Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kaldır kendini zorlaa :) bende dün hastanedeydim sabah 8 de çıktım akşam 7 de girdim eve o kadar yorulmuşumki yapamadım.

bugün karar verdimki ripped level 3/6 ile bitcek bu level da 7. yi yapamicam yarın son levela geçiyorum.

canım, geçmiş olsun hayırdır? önemli bişi yoktur umarım..

ogltkn canımcım.... 8 dakikayı bende dün akşam yaptım ama cok zorlandım.boynum müthiş ağrıyor bendemi sorun varki... sakatlamasam diye korkuyorum.sende de oldumu alışırmıki.....

emirin anneciği emir daha kücük normal.benim koca eşşekler bile (ikizler 2.5 yaşında)uyumuyor .. gündüz uykusu yarım saat..oda yanlarında yatarsan..gece uykusu gece boyu 3-4 kere kalkarak....bide sabah 6.da kalkıyorum büyük kızım 6.30 da evden cıkıyor ... bu sene sabahcıyız

canım benim boynumda da biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Akşam iki set arka arkaya yaptım hatta. Ama mekikte en önemli nokta, gözlerin karşıya doğru değil de tavana bakmalı. Jillian 6w6pte hep onu söylüyordu. Tavana bakın diyordu. Zaten o zaman hareketi daha iyi hissediyorsun. Bi dene bakalım.

emireamadeciğim,
yazını okuyunca kendimi hatırladım :)) iki çocuk büyüttüm/büyütüyorum. İnan her çocuk bambaşka bir cumhuriyet. Küçük olan oğlum, ilk bebeğim olsaydı sanırım 2.'yi düşünemezdim. Daha bir kaç ay öncesine kadar gecede ben diyeyim 5 sen de 10 kez kalıyordum. Odasında koltukta çook uyumuşluğum vardır. Üstüm açık, boynum eğik :( Yerime gitmeye kalksam, iki saniyede yokluğumu farkedip, "annnneeee" diye avazı çıktığı kadar bağıran bi çocuk, allahım bağışlasın. Bi de bu gecelerin gündüzleri oluyordu ki ben sabah 7 de evden çıkıyorum işe gitmek için :/ Ama abisi gece sadece mıkırdanırdı ve gider emzirir, yerine yatırırdım, uyurdu. 1 yaş civarı gece kesintisiz uyumaya başlamıştı. 2 yaşında tek başına odasına koyup, öpüp okşayıp çıkınca, kendi kendine uyuyordu. Küçük olan, kasımda 3 yaşına girecek, hala başında bekliyoruz uyuması için. Sağlıkları yerinde olsun, sağ olsunlar, bizler her türü fedakarlığı yapıyoruz yapacağız. Gece babasına paslamayı denesen? o ilgilenirken belki sen yapabilirsin jillianı?

bushra,
hamilemisin ? sanki bi yere yazmıştın, o an cevap yazamamıştım ama aklımdaydı, şimdi de bulamadım nereye yazdığını?

eğer doğru anladıysam hayırlısı olsun canım..

canım, geçmiş olsun hayırdır? önemli bişi yoktur umarım..

birşey yok canım yüzümde bir et beni var şişip ağrı yapıyor onun için gittim 12 ekimde ameliyat ile aldırıcam. bir türlü ayaklarımı ısıtamıyorum sebep ne bilmiyorum onun için uğraşıyorum birde :))) 28 yaşında çürüğe çıkmış durumdayım :1: dddaha neler var nelerde neyse :)))))

level 3 bacaklarımı fena zorladı yaparken başım dönüyor yahu dün düştüm dizlerimin üstüne bacaklarımın acısından. kendimi çözemedim hala :37:

birşey yok canım yüzümde bir et beni var şişip ağrı yapıyor onun için gittim 12 ekimde ameliyat ile aldırıcam. Bir türlü ayaklarımı ısıtamıyorum sebep ne bilmiyorum onun için uğraşıyorum birde :))) 28 yaşında çürüğe çıkmış durumdayım :1: Dddaha neler var nelerde neyse :)))))

level 3 bacaklarımı fena zorladı yaparken başım dönüyor yahu dün düştüm dizlerimin üstüne bacaklarımın acısından. Kendimi çözemedim hala :37:

gecmiş olsun gülüm..allah şifa versin

birşey yok canım yüzümde bir et beni var şişip ağrı yapıyor onun için gittim 12 ekimde ameliyat ile aldırıcam. bir türlü ayaklarımı ısıtamıyorum sebep ne bilmiyorum onun için uğraşıyorum birde :))) 28 yaşında çürüğe çıkmış durumdayım :1: dddaha neler var nelerde neyse :)))))

level 3 bacaklarımı fena zorladı yaparken başım dönüyor yahu dün düştüm dizlerimin üstüne bacaklarımın acısından. kendimi çözemedim hala :37:

dikkat et kendine moveniusum, bedenine işkence yapmadan yap jillianı..
gerçi senin azminden korkulur, hareketi super advanced yapmaya kalkmışsındır allah bilir..

bu arada alakan yok ama, (hatta bi çoğunuz yoktur) konuyla ama geyik topiğimiz var..
oldukça kikirdeyerek eğleniyoruz..beklerim, çaylar kahveler havada uçuyor :))
hatta movenius senin kulaklarını çok çıntlattım orada..

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...yenlerin-geyik-muhabbeti-33.html#post26650827

dikkat et kendine moveniusum, bedenine işkence yapmadan yap jillianı..
gerçi senin azminden korkulur, hareketi super advanced yapmaya kalkmışsındır allah bilir..

bu arada alakan yok ama, (hatta bi çoğunuz yoktur) konuyla ama geyik topiğimiz var..
oldukça kikirdeyerek eğleniyoruz..beklerim, çaylar kahveler havada uçuyor :))
hatta movenius senin kulaklarını çok çıntlattım orada..

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...yenlerin-geyik-muhabbeti-33.html#post26650827

gelin kızlar gelin :29: gülmekten altına kaçırmak serbest bu topikte :1:

kızlar mrb bende jillian ripped yapmaya başladım

dün 1.levelin 2. günün yaptım bugün 3 olcak inş...

ripped level 4/1 tamamdır. level 3 ve 4 bacaklara ve kollara yükleniyor ripped level 1 i yapıp kolay demeyin arkadaşlar devam edin :) arkadaki kızlar bile zor yapıyor :1:

Shred videoları 3 levelde VİMEO da var. ama ripped videolarını bulamadım. onlarda vimeoda var mı? ripped ve 6w6p videolarını nereden yapıyosunuz. vimeoda varsa link atarmısınız lütfen ? jillianın bütün videolarını yapmak istiyorumm :)

body revolution iççin direnç yayı ve mat aldım :))) spor hayatımın bi parçasıysa artık mat şart. ellerim, belim falan acıyor bazı hareketlerde o acılar yüzünden hareketleri bile doğru yapamadığım oluyor :) yay da kollarımın sarkmasını toparlamak için lazımdı plates lastiklerinden alıcaktım ama body revolutionda yay kullanıyor jillian. baktım kullanımı aşşağı yukarı aynı yayda karar kıldım :) malum 4 gün sonra ripped bitiyor. gelsin revolution :52:

bugün pantolon almaya gittim durum çok enteresan 38 ile 40 arasında saçma sapan bi bedendeyim :))) bazı yerde 38 dar 40 bol kimisindede 40 dar anlamadım valla :50:

kayracım sağol link için ama ingilizcem pek olmadığı için indiremedim. o sayfada nerelere basıp indireceğimi anlatabilirmisin rica etsem ?

arkadaşlar merhaba formu okuyabildiğim kadarıyla okumaya çalıştım bend ebaşladım.size bişey sorucam level 1 - 2 -3 yaptıktan sonra ne yapıyorsunuz .farklı şeyler yazıyor.bana listeleyebilirmisiniz onların neler olduğunu.9 ay önce doğum yaptım toparlanmaya çok ihtiyacım var.şuan 60 kiloyum hedefim 53 umarım pes etmeden yaparım.hepimize kolay gelsin..

Kızlar şimdi benim aşırı bir kilom yok hatta zayıfım bile ama basenim var biraz ve bunu eritmek birazda şekile sokmak istiyorum. Jillian Michaels 30 day shred ile Brazil butt lift i indirdim sizce hangisini yapmalıyım yardımcı olursanız mutlu olurum :17: :16:

Kızlar şimdi benim aşırı bir kilom yok hatta zayıfım bile ama basenim var biraz ve bunu eritmek birazda şekile sokmak istiyorum. Jillian Michaels 30 day shred ile Brazil butt lift i indirdim sizce hangisini yapmalıyım yardımcı olursanız mutlu olurum :17: :16:

brazil butt lift yapman daha doğru olur. çünkü o daha çok kalça ve basene yönelik:34:

Back
X