- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #4.461
kaldır kendini zorlaa :) bende dün hastanedeydim sabah 8 de çıktım akşam 7 de girdim eve o kadar yorulmuşumki yapamadım.
bugün karar verdimki ripped level 3/6 ile bitcek bu level da 7. yi yapamicam yarın son levela geçiyorum.
canım, geçmiş olsun hayırdır? önemli bişi yoktur umarım..
ogltkn canımcım.... 8 dakikayı bende dün akşam yaptım ama cok zorlandım.boynum müthiş ağrıyor bendemi sorun varki... sakatlamasam diye korkuyorum.sende de oldumu alışırmıki.....
emirin anneciği emir daha kücük normal.benim koca eşşekler bile (ikizler 2.5 yaşında)uyumuyor .. gündüz uykusu yarım saat..oda yanlarında yatarsan..gece uykusu gece boyu 3-4 kere kalkarak....bide sabah 6.da kalkıyorum büyük kızım 6.30 da evden cıkıyor ... bu sene sabahcıyız
canım benim boynumda da biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. Akşam iki set arka arkaya yaptım hatta. Ama mekikte en önemli nokta, gözlerin karşıya doğru değil de tavana bakmalı. Jillian 6w6pte hep onu söylüyordu. Tavana bakın diyordu. Zaten o zaman hareketi daha iyi hissediyorsun. Bi dene bakalım.
emireamadeciğim,
yazını okuyunca kendimi hatırladım :)) iki çocuk büyüttüm/büyütüyorum. İnan her çocuk bambaşka bir cumhuriyet. Küçük olan oğlum, ilk bebeğim olsaydı sanırım 2.'yi düşünemezdim. Daha bir kaç ay öncesine kadar gecede ben diyeyim 5 sen de 10 kez kalıyordum. Odasında koltukta çook uyumuşluğum vardır. Üstüm açık, boynum eğik