- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #5.521
günaydın Kızlar,
Level 3 gerçekten zorluyor beni, karın hareketlerinde sırtım epey zorlanmış accık acıyor.
Bir de kasık bölgem ve dış kısımlar da kasılmalar var ama bunlar beni çok sevindiriyor çünkü şikayetçi olduğum yerler iç bacak ve basenlerim.
Bugün uzun zamandır giymediğim skinny kotumu giydim genelde kemer sevmem ve zaten devasa basenlerim sayesinde takma ihtiyacı da hissetmezdim yine kemersiz giydim kotu ama sanırım kemere ihtiyacım olacak resmen bollaşmış bu pantolon ..
Bi de regl olucam bi iki güne şişim yani
Yarım kilo hariç kilo filan veremedim ben bu bir aylık sürede, maşallah pek dikkat etmedim boğazıma ama sanırım bedenen bir daralma var.
Şu 30 gün bitsinde bi ölçülerimi kontrol edeyim o zamanda bi fark görürüm umarım ama yine bi fark var yani.
Eşim bile farketti, bana diyo ki sana diyet değil spor yarıyo, oda çok memnun.
İşte böyle, sonuç alınıyor yani![]()
Canım günaydın naber :) Okudumda mesajını mutlu oldum

Level 3 e nasıl geçesim var anlatamam :) Level 2 karnı iyi çalıştırdığı için sevdim ben 3 nasıl peki iyi çalıştırıyor mu karnı ?