Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ogltkn nerdesiiiiiiiiiiin aramı verdin 6w6p den mi vazgectin. neye başlayacağına karar verdinmi... kick boks yaaap

ogltkn slim & six pack e başlamış bilenem orada yol alıyor. aslında ben onun level 2 yi bi kere bile olsun yapmasını isterdim benmi zorlanıyorum oda zorlanacakmı merak ediyodum.
yalnız azıcık denedim slim & six pack i gerçekten fena bi 12 dk. ben 4. dakikada bıraktım :P zaten 6w6p ile zorlanıyorum deneyeyim derken ağrı çekmiim dedim ve bıraktım :D

Son düzenleme:
kızlaaar merhabaaa...
tatildi,düğündü, ramazandı, bayramdı derken epeey bi ara verdim istemeden.. ama hergün vicdan azabı duyuyorum, bıraktım ipin ucunu kaçırdım diye..
neyse, daha önce shared 30 u bitirmiş, üstüne killer buns yapmıştım 2 hafta.. çook çook da faydasını görmüştüm, daha önce foto paylaşmıştım sizlerle de, hatırlayan var mı beni bilmiyorum ama.. :26:
şimdi tekrar başlamak istiyorum.. ama nerden başlayacağıma karar veremiyorum.. yine shared mı yapsam, ripped mi başlasam, e daha 6w6p var hiç yapmadığım, killerın da son levelini yapamamıştım oda yarım kaldı sayılır.. ay ne yapsam bilemiyorum.. :14:
siz epeey bir yol katetmişsiniz anladığım kadarıyla.. kayra,ogltkn ve movenius.. maşaallah size.. bi siz varsınız eskilerden tanıdığım, gerisini pek hatırlayamadım.. eski derken yaklaşık 1,5 aylık bir aradan bahsediyorum yani yanlış anlaşılmasın.. :33:

şimdi bana bi akıl verin kızlar nolur, ne yapayım.. shared a baştan başla derseniz ona da razıyım yaparım en baştan hiiç üşenmem, yeterki şu kararsızlıktan bi kurtulayım.. bide ripped yapanlara özellikle sorum, rippede başlasam becerebilirmiyim, yoksa sharedi yapıp azcık form mu tutsam.. mesela, shared ı birer hafta birer hafta yapıp, hızlandırılmış tur gibi, azcık formuma geri dönüp ripped yapayım diyom.. hatırlarsanız ben eski sporcuyum, çok çabuk forma giribilip, kondisyon tutuyom.. onun için shared 30 değilde, 21 yapsam nasıl olur?

Son düzenleme:
kızlaaar merhabaaa...
tatildi,düğündü, ramazandı, bayramdı derken epeey bi ara verdim istemeden.. ama hergün vicdan azabı duyuyorum, bıraktım ipin ucunu kaçırdım diye..
neyse, daha önce shared 30 u bitirmiş, üstüne killer buns yapmıştım 2 hafta.. çook çook da faydasını görmüştüm, daha önce foto paylaşmıştım sizlerle de, hatırlayan var mı beni bilmiyorum ama.. :26:
şimdi tekrar başlamak istiyorum.. ama nerden başlayacağıma karar veremiyorum.. yine shared mı yapsam, ripped mi başlasam, e daha 6w6p var hiç yapmadığım, killerın da son levelini yapamamıştım oda yarım kaldı sayılır.. ay ne yapsam bilemiyorum.. :14:
siz epeey bir yol katetmişsiniz anladığım kadarıyla.. kayra,ogltkn ve movenius.. maşaallah size.. bi siz varsınız eskilerden tanıdığım, gerisini pek hatırlayamadım.. eski derken yaklaşık 1,5 aylık bir aradan bahsediyorum yani yanlış anlaşılmasın.. :33:

şimdi bana bi akıl verin kızlar nolur, ne yapayım.. shared a baştan başla derseniz ona da razıyım yaparım en baştan hiiç üşenmem, yeterki şu kararsızlıktan bi kurtulayım.. bide ripped yapanlara özellikle sorum, rippede başlasam becerebilirmiyim, yoksa sharedi yapıp azcık form mu tutsam.. mesela, shared ı birer hafta birer hafta yapıp, hızlandırılmış tur gibi, azcık formuma geri dönüp ripped yapayım diyom.. hatırlarsanız ben eski sporcuyum, çok çabuk forma giribilip, kondisyon tutuyom.. onun için shared 30 değilde, 21 yapsam nasıl olur?

hic unuturmuyuz kulaklarınıda cınlattık.... kactı diyeee... bizde cok aralar verdik ama hala topikteyiz....ben rippeda başladım... istersen başla .... yaparsın niye yapamayasın..

kızlaaar merhabaaa...

hic unuturmuyuz kulaklarınıda cınlattık.... kactı diyeee... bizde cok aralar verdik ama hala topikteyiz....ben rippeda başladım... istersen başla .... yaparsın niye yapamayasın..

kızlaaar merhabaaa...

bebişin arkada göründüğü fotolar senindi yanlış hatırlamıyorum dimi kayranın dediği gibi kulakların çınlamış olmalı ;)
kilo alıp 30 ds ile oluşan sıkılaşma gittiyse 30 ds yapabilirsin ama çok fark yoksa ripped ile devam et. Ben 6w6p bitiriyorum 2 günüm kaldı ama keşke ripped sonu yapaymışım diyorum genel olanları yapıp bölgesele sonra geçmeli.

bu arada kızlar kpss calışmak için kuzenimle onun öğrenci evindeyiz boğazım fena kaçırıyorum inş bu çabaların üstüne kilo almam :(
akşam kuzenim slim &six pack yaparken eşlik ettim sanırım yarın baya üst karın acısı çekicem

bu arada kızlar kpss calışmak için kuzenimle onun öğrenci evindeyiz boğazım fena kaçırıyorum inş bu çabaların üstüne kilo almam :(
akşam kuzenim slim &six pack yaparken eşlik ettim sanırım yarın baya üst karın acısı çekicem

3/4 te bitti, gecenin bu saatine kaldı gene, ramazandan beri uyku düzenini otutturamadım :50: Ben kpss çalışmaktan 12 kilo alan birisi olarak dikkat etmeni öneriyorum canım, ben ettim sen eyleme :1: puanım mükemmel atanacağım inşallah ama 12 kilo... resmen doğum yapmış gibi kilo aldım, öss de de böle olmuştu, +20 kilo almıştım :50: neyseki verilcek çok az kilom kaldı...

günaydın şekerler :)

ogltkn nerdesiiiiiiiiiiin aramı verdin 6w6p den mi vazgectin. neye başlayacağına karar verdinmi... kick boks yaaap

canımcım, ben slim&6packe başladım...şu 12dk lık olan videoya....ama jilliandan sonra beni kesmiyor açıkçası. Jilliandaki terleyişimi, nefes nefese kalıp, hadi son 4 diye kendimi gaza getirişimi özlüyorum.

ogltkn slim & six pack e başlamış bilenem orada yol alıyor. aslında ben onun level 2 yi bi kere bile olsun yapmasını isterdim benmi zorlanıyorum oda zorlanacakmı merak ediyodum.
yalnız azıcık denedim slim & six pack i gerçekten fena bi 12 dk. ben 4. dakikada bıraktım :P zaten 6w6p ile zorlanıyorum deneyeyim derken ağrı çekmiim dedim ve bıraktım :D
valla movenius, bu sabah normalden erken uyanınca debbiemi işe gelmeden yaptım...yukarıda yazdığım gibi yine bi eksiklik hissettim..dedimki "sabahları yap yine debbieyi ama akşamları sen jillian takıl hem de direkt 6w6p level2'den başla" bitiremediğim için içimde ukte kaldı sanırım....Kıskanıyorum derken ciddiymişim beah bak onu da farketmiş oldum :)

kızlaaar merhabaaa...

hoşgeldin, bence sen direkt ripped'ten başla..senin kondisyon iyiydi ben çok iyi hatırlıyorum. Ben level 2 de sürünürken, seni 2 kesmemiş, 3'ü de yapmaya başlamıştın..rippedın altından kalkarsın bence.

ogltkn level 2 yi bi kere bile yapmazsan benim içimde uhde kalıcak o derece :)))))

bu arada debbie karnımı ertesi gün acıtır diyodum ama tık yok zaten üst karnı çok çalıştırıyo benim orada sıkıntım yok o yüzdenmi bilemedim :)

bugün level 2 de 20. gün 1 gün kalıcak geriye :52: mümkünse bitsin artık sabahları diz ağrılarıyla uyanmak istemiyorum artık :d

günaydın şekerler :)

canımcım, ben slim&6packe başladım...şu 12dk lık olan videoya....ama jilliandan sonra beni kesmiyor açıkçası. Jilliandaki terleyişimi, nefes nefese kalıp, hadi son 4 diye kendimi gaza getirişimi özlüyorum.

ya o değil de bence yaptığın sporun dakikasını düşürmesemiydin.. hem ayrıca jillianda vücudun heryeri calışıyordu ve bir temposu vardı... sen hepsini kaldıpı 12 dakikalık yerde yatarak ve sadece karın kaslarını calıştıran bir spora gectin ..... şimdi diğer yerlerin salmasın... hic olmazsa 15-20 dakika kendini zorlamadan biraz kardiyo biraz kolunu bacağını calıştırsanmıki... bırakacaksanda yavaş yavaş bıraksan...

Merhaba kızlar,bu ay adetim geciktiği için acaba hamile miyim diye 1 hafta süredir jiliyi yapmadım.Fakat dün adet oldum.Tekrar başlıyorum Jiliye.30 days sharedten başlayacağım tekrardan.

3/6 yı akşama yapıcam bana 3. level daha eğlenceli geldi,bakalım ripped nasıl,bir de şey sorucam rippedın üstüne slim six pack kaldırabilirmiyim ki yapabilsem süper olur:16:

merhaba kızlar ben de katılabilirmiyim aranıza ben de başlamak istiyorum aslında 6 ayda 12 kg verdim yürüyüş yapıyordum lesli yapıyordu m bir de 10 dakika standing absdiye 10 dakikalık spor yapıyordum aslında daha önce başlayacaktım ama ramazan girdi ara ya verdiğim kilo ya rağmen beden olarak her 38 i giyemiyorum nasıl bir program uyguluyorsunuz anlatırmısınız teşekkürler şimdiden

Merhaba kızlar,bu ay adetim geciktiği için acaba hamile miyim diye 1 hafta süredir jiliyi yapmadım.Fakat dün adet oldum.Tekrar başlıyorum Jiliye.30 days sharedten başlayacağım tekrardan.

bushra ben rippeda geçtim level 1 den snr 1 hafta ara verdm tatile gttk.şimdi level 2 de 3.günmdü ama sanki etkili değil gbi.30 days feci bişeydi sanrm bnde ona dvm etcm kararsız kaldım .2 hatam kaldı dvm edym yada okul açılınca daysle başlıycm olmadı

3/5 te bitti :8: bacaklarım çok ağrıyor, level 3 le birlikte callaneticse başlamıştım, callen çok yormuyor ama bacaklarımın çok sertleştiğini hissediyorum...beş gün sonra ölçülerimi alıcam bakalım ne kadar incelme var :34:

mrh arkadaşlar bir süredir bayram misafir derken buraya girsemde cvp yazamadım 1. bayram itibaryle 10 günün 3-4 gününü yapsamda birkac günde kendi kendime 15 20 dk killer&buns yaptım sonuclar suan gayet ii eşim bile sıkılasmısmı ne diyor dokundugunda:35: o demesede kendim farkediyorum bombelik sıkılık acısından.:27: düzenli yapmasamda sonuclar yüz güldürücü saymıyorum artık ama 5-6 gün daha yapıp level 3 e gecmeyi düşünüyorum:54:

bushra ben rippeda geçtim level 1 den snr 1 hafta ara verdm tatile gttk.şimdi level 2 de 3.günmdü ama sanki etkili değil gbi.30 days feci bişeydi sanrm bnde ona dvm etcm kararsız kaldım .2 hatam kaldı dvm edym yada okul açılınca daysle başlıycm olmadı

shred da bol kardiyo vardı nefes nefese kalıp terliyorduk... bunda yok

Back
X