Allah allah kızlar ikinizde omuzlarım genişliyor demişsiniz.Ben 2 kg luk dambıl kullanıyorum genelde tüm hareketlerde.Bitek dambıl elde tek bacak yukarı aşağı military bilmemne hareketinde bir kglukları kullanıyorum ama ben öyle bi genişleme göremedim omuzlarda.
Benim omuzlar bi kadın için dar sayılmaz ve ben bu halimi seviyorum. Atlet tarzı şeyler çok yakışıyor geniş omuza.Yüzücü omuzu gibi.Keşke biraz gelişse ama ben bi fark göremedim.
elif havva benim eşimde popomdan memnun, dün akşam o pelte hali gitmiş daha sıkılaşmış dedi hoşuma gitti açıkçası

Evet heyo yetiştin bana.
Ama ben cumartesi de yapamamıştım haftada iki gün ara çok.
Nasıl vicdan yapıyorum bilemezsin, gerçekten işten geç geliyorum ama ben :26::26:
Ben gebzede çalışıyorum istanbulda yaşıyorum. 17.55 de işten çıkıyoruz eve gelmem en iyi ihtimal 19:15.
Evdekileri doyur vs derken saat oluyor 19-45 .. 20.00.. :26:
Yatışım da en geç 22,30, duşu vs hesaba katmadım
Gerçekten şansımı oldukça zorluyorum, ve bunca zorluğa rağmen iyi iş çıkarıyorum.
Ahh bizim şirket bi istanbula taşınsa, 18.30 da evde olsam

level 2 yi uzatma mahzen bence. movenius da başladığında kiloluymuş, o uzattı mı acaba , sanmam

Uzatma beraber gidelim, aysun maritsa ve diğerleri bizi yalnız bıraktı sen bari arkadaşım ol

Yada uzat nasılsa benim yapamadığım günler olur hehe

Kilo konusunda bu sabah baktım 65,0 geliyorum, 400 gr cık gitmiş gibi.Sudur o su