Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar jillianı uzun süre yapan herkesiii canı gönülden tebrik ediyorum :46::46::46::46::46:

bugun level 1 e başladım ama resmennn öldümm yaa callenı 10 gün yapıp bırakıştım 15 gündürde hiç yapmıyodum bugun beni çok yordu sayıları orayla aynı yapamadım kendimi duşa zor attım ya bide yemekten 2 saat filan sonra yapmama ragmen midem çok kötü oldu sizdede öyle oluyomu açmı yapmak lazım :25: yapmadanda foto çektim çok azmettim 30 gün sonunda tekrar foto çekip karşılaştırıcamm :21::21::21:

1/1

Son düzenleme:
jillian michaels geçen gün facebook sayfasında bu konuya değinmiş. Ben de tesadüf eseri gördüm. Spor yapmadan yaklaşık 1 saat önce atıştırmalık bişiler yemelisiniz,yoksa spor için bedeniniz yeterli enerjiyi sağlayamaz ve bu da sizin spor esnasında fazlasıyla yorulmanıza ve spor yapmak istememenize neden olur demiş ;)

jillian michaels geçen gün facebook sayfasında bu konuya değinmiş. Ben de tesadüf eseri gördüm. Spor yapmadan yaklaşık 1 saat önce atıştırmalık bişiler yemelisiniz,yoksa spor için bedeniniz yeterli enerjiyi sağlayamaz ve bu da sizin spor esnasında fazlasıyla yorulmanıza ve spor yapmak istememenize neden olur demiş ;)

ya ben akşam yemeğinden sonra yaptım 6 gibi yemek yedim saat 8 gibi spor yaptım aslında abartılı bişeyde yememiştimm ama çok rahatsız etti baya bi midem yandı ama benim reflüm var çok zıplamalı filan olduğu için kötledim heralde

Shred level 1/3 bugunude atlattık ama diğer yapan arkadaşlar neredeler kii ben bugun ağrım çok olsada hareketleri daha rahat yaptım kaslarım alışıyo heralde bugun tam sayıyı tutturdümmm :10::10::10::10:

olmuyyooor olmuyoor, düzenli yapamıyorum ben artıık.. ya 2 çocuklular falan nasıl yapıyonuz ya bu işi.. ben mi beceriksiziimm anlamadım kii?? off ne zaman yapacam yaa.. off offf. çok kıızıyorum kendime, çook..

emireamadecim,
jillian'ın shredini ve 6w6p'i ben sadece ve sadece geceleri çocukları uyuttuktan sonra yapabildim hep. Şimdi bişi yapıyorum sayılmaz. 8dk. göbek hareketlerini yapıyorum, onların yanında yapsam bile kısa olduğu için sorun çıkartmıyorlar. Hatırladığm kadarıyla bebeğin küçük, 30dk kendi kendini oyalaması imkansız, ancak uyuduğu zamanlarda yapabilirsin gibi geliyor bana.

emireamadecim,
jillian'ın shredini ve 6w6p'i ben sadece ve sadece geceleri çocukları uyuttuktan sonra yapabildim hep. Şimdi bişi yapıyorum sayılmaz. 8dk. göbek hareketlerini yapıyorum, onların yanında yapsam bile kısa olduğu için sorun çıkartmıyorlar. Hatırladığm kadarıyla bebeğin küçük, 30dk kendi kendini oyalaması imkansız, ancak uyuduğu zamanlarda yapabilirsin gibi geliyor bana.

bizim ki uyumuyo ki işte, sorun orda zaten.. ne gece ne gündüz.. eskiden gündüz uykuları 1,5 saati bulurdu, şimdii 15 dak falan.. mesela dün akşam üstü 5 gibi yarım saat uyumuştu.. şimdi 24 saat oldu.. bu arada toplam 6 saat ancak uyumuştur.. düşün 24 saatte 6 saat.. anam kendimi zor gezdiriyom ben bu çocuk nasıl dayanıyor hiiç bilmiyorum.. o kadar yorgun düşmüşüm ki artık, sağda solda üstüm açık uyuyakalmaktan da hastalandım bi de.. şuan çook kötü hissediyom kendimi..

neyse, sanırım düzene girecek hayatımız, en azından ümitliyim.. en kısa zamanda toparlanıp tekrar başlayacam inşallaahh.. aman kuzum hasta olmasındaa, gerisini yavaş yavaş halledecez artık..

teşekkür ederim, çook sağol sevgili 2 çocuklu anne.. maşşaalllaah sana.. :nazar::nazar:

emireamadecim,

ogltkn canımcım.... 8 dakikayı bende dün akşam yaptım ama cok zorlandım.boynum müthiş ağrıyor bendemi sorun varki... sakatlamasam diye korkuyorum.sende de oldumu alışırmıki.....

bizim ki uyumuyo ki işte, sorun orda zaten.. ne gece ne gündüz.. eskiden gündüz uykuları 1,5 saati bulurdu, şimdii 15 dak falan.. mesela dün akşam üstü 5 gibi yarım saat uyumuştu.. şimdi 24 saat oldu.. bu arada toplam 6 saat ancak uyumuştur.. düşün 24 saatte 6 saat.. anam kendimi zor gezdiriyom ben bu çocuk nasıl dayanıyor hiiç bilmiyorum.. o kadar yorgun düşmüşüm ki artık, sağda solda üstüm açık uyuyakalmaktan da hastalandım bi de.. şuan çook kötü hissediyom kendimi..

neyse, sanırım düzene girecek hayatımız, en azından ümitliyim.. en kısa zamanda toparlanıp tekrar başlayacam inşallaahh.. aman kuzum hasta olmasındaa, gerisini yavaş yavaş halledecez artık..

teşekkür ederim, çook sağol sevgili 2 çocuklu anne.. maşşaalllaah sana.. :nazar::nazar:

emirin anneciği emir daha kücük normal.benim koca eşşekler bile (ikizler 2.5 yaşında)uyumuyor .. gündüz uykusu yarım saat..oda yanlarında yatarsan..gece uykusu gece boyu 3-4 kere kalkarak....bide sabah 6.da kalkıyorum büyük kızım 6.30 da evden cıkıyor ... bu sene sabahcıyız

Son düzenleme:
kaldır kendini zorlaa :) bende dün hastanedeydim sabah 8 de çıktım akşam 7 de girdim eve o kadar yorulmuşumki yapamadım.

Bugün karar verdimki ripped level 3/6 ile bitcek bu level da 7. Yi yapamicam yarın son levela geçiyorum.

yapamadım uyuyup kalmışımm sabahta nöbetim var yatmam lazım bugun kaldı artık :(

bizim topik cok enteresan dimi... yapmayınca hesap vermek zorunda gibi hissediyorsun kendini.ödevini yapmamış ilkokul öğrencisi gibi

evet yaa yapıcam dedim yapamadım kendimi böyle en yakın arkadaşlarıma yalan söylemişimde mahcup olmuşum gibi hissettim uyanınca hemen yazdım =)

Back
X