tutuyor, hem göbeğin şişliğini alıyor, hem metabolizmayı hızlandırıyor, hem vücuttaki toksini atıyor hem de bağışıklığını güçlendiriyor. zinde tutuyor, kemik erimesine birebir filan.. daha da devam eder bu :))

umarım faydasını görürsün canım, ben çok mutluyum hatta kendisine aşığım :)))

oo herşeye iyi geliyomuş tamam yarın bende başlıyım ama tadı nasıl ben pek bal sevmem de:40:

oo herşeye iyi geliyomuş tamam yarın bende başlıyım ama tadı nasıl ben pek bal sevmem de:40:

tabi balsızda içebilirsin. bende kendime göre 2-3 yemek kaşığı sirke koyuyorum 1 tatlı kaşığı bala mesela, oldukça da güzel oluyor. elma sirkesi oldukça ekşi ve kötü kokusu olmasına rağmen alışınca vazgeçilmez birşeydir. kimisi kokusunu duyunca kaçıyor ama ben hiç öyle zorlanmadım. ilaç ve şuruptan tiksinen içemeyen biri olarak rahatlıkla içiyorum ben bunu. topu topu 1 bardak bişi çok büyütmemek lazım. 4 yudumda tamam :)) bazı arkadaşlar çok etkileniyorlar mesela, içemiyorlar. bence yazık ediyorlar :16:

tabi balsızda içebilirsin. bende kendime göre 2-3 yemek kaşığı sirke koyuyorum 1 tatlı kaşığı bala mesela, oldukça da güzel oluyor. elma sirkesi oldukça ekşi ve kötü kokusu olmasına rağmen alışınca vazgeçilmez birşeydir. kimisi kokusunu duyunca kaçıyor ama ben hiç öyle zorlanmadım. ilaç ve şuruptan tiksinen içemeyen biri olarak rahatlıkla içiyorum ben bunu. topu topu 1 bardak bişi çok büyütmemek lazım. 4 yudumda tamam :)) bazı arkadaşlar çok etkileniyorlar mesela, içemiyorlar. bence yazık ediyorlar :16:

Sirkede sorun olmaz benim için bakalım yarın deniyimde fikirlerimi yazarım hemen:9: sabah ballı içerim öğlende sevmezsem balsız:34:

6w6p level 2/1 bitti ama bende bittim. level 1 de zorlanıyorummu demiştim unutun onu level 2 şimdiye kadar yaptıklarım içinde beni en zorlayanı oldu geç ve şiş karınla yaptıığım içinmi bilmiyorum ama her hareketten sonra soluklanmak zorunda kaldım.
çok zordu ogltkn çokkkk level 1 deki karın hareketleri burda yokk keşke karnım acısa cayır cayır yansaydı digleseydik ::))) ama level 2 de baldırlarım yandı baldırlarım. birde bu jillian ne insafsız ya azıcık yavaş yapsana şu hareketleri kadın nefes almıyo nerdeyse ya. bittim yarın bacaklarım sızım sızım sızlar

geçen sene ben denedim içerken hiç sorun yaşamadım ama bana hiçte faydası olmadı :/ 1 ay içtim yarım kilo bile veremedim :D
yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi benim bünye biraz inatçı ondan etki etmedi büyük ihtimal ;)

Son düzenleme:
geçen sene ben denedim içerken hiç sorun yaşamadım ama bana hiçte faydası olmadı :/ 1 ay içtim yarım kilo bile veremedim :D
yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi benim bünye biraz inatçı ondan etki etmedi büyük ihtimal ;)

tabii bünyeden bünyeye farkediyordur :) ama yarayana çok yarıyor orası kesin :))
sadece bu değil tabiki ben diyet yapmıyorum ama mesela bugünkü öğünümü paylaşiim sizle örnek olarak..

her öğün 2 dilim tam buğday light ekmek yiyorum en fazla. bu sabah 1 dilim yetti mesela bana.

sabah: beyaz peynir+ 7 tane yeşil zeytin+ 1 tane yayla domatesi+ 1 dilim tambuğday ekmeğim+ 2 bardak çay+ 1 bardak su

öğle yemeğine kadar olan arada 1 tane incir yedim.

öğle: öğle yemeğimi orta boy bi kasede mercimekli bulgur pilavı(3 kaşık) + barbunya (3 kaşık) yedim. pilav olduğu için yine 1 dilim ekmeğimi yedim.

akşam yemeğinden önce yine 1 tane incir+1 tane mor erik..

akşam: akşam yemeği olarak büyük kasede az zeytinyağlı salata+2 küçük but tavuk+2 dilim tam buğday light ekmeğimi yedim.

akşam yemeğinden 1 saat sonra hızlı tempoda 1 saat (3 km) yürüdüm. eve gelince güzel ılık bi duş aldım. sonra bi yeşil çay demledim. 4 bardak da güzelce kendisini içtim :)))

yalnız bu öğünlerle insan acaip tok olabiliyor çünkü yemek yemeden önce, yerken ve yedikten sonra toplam 3-4 bardak su içiyorum. hatta çiğnerken bile yemeğinizi küçük küçük yudumlar alın. valla elma sirkeli suyumda eklenince mis oluyor misss (en azından sabah kalkınca sıfır şişlik) :16::16::16:

niyetli oluyorum ben sabah öğle falan yok tek öğün günde :)) ondada çorbadan sonra bişeyler yiyebilirsem yiyorum sonra full meyve istiyor canım bu aralar fazlasıyla incir yiyorum iftardan sonra tabiki davul gibi şişiyorum hiç sevmem şişliği ama meyveden alamıyorum kendimi tabi su , çay , meyve şişiriyor sahur falan yapamıyorum haliyle tek öğünle geçiyor ramazan 2.5 kilo verdikten sonra geri almiimde :/

niyetli oluyorum ben sabah öğle falan yok tek öğün günde :)) ondada çorbadan sonra bişeyler yiyebilirsem yiyorum sonra full meyve istiyor canım bu aralar fazlasıyla incir yiyorum iftardan sonra tabiki davul gibi şişiyorum hiç sevmem şişliği ama meyveden alamıyorum kendimi tabi su , çay , meyve şişiriyor sahur falan yapamıyorum haliyle tek öğünle geçiyor ramazan 2.5 kilo verdikten sonra geri almiimde :/

şişlik için en azından gece yatmadan elma sirkesi kullanırsan eminim sahura çok daha rahat kalkarsın ya da sabahında çok daha rahat uyanırsın :)) benim şişliğimi,vücudumdaki suyu çok güzel atıyor umarım herkese de iyi gelir, büyük rahatık :))

günaydın arkadaşlar!ben de tartıda 66 kiloyu görünce jilliana başlama kararı aldım.sizin yorumlarınızdan da gaza gelerek tabi:)bugün 4. günüm. yediklerime de dikkat etmeme rağmen 67 geldim bu sabah. şu an regl dönemimdeyim. acaba ondan mı diye düşündüm.sizde böyle bi durum oldu mu ilk başladığınızda?bir de sürekli spor yaparım ben. o nedenle spora başlamanın kilo artışına sebep olacağını sanmıyorum amaç.ne dersiniz?

son kez olmak üzere tekrar başladım. dün akşam 6w6p level 1, 1.gün tamamlandı...inşallah ara vermek zorunda kalmadan tamamlayabilirim bu kez:78:

movenius,
çok mu zor beah :18: ? nasıl 30ds gibi nefes nefese mi bırakıyor? level 1 öyle değil çünkü...

ebru hoşgeldin.
bence level 3 e baştan başla...sonra istersen ripped yada diğer videolarından biriyle devam edersin. Tatilde göbekte bi değişiklik oldu mu peki? benim gibi şişirip gelmemişsindir umarım.

sorun bendemi anlamadım ama kesinlikle nefes nefese kaldım dizlerime yüklenen hareket çok fazla zaten bi hareket var çözene kadar ne yaptım allah bilir :D dambıl bacak arasından geçiyo falan

he heee herkesi motive etmişim ama beni kim motive etsin.. 5 gün ara verdim.. baştan başlamam lazım... ama hala başlayamadım yahu... 4 gün hastalık dedik.. dün gecede eşim rahatsızdı hep dışarıda olunca oruc ve sıcak carpmış.... ben spor yaparken cocuklar ağlar ve yatağından kalkmasın diye yapamadım....eee ayıp olurdu o kac gündür bana bakıyordu dimi...benim ikizlerim gece uykusunu hala tam olarak uyumuyor... birkac defa kalkıyorlar....

son kez olmak üzere tekrar başladım. dün akşam 6w6p level 1, 1.gün tamamlandı...inşallah ara vermek zorunda kalmadan tamamlayabilirim bu kez:78:

movenius,
çok mu zor beah :18: ? nasıl 30ds gibi nefes nefese mi bırakıyor? level 1 öyle değil çünkü...

ebru hoşgeldin.
bence level 3 e baştan başla...sonra istersen ripped yada diğer videolarından biriyle devam edersin. Tatilde göbekte bi değişiklik oldu mu peki? benim gibi şişirip gelmemişsindir umarım.

şişti tabiki..:9::9::9:

ama merak etme sadece üşüttüğümden dolayı bir şişlik..yağ değil ..gittiğim yerde musluklardan hep kaynak suyu akıyordu..buzz gibi..sık sık ayaklarımı yıkama ihtiyacı hissettiğimden biraz şişlik oldu..biraxda kendim kaşındım buzul suyu gibi olan azmak nehrine girdim..:5:şu an evdeyim ve inmiş durumda..ya da ben kendimi kandırıyorum:9::9:

hemen bugün level 3 e baştan başlıyacağım..:42:

Back
X