- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #5.401
Merhaba arkadaşlar aldım ölçülerimi.. Ama bana göre hiç iç açıcı değil.. Direncinizi kırmak istemiyorum ki herkes farklı sonuçlar alıyor zaten bir çok arkadaş olumlu sonuç almış. ^^ Onları gördüğüm için bana neden etki etmedi diye düşündüm zaten.
2.level başından bu yana.. (ölçülerimi 2.levelde alabildim anca..)
Bel: 3cm (bu iyi ama bak^^)
Göbek: 1cm
Basen: 1cm
(Kalçada hareket yok.. )
Baldırlar: 2'şer cm..
Daha iyi sonuç alanları gördüğüm için bana iyi gelmedi 1cm önemli değil yani benim vermek istediğim 5-10cm arasında ölçüler var.. Ama devam edeceğim Ripped'e.. 30DS'den sonra Ripped yapanlarda iyi sonuç almış bakalım onda nasıl olacak.. ^^
Bozma canım moralini, belki yanlış almışsındır, belki regl öncesi olduğundan, yada başka bir nedenle ödem vardır.. hem 1 cm de fena değil, hiç yoktan iyidir yani, yılmak yok inatla spora devam..
selam guzeller nasilsiniz..
Kimseye kotu ornek olmak istemem ama 2 gun yapmadim zaten 2.leveli bitirmistim 2/11 yaptim devami gelmedi yarin da misafirim var insAllah pazartesi 3.levele baslarim..hem spor yok hem yemegi abarttim cok moralim bozuk,
yalnız değilsin canım mrk etme, ben de regl öncesiyim acayip iştahım açık, size kötü örnek olmayayım diye detaya girmek istemiyorum ama acayip yedim.. şimdi de hiç yapasım yok, yorgunum çok, dizim de ağrıyor zaten..

Şerafettin huuu, beni duyuyon mu? duymadığına göre sen de yapmıyorsun, ne dersin bugün dinlensek mi acaba??
Son düzenleme: