- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.941
Sadece bel ve gobek icin olan bir cd varmi
bileniniz varmi acaba.
bileniniz varmi acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jillian killer buns & thigh yapcaktım sözde. 10 dk dayanabildim sadece :) şuan yapabilecek kuvvette değilmişim bunu meğersem. o yüzden shred yaparım ara sıra, bazen de oryantal aerobik filan diyorum.. çokk zorlandım çoook nefes nefeseyim hala.
Ki sonra bunu gördümjillian killer buns & thigh yapcaktım sözde. 10 dk dayanabildim sadece :) şuan yapabilecek kuvvette değilmişim bunu meğersem. o yüzden shred yaparım ara sıra, bazen de oryantal aerobik filan diyorum.. çokk zorlandım çoook nefes nefeseyim hala.
3/7 yi yapacağım bugün son 3 hadi bakalım simitlerim gitti ve sırtımdaki o katlanan yer gitti gayet memnunum tabii diyeti daha sıkı yapsaydım daha hoş olurduKızlar shredden sonra ne önerirsiniz valla ben karar veremedim ya ripped mi body revolutiona kolay dediler gerçi,killer buns yapıp bide 6w6p yapıyım dedim dayanabilir miyim ki hem göbek hem pop çalışırız hem
Ki sonra bunu gördüm
Ben de düşünüyorum kara kara napsam diye![]()
Valla napıcaz yeaBu arada killer buns cidden fena mı kaç dklık?:44:
boşlukta kalan arkadaşlara 6w6p tavsiye ederim. 35 dk sürüyor ilk levelda kardiyo pek yok fakat level 2 de kardiyoya doyuyorsunuz ben gerçekten zorlandım ilk günlerde kalçam bacaklarım totom heryerim acıyodu oturup kalkarken zorlanıyodum 1 gün ara verdim dinlendirdim kendimi. kiloda verebilirsiniz level 2 nin son haftası evde olmadığım için kilomu bilemiyorum. ama ramazanın etkisiylemi bilmem level 1 de ben 2.5 kilo verdim şehir dışındaydım eve döndüğümde herkes 5-10 kilo vermişim gibi şaşkınlıklar içerisindeydi. level 2 ye başladığımda 1 kilom daha gitmişti. en son 69 kilo idim. yarın 1 günlüğüne eve gidicem bakalım aldımmı verdimmi malum öğrenci evi hazır şeyler yeniyor kilo almaktan tırsıyorum :)))
40 dakika bir dene de gör fenalığınıyapan elbet vardır ama bana ağır geldi...
bir kitabı yok sanırım.. kadının bir sürü videosu var.. shred başlama icin ideal.. ripped güya en zor videosuymuş ama coğumuzu sıktı.. shreda devam edilir ama aynı sporu 20 günden fazla yapmak işe yaramaz ki vücut alışır... kendi adıma söyleyeyim bu videoyu hareketli olduğu icin sevmiştim... kardiyo vardı.. kardiyo kalp atışını hızlandırıyor vücuda kan pompalıyor yağ yakımı hızlanıyor.. tabi sağlık icin cok iyi ayrıca selülitler yok oluyor.....benim ikiz gebelikten kalan kocaman bir göbeğim var ... yaşıma göre kilom aşırı fazla değil aslında... idealim bana göre 53- 55 arası.....62 kiloyla başladım 58 kiloya düştüm.. 44 bedendim 40 a düştüm ... göbeğim bacaklarım popom bayağı bir sıkılaştı ama yok oldu diyemem... göbeğimde müthişde bir sarkıklık var takıntım tamamen göbek yani...gecen yıl giyemediğim pantolon ve ceketlerime sığıyorum ... 3 cocukla manken gibi olmayı hedeflemedim ama göbeğimin kücülmesini istiyorum .... kilomda cok önemli değil 3-5 kiloyu nasılsa veririm ... şu göbekten kurtulmam gerek yoksa sonu ameliyat...
kafayı yedim hangisini yapıcam diye. bari bi de 6w6p indireyimama killer gerçekten öldürdü beni :) yani belki sizin kondisyonunuz iyidir de yaparsınız bi deneyin bakalım , ama yok ya shredden sonra ben ölüyorum dedim 10 dk içinde :) ilk defa bir sporu yarım bıraktım...
Kayra senin kilo iyiymiş zaten. ben de 44 bedenim ama 40 hayal benim için. dediğin gibi göbekten kurtulmak istiyorum.
Boğazdan kesemediğim için bugun Akupunktura başladım. inşallah iştahımı keser.
Bu arada sen sadece shred ile mi 4 kilo verip 2 beden düştün..
Bu arada ikizlerini öpüyorum..
arasıra göz ilişiyordu artık bende yapmaya karar verdım bugun ilk işim resim cekmek olucak. buarada tartıldım 59.200:) 54 kilo olmak istiyorum ayrıca rejımede başlıcam bununla bırlıkte. sımdı Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube bu linkte yer alanları yapmaya başlicam . sorularım var kızlar cevaplarsanız memnun olurumripped a başlasammı yoksa bodyrock mı yapsam kararsız kaldım bende :/
arasıra göz ilişiyordu artık bende yapmaya karar verdım bugun ilk işim resim cekmek olucak. buarada tartıldım 59.200:) 54 kilo olmak istiyorum ayrıca rejımede başlıcam bununla bırlıkte. sımdı Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube bu linkte yer alanları yapmaya başlicam . sorularım var kızlar cevaplarsanız memnun olurum
1) level 1,2 ... gibi videolardan bahsedılıyor. bana onların linkini yollayabılırmısınız?
2) peki benım başlıcagım (linkini yukarda verdiğim) dogrumu? ilk olarak o linktekı hareketlerden mi başlanıyor?
3) peki atıyorum level 1 kaç gün yapmam gerekıyor?
4) diyet yapan yada aranızda bunların dısında ekstra bişi yapan var mı?
işimden yeni ayrıldım. psıkolojık olarak zaten iyi değilim en azından benım için bir uğraş olur.
herkese kolay gelsin:)
arasıra göz ilişiyordu artık bende yapmaya karar verdım bugun ilk işim resim cekmek olucak. buarada tartıldım 59.200:) 54 kilo olmak istiyorum ayrıca rejımede başlıcam bununla bırlıkte. sımdı Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube bu linkte yer alanları yapmaya başlicam . sorularım var kızlar cevaplarsanız memnun olurum
1) level 1,2 ... gibi videolardan bahsedılıyor. bana onların linkini yollayabılırmısınız?
2) peki benım başlıcagım (linkini yukarda verdiğim) dogrumu? ilk olarak o linktekı hareketlerden mi başlanıyor?
3) peki atıyorum level 1 kaç gün yapmam gerekıyor?
4) diyet yapan yada aranızda bunların dısında ekstra bişi yapan var mı?
işimden yeni ayrıldım. psıkolojık olarak zaten iyi değilim en azından benım için bir uğraş olur.
herkese kolay gelsin:)