- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #5.421
benim de reglime bir kaç gün var, haftasonu insanın düzeni ister istemez bozuluyor, napalım artık hafta içi telafi edeceğiz inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi bu kadar olur.
Sen,ben apelsin ve mahzen.Üçümüz de kaytarmışız.
Ama tümüyle bırakmadık ya, pes etmek yok devam![]()
1 haftadır başım agrıyor, cumartesi o yüzden yapamadım aslında, keyfim yoktu.Dün dedim en azından pazar yapayım ama eşim pc yi alınca jillianın videosu da olmayınca geç gelince kaldı..
Yarın randevu aldım, umarım gözdür sebebi :26:
benim de reglime bir kaç gün var, haftasonu insanın düzeni ister istemez bozuluyor, napalım artık hafta içi telafi edeceğiz inşallah...
Yeni başladı baş ağrıların? Belki bir ihtimal yaptığın spordan olabilir. Hani yerde yaptığımız hareketler biraz zorlaştı ya boynu zorluyor olabilirsin. Mesala ben nivea body yaptığım zamanlarda ilk günler boynumu zorladım başım kaç gün ağrıdı.
[/B]
Kızlar günaydın..
Bu aralar uykuma yenik düşer oldum. daha level 2yi bitiremedim. Özel günümede bir kaç gün kaldı sinirsek oldum bir şey yapasımda gelmiyor.. Ama yalnız olmadığımıda gördüm. Toparlanalım kızlar.. Kışın zayıflamayı yada formda kalmayı başarırsak yazın çok rahat edicez..
Haydi azimli hatunlar.. Neler başardık burdan sonra pes etmek yavaşlamak yok.. Her şeyi önce kendimiz için yapıyoruz.. Bakımlı kadın güzel kadındır her zaman..![]()
evet ya, en azından aynı durumdayız ve telafiye hazırız..Dimi bu kadar olur.
Sen,ben apelsin ve mahzen.Üçümüz de kaytarmışız.
Ama tümüyle bırakmadık ya, pes etmek yok devam![]()
geçmiş olsun canım inş. bişey yoktur, stres falan da sebep olabilir, bir ara benim de öyleydi yani bir kaç yıl önce... tomografi mr hepsi normaldi, stres falan da yoktu ama bazen oluyor öyle. inşallah tez zamanda geçer..1 haftadır başım agrıyor, cumartesi o yüzden yapamadım aslında, keyfim yoktu.Dün dedim en azından pazar yapayım ama eşim pc yi alınca jillianın videosu da olmayınca geç gelince kaldı..
Yarın randevu aldım, umarım gözdür sebebi :26:
Yukarıda üçümüz yazmışım,dördümüz demek istedim
Evet canım yeni başladı ama spordan değil biliyorum.Öğlene doğru başlıyor ve akşama kadar ilaç alsam bile faydasız yine ağrımaya devam ediyor.
Bende astigmat var çok baş belası bişi ve kendini baş ağrısı ile belli ediyor.
Umarım gözdendir ve başka bişi yoktur:26:
linki atabilicek varmıı![]()
level 1 https://vimeo.com/40515768
level 2 https://vimeo.com/40518024
level 3 https://vimeo.com/40521202
sayfa 530 da orjınal linkler var.Kolay gelsın
Herkese merhaba.
Saglık sorunu olan arkadaşlara acil şifalar dilerim.
Uzun karar aşamasından sonra bugun itibariyle jiliana başlamış bulunmaktayım.izlerken ne varkı bunda yapılmayacak bi hareket yok diye epey kendimi inandırdım.
Ama arkadaşlar ilk gün level 1 ilk ders.Kalbimi elimde tuttum dışarı çıkacak gibi oldu.Jilian hiç ara vermeden so so diye bagırıken epeyde söylendim hatuna.27 dakıkalık leveli 35 dakkıkada bitirdim bende bittim.
En çok dambıl elde bacak açıkken kalçayı bir saga bir sola egilmek zor geldi bana.videoyu durdurup durdurup soluklanıp devam ettım.
Zaten bu hareketlerı düzenli yapıpta o bel incelmesse çok ayıp eder.Agzıma attıgım her lokmada artık jilianın sesı gelecek kulaklarıma.
Başlamışken devam etmeye kararlıyım.Sızlerdende başlangıç ve gidişat durumlarınızı paylaşmanızı isterim. Ne zaman soluk soluga kalmıyoruz mesela.En çokta akşam oluncakı halımı merak ediyorum.
Şimdilik benden bu kadar .Sizlerede tamda istedıgınız gibi beller basenler kalçalar dilerim.
Herkese merhaba.
Uzun karar aşamasından sonra bugun itibariyle jiliana başlamış bulunmaktayım.izlerken ne varkı bunda yapılmayacak bi hareket yok diye epey kendimi inandırdım.
Ama arkadaşlar ilk gün level 1 ilk ders.Kalbimi elimde tuttum dışarı çıkacak gibi oldu.Jilian hiç ara vermeden so so diye bagırıken epeyde söylendim hatuna.27 dakıkalık leveli 35 dakkıkada bitirdim bende bittim.
En çok dambıl elde bacak açıkken kalçayı bir saga bir sola egilmek zor geldi bana.videoyu durdurup durdurup soluklanıp devam ettım.
Zaten bu hareketlerı düzenli yapıpta o bel incelmesse çok ayıp eder.Agzıma attıgım her lokmada artık jilianın sesı gelecek kulaklarıma.
Başlamışken devam etmeye kararlıyım.Sızlerdende başlangıç ve gidişat durumlarınızı paylaşmanızı isterim. Ne zaman soluk soluga kalmıyoruz mesela.En çokta akşam oluncakı halımı merak ediyorum.
Şimdilik benden bu kadar .Sizlerede tamda istedıgınız gibi beller basenler kalçalar dilerim.
En çokta akşam oluncakı halımı merak ediyorum.
herkese merhaba insanytinin düzlerimin içine etmesinden sonra dnlendim ağrılarım baya azaldı ve başladığım yere geri döndüm. beni yeniden aranıza alır mısınız? bu akşam yeniden jili'ye başlıyorum.
arkadaşımın diyetinide aldım diyetisyene gidiyor kendisi 2sini birlikte götürmeyi düşünüyorum. bu arada kiloda aldım yine 73.5 geldim sabah tosun gibiyim maşallah. akşam foto çekerek yeniden başlıyorum artık sonuçları yazarım zaten buraya.
hoşbulduuuummmm![]()
geçmiş olsun canım inş. bişey yoktur, stres falan da sebep olabilir, bir ara benim de öyleydi yani bir kaç yıl önce... tomografi mr hepsi normaldi, stres falan da yoktu ama bazen oluyor öyle. inşallah tez zamanda geçer..
herkese merhaba insanytinin düzlerimin içine etmesinden sonra dnlendim ağrılarım baya azaldı ve başladığım yere geri döndüm. beni yeniden aranıza alır mısınız? bu akşam yeniden jili'ye başlıyorum.
arkadaşımın diyetinide aldım diyetisyene gidiyor kendisi 2sini birlikte götürmeyi düşünüyorum. bu arada kiloda aldım yine 73.5 geldim sabah tosun gibiyim maşallah. akşam foto çekerek yeniden başlıyorum artık sonuçları yazarım zaten buraya.
hoşbulduuuummmm![]()
Ben devamlı kullanıyorum gözlüğü, yada lensi. Miyopum çok yüksek değil ama astigmatta devamlı takmak zorundasın.Bende de var o illet.. Nasıldır biliyorum. Gözlük kullansan bir dert kullanmasan bir dert. Gözlüğü uzun süre taktığımda gayet güzel görüyorum ama çıkardığımda her yer o kadar bulanık oluyor ki. Gözlüğün netliğine alışınca çıkarttığında daha kötü oluyor. Haber ver bizede..
Herkese merhaba.
ben de en çok yarın sabah bu saatlerdeki halini merak ediyorum. Spor tutulmaları 24. saat civarı ayyuka çıkıyor. İlk 4-5 gün çok tutulacaksın ama sık dişini..sonra daha da taş olacaksın aledaxçım![]()
ben de en çok yarın sabah bu saatlerdeki halini merak ediyorum. Spor tutulmaları 24. saat civarı ayyuka çıkıyor. İlk 4-5 gün çok tutulacaksın ama sık dişini..sonra daha da taş olacaksın aledaxçım![]()
stresten de olabilir evet.
Benim eşim pek anlayışlı davranmıyor bana böyle zamanlarda açıkçası. daha çok üstüme geliyo. yine bi sinir harbi yaşattı dün sabahama sebebi o değil biliyorum :26:
Heşgeldinnnnnnnnn![]()
Ben devamlı kullanıyorum gözlüğü, yada lensi. Miyopum çok yüksek değil ama astigmatta devamlı takmak zorundasın.
Artık numaramda bir değişiklik var diye düşünüyorum, şimdi lens gözlük hepsi silbaştan değişecek poff. Neyse, bu ağrılar geçsin de razıyım :26:
Hoşgeldin,
sağlık sorunu olanlar derken beni de kastettin sanırım teşekkürler.
35 dk da bitirmen büyük başarı benim 45 dk yı hatta oyalanırsam 1 saati bile buluyor. ama sen benim gibi yapma, cardiolardan sonra benim kalbim çıkacak gibi oluyor dayanamıyorum
Sana da güzel belller basenler kalçalar.
Ogltn de sölemiş ,ilk bir hafta ağrın olacak pes etmek yok ama tamam mı? Hepimiz yaşadık bunları sıra sende şimdi