Günaydın,
Elifhavva paylaştığın yazı için teşekkürler.Daha önce okumuştum ben bunu.Çok faydalı bir yazı, neyseki ben bu konuda epey bilinçlendim, önemli olan doğrulara uyabilmek.
Yalnız çalışan insanların sabah aç karna spor yapması özellikle de benim gibi apartmanda oturan,komşulara ses gitmesi sorunu olan ve evden erken çıkan insanlar için imlansız.
Ben 17.00 gibi iş yerinde imkanlarım elvermediğinden tam anlamı ile bir akşam yemeği olmasa da bişiler atıştırıyorum.Eve gidince hemen spora sonra içim ezilirse bişiler atıştırıyorum spor sonrası.
Bunun bir adet haşlanmış yumurta olması protein bakımından zengin olması sebebi ile ideal ama her zaman öyle olmayadabiliyor.
Saat 21.30 gibi birşey yemekte istemiyorum aslında, yarım saat sonra yatacağımdan dolayı ama akşam ögünüm tatmin edici olmayınca mecburen yiyoruz.
Evde protein tozum var ve akşamları spor sonrası alıyordum.Doğru olanı spordan hemen sonra almak ama benim gece geç saatlere kalmam sebebi ile 140 kcal civarındaki bu protein ögününü öğle saatlerine kaydırma kararı aldım, kilo veremememe sebep oluyordu.
bu sabah itibarı ile 65,4 den 64,9 a indiğimi görüyorum.Yine de iyi sanırım,haftada 500 gr.
Almaktan iyidir değil mi :26:
Bende çoğunlukla akşamları yapıyordum.

Ama malisef sonuç artı
2 gündür sabahları kahvaltı yapmadan sadece bir bardak az yağlı süt içiyorum yarım saat sonrası başlıyorum.
Level2 ye geçtiğimde regim çok yakındı, bugün 8/2 yi yapacağım birazdan (aclığa dayanamadım kahvaltı yaptım 1.5saat geçmesini bekliyorum

)
bilmiyorum regim tam bitince eksiyi görecekmiyim ama sabahları yapmaya baslayınca ne yalan söylim daha rahat yapıyorum hareketleri daha aktifim sanki
Ama akşamlarıda boş durmuyorum 8 dakikalık karın egzersizleri yapıyorum
benimde uzmanların söylediklerinden epey kafam karısıyor.
Ama sabah farkını kendim birebir yaşadığımdan bana daha doğru geliyor