Spora başladığım ilk on gün çok feci iştahım açılmıştı durmadan canım tatlı çekiyordu.Normalde o kadar tatlı düşkünü biri değilimdir.
Zaten kilo almıştım buda bana kilo olarak gelmiş sanırım oysaki canımız çıkıyo ter içinde kalıyoruz gidip tatlı yiyince tüm emeklerimiz heba oluyordu.
Neyseki bu hafta dikkat etmeye başladım, uzun zamandır tartılmadığım için bilmiyorum ama göbegim filan biraz daha toparlandı.Artık tartıdan da kendimi kontrol edeceğim
Aynen öylee.Kumanda elinde, bende bilgisayardan yapıyorum space tuşuna basıp bi kaç dakika nefesleniyorum sık sık. 27 dk lık program 45-50 dk yı buluyor ama olsun.Ara vererek yapsakta sonuçta nabzımız hızlanıyor terliyoruz yağ yakıyoruz her halükarda.Biz Jillian, Natalie ve Anita gibi değiliz onlar yıllardır spor yapıyorlardır biz ise bi kaç haftadır dimi

Ben bide çok yedim başlarda movenius.Kendime hakim olamadım sanırım bedenin adapte olması sırasında böyle şeyler normal.
Daha önce bodyrock denemiştim yine kilo almaya başlamıştım iştah artmıştı o zaman daha hafiftim ama önce kilo vereyim sonra spora başlarım demiştim onu da yapamadım

Sanırım bodyrock ile başlamak iyi bir fikir değil önce Jillian ve sair hafif programlar ile kondisyonu artırıp diğer programlara geçmeli.
30 days shred' den sonra ripped'i programa alıyorum sonra da 6w6p dediğinizi sonra revolution sonra da artık belki insanitiy ve bodyrock.
Aşama aşama geçmeliyiz