Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Selam Aysun,
Bende aslında eve yeni gelmedim ama acayip bitkinim bugün.Gelirken minibüste paso esnedim çok yorgun hissediyorum kendimi.:25: Zorlayacağım yine de yapacağım jillian'ı.
Bak gaz olsun diye ticker bile yaptım :27::27:

bende çok biykin hissediyordum kendimi canım sanırım hamladık acıyo bcaklarımz falan zor geliyo..
bugün 3.günümüz 2 gün sora geçer artık heralde..
dayanmalyızz:34:devam canım ben yaptım hadi sende yap..

Level 2/5 bitti...

Hiç kilo veremedim diyordum ya...Eşimde programı yaparken beni izledi bu sabah...
"Verememen çok normal bunlar 30 dk yapıyorsa sen max 15-20 dk yapıyorsun ve hareketlerin hakkını veremiyorsun" dedi.:20:
"Kilo vermiyorsun ama almıyorsun da bu yüzden senin buna ek olarak daha uzun süreli bir spor yapman lazım, yürüyüş gibi" dedi.:ssz:

Tabi ben dumur oldum bu yoruma:53:..Tabi ki her kesin bünyesi farklı...Ama herkesin yorumlarından çok heveslenmiştim ya..:14:
İlk 1 ay Leslie ile 3 mil yapmıştım ve anca 2 kg vermiştim...Sanırım eşim haklı...Jillian a ek olarak daha iyi düzenlenmiş bir diyet ve en az 4-5 km lik bir yürüyüş eklemeliyim...
Çok zor bu iş çok zor...Hele sabırlı olmak daha da zor...:50:

canım bende senle aynı durumdayım...bugün 2/5 bitti ben hergün birde 1 ile 2 saat arası yürüyüş yapıyorum,yediklerime dikkat ediyorum,kalori hesabı yapıyorum hatta,ama gel görki tartı oynamıyor...cm lerde oynamıyor....arkadaşlarım sabret diyor birden gider sen pes etme diyorlar...sende pes etme canım...hem sporu onlarla birebir aynı yapmamıza şimdilik imkan yok sanırım he :) biz daha yeni başladık....üstelik ben bugün çalışmaya başladım,yürüyüş düzenli olarak yapmam imkansız,jilian ve yediklerime dikkat ederek zayıflamaya çalışıcam yine,yağlar inatçıysa biz onlardan inatçı olalım pes etmek yok...:)

bende çok biykin hissediyordum kendimi canım sanırım hamladık acıyo bcaklarımz falan zor geliyo..
bugün 3.günümüz 2 gün sora geçer artık heralde..
dayanmalyızz:34:devam canım ben yaptım hadi sende yap..

Yaptım canım yaptım çok şükür.
Evde L carnitin ve protein tozu vardı onları da kullanıyorum.Spordan önce karnitin aldım sonrasında da protein tozu.Size önermiyorum illa kullanın diye ama ben almıştım kullanıyorum.Karnitin daha az yorulmamı ve daha etkili çalışmamı sağladı iyi de oldu.

Level 1-3 tamamdır :72:
Yatayım da kaslarm dinlensin artık.İyi geceler:12:

2/3 tamamlanmıştır.
Bende de hiç sonuç yok gerçi ben ölçümü yeni aldım ama olsun hiç fark yok gibi.. =/ Ama yapanlar 15. günden sonra sonuç almaya başladık demişler az kaldı 15e bakalım. :D
Bir de Jillian 6 gün yapıp 1 gün kas dinlenmesi yapılacak diyor yazıyordu geçmiş sayfalarda siz mola verdiniz mi hiç? Mani olup yapmadığım var benimde ama öyle özel dinlenme yapmadım..

-Şu benim süreklilik olayını çözmem lazım ya.. En uzun yaptığım spor Jillian heralde ki bundan da sıkılmaya başladım.. =/ Kuzen falan da yapıyor diye devam edeceğim ama. Bunu tamamlayıp bir Ripped'e geçeyim ki o her hafta farklı video ya belki sıkılmam... -

Ve edit: 1 litrelik şişelerle çalışmaya başladım. :D hehe..

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar herkese.. aylar sonra tekrar jilliana başladım. Ramazanda bile hergün yapmıştım çok ta faydasını görmüştüm.Bayramda bir bıraktım ki sormayın verdiklerimi de aldım.Şimdi gene başladığım yerdeyim ama bu sefer geriye dönmeyeceğim inşallah... herpimize kolay gelsin..

Yaptım canım yaptım çok şükür.
Evde L carnitin ve protein tozu vardı onları da kullanıyorum.Spordan önce karnitin aldım sonrasında da protein tozu.Size önermiyorum illa kullanın diye ama ben almıştım kullanıyorum.Karnitin daha az yorulmamı ve daha etkili çalışmamı sağladı iyi de oldu.

Level 1-3 tamamdır :72:
Yatayım da kaslarm dinlensin artık.İyi geceler:12:

kötükediserafettin seninle aynı gün başlamışız ben de bugün level 1/3 yaptım.. birbirimizi motive edelim.. L carnitin ben de almıştım, birkaç kez aldım sonra bırakmıştım.. şimdi de kullanmayı unutuyorum. yarın ben de alayım bari..

görüşmek üzere..

herkese günaydınnnnnnnnnnnn...
kızlar ben ölçülerimi almadım:44:
ama fotolarmı çektim..

İyi geceler kızlar herkese.. aylar sonra tekrar jilliana başladım. Ramazanda bile hergün yapmıştım çok ta faydasını görmüştüm.Bayramda bir bıraktım ki sormayın verdiklerimi de aldım.Şimdi gene başladığım yerdeyim ama bu sefer geriye dönmeyeceğim inşallah... herpimize kolay gelsin..

kötükediserafettin seninle aynı gün başlamışız ben de bugün level 1/3 yaptım.. birbirimizi motive edelim.. L carnitin ben de almıştım, birkaç kez aldım sonra bırakmıştım.. şimdi de kullanmayı unutuyorum. yarın ben de alayım bari..

görüşmek üzere..

bende sizinle aynı başladım canım..bugün 1/4 yapacağım..
dün biraz daha az zorandım sanki..bugün daha kolay olur inşallah..

ama fotolarmı çektim..

e ne güzel o zaman biz 3 kişiyiz, serafettin,aysunay ve ben.. :))) Birlikte hareket edelim,aksatmadan tamamlayalım inşallah.. diyet te yapıyormusun kilon nasıl,eminim benden zayıfsındır..

aysunay; gün gün daha kolay oluyor mrk etme. İlk yaptığım zamanlar ben de çok zorlanıyordum.Herkes zorlanıyor,yorumlardan takip ettiğim kadarıyla sporcu olanlar bile zorlanmış.Bu normal yani, ağrılarınız da yavaş yavaş geçecek. Başlarda 8. dakikadan sonraki kardiyo hareketlerinde çok zorlanıyordum,jilliana saydıymaya başlıyodum.sonraları daha rahat yaptım ve bu çok güzel bir duygu.. bırakmak yok yola devam..

Günaydın herkese,
bu sabah daha zinde kalktım çok şükür.Ağrılarım da nisbeten daha az. :52:

görüşmek üzere..

mahzen tekrar hoşgeldin diyelim o zaman..
Evet motivasyon çok önemli canım.İnan dün ve önceki gün ilk günki gibi azimli değildim ama burada beraber başladığım arkadaşlardan geride kalmak istemedim ve yaptım . İyi ki de yapmışım. Demek sende karnitin alıyorsun, gerçekten performansa etkisi var ve daha çok terletiyor..
Bu arada biz dört kişi olduk.Sen ben aysun ve maritsa. Ama maritsa daha çok başka programlar ile de kombinasyonlar yapıyor ve zaten kendisi sinir bozucu derecede zayıf :27:

ama fotolarmı çektim..

Aysun bende dün daha az zorlandım..Karnitinden sanmıştım ama kaslarımda alışıyor galiba:52:
ölçülerimi de fotolarımı da çektim ama 15 gün sonunda karşılaştırma yapmasam mı ? erken olur moralim bozulmasın dimi. O zamana daha çok var ama en dogrusu 30 gün sonunda sonuclara bakmak.

e ne güzel o zaman biz 3 kişiyiz, serafettin,aysunay ve ben.. :))) Birlikte hareket edelim,aksatmadan tamamlayalım inşallah.. diyet te yapıyormusun kilon nasıl,eminim benden zayıfsındır..

4 kişiyiz:21:
ben 165 boy ve en son 19 ekimde tartıldığımda 63,5 kilo idim.
Sonra tartılmadım valla.:ssz:

oo şekerim sen benim olmak istediğim yerdesin zaten.. kulvarlarımız bayaa farklıymış :)) ama yılmak yok,spora devam..
tamam jilliana aynı gün başlayan 4 kişiyiz.. alfabetik sıralıyorum: aysunay,kötükediserafettin,maritsa ve benn :)))

Günaydın herkese,
bu sabah daha zinde kalktım çok şükür.Ağrılarım da nisbeten daha az. :52:

mahzen tekrar hoşgeldin diyelim o zaman..
Evet motivasyon çok önemli canım.İnan dün ve önceki gün ilk günki gibi azimli değildim ama burada beraber başladığım arkadaşlardan geride kalmak istemedim ve yaptım . İyi ki de yapmışım. Demek sende karnitin alıyorsun, gerçekten performansa etkisi var ve daha çok terletiyor..
Bu arada biz dört kişi olduk.Sen ben aysun ve maritsa. Ama maritsa daha çok başka programlar ile de kombinasyonlar yapıyor ve zaten kendisi sinir bozucu derecede zayıf :27:

4 kişiyiz:21:
ben 165 boy ve en son 19 ekimde tartıldığımda 63,5 kilo idim.
Sonra tartılmadım valla.:ssz:

Yavrum neden öyle diyorsun ki :) sanki aramızda 10-20 kilo fark var :1:
Kalıbımın basarım senin vucudun benimkisinden çok çok daha şekillidir.
Bende bel oyuntusu pek yok :/ çok sinir bozucu bir durum.

folklor daha çok kalori yaktrıyordur bence çok çabuk gidecek kiloların senin :34:

Oo sen folklora gidiyorsan o da etki eder bak.. :D

Dinlen dinlen bende kendime kalk la dedim gidiyorum yapmaya.. :D

Kızlar yok hiç düşünüdünüz gibi değil .Haftada bir gün saat 19.30-21.00 arası .
Pek kalori yaktırdığını düşünmüyorum .

Dün yarım yamalakta olsa ,Julli yaptım kızlar :50: ama call'a dermanım kalmadı.

Yeni arkadaşlar da mi bize katılmışşşşşş :16: Hoşgeldiniz kızlar.

Son düzenleme:
oo şekerim sen benim olmak istediğim yerdesin zaten.. kulvarlarımız bayaa farklıymış :)) ama yılmak yok,spora devam..
tamam jilliana aynı gün başlayan 4 kişiyiz.. alfabetik sıralıyorum: aysunay,kötükediserafettin,maritsa ve benn :)))

maritsa da 165 boya 57-58 kiloda ama şişman göründüğünü söylüyor. keşke bende o kiloda olabileydim 59 a razıydım oysaki.
Sende benim kilolara gelince belki benden ince görünürsün bende olmayan göbek çıktı mesela son aylarda. Ama yağlandım kesin ondan ....
su içsem yarıyor diyemem yiyorum da ama çok yiyip kilo almayanlarda var ve sinir oluyorum onlara hehhehe :)

Yavrum neden öyle diyorsun ki :) sanki aramızda 10-20 kilo fark var :1:
Kalıbımın basarım senin vucudun benimkisinden çok çok daha şekillidir.
Bende bel oyuntusu pek yok :/ çok sinir bozucu bir durum.

Kızlar yok hiç düşünüdünüz gibi değil .Haftada bir gün saat 19.30-21.00 arası .
Pek kalori yaktırdığını düşünmüyorum .

Dün yarım yamalakta olsa ,Julli yaptım kızlar :50: ama call'a dermanım kalmadı.

Yeni arkadaşlar da mi bize katılmışşşşşş :16: Hoşgeldiniz kızlar.

Demek ki belden yağlısın sen.
O zaman bacak ve kalça ince üst kısımda ince sadece bel kısmında var.
Bende bel oyuntusu var ama devasa basenlerim ve kalın bacaklarım var. Kollarım da kalın.
Yağ oranını ölçtürmeyi ihmal etme. Valla bende merak ettim açıkçası.Bizim buralarda olsa biryer bende aslında ölçüm istiyorum.Kilo veremesek bile yağdan kilo verip kaslanırsak en azından incelebiliriz diyorum.
Benim şu boğazıma da bir dur demem lazım yoksa yağlı kaslanacağım :50:
Bir regl olaydım.. :ssz:

Demek ki belden yağlısın sen.
O zaman bacak ve kalça ince üst kısımda ince sadece bel kısmında var.
Bende bel oyuntusu var ama devasa basenlerim ve kalın bacaklarım var. Kollarım da kalın.
Yağ oranını ölçtürmeyi ihmal etme. Valla bende merak ettim açıkçası.Bizim buralarda olsa biryer bende aslında ölçüm istiyorum.Kilo veremesek bile yağdan kilo verip kaslanırsak en azından incelebiliriz diyorum.
Benim şu boğazıma da bir dur demem lazım yoksa yağlı kaslanacağım :50:
Bir regl olaydım.. :ssz:
Büyük ihtimal öyleyim :50: Ahanda şu resimdeki yağdan löp löp her yerimde var .
Metebolizmayı hızlandıran ve hızlı yağ yakma yakmayı sağlayan yiyecekler tükettik mi ,veririz fazlalıkları bence.
Daha dur kaç günü oldu .

Yağ oranını ölçtürcem aklımda zaten :) sonuçları yazarım burdan :50:

4706114_700b.jpg

Bir kilo yağ ve bir kilo kas görüntüsü :(

Son düzenleme:
Büyük ihtimal öyleyim :50: Ahanda şu resimdeki yağdan löp löp yer yerimde var .
Metebolizmayı hızlandıran ve hızlı yağ yakma yakmayı sağlayan yiyecekler tükettik mi ,veririz fazlalıkları bence.
Daha dur kaç günü oldu .

Yağ oranını ölçtürcem aklımda zaten :) sonuçları yazarım burdan :50:

4706114_700b.jpg

Bir kilo yağ ve bir kilo kas görüntüsü :(

Aynı agırlıktaki yag ve kas değil mi bunlar?
Yağın hacmi çok iken kasın hacmi çok küçük.. :51:

Back
X