doğumgünüm şerefine akşam pasta yiyebilirim amanınn 2 gündür aç gezişim boşamı gidecek
doğum günün kutlu olsun canım aman ye ye hakediyorsun sen bunu da yakarsın.
Nice mutlu yillara..ye gitsin hergun dogum gunumuz degil ya 3 gun once dogum gunu olmus ve yemis biri olarak soyluyorum:))
Senin de doğum günün kutlu olsun canım nice nice yaşlara..
bugun hiç yazamadım kızlar maalesef işler çok yoğundu, bir ara okudum beğendim yazılanları ama cvp yazamadım hiç

(
şerocum bugün yemekten önce yaptım bitti çok şükür :)) darısı başına.. zorlandığın hareketlerden bahsetmişsin canım ben de onlarda zorlanıyorum tabi ama sadece onlarda değil, şöyle söyleyim sadece tek ağırlığı yere değdirip havaya kaldırdığı hareket varya sadece onda zorlanmıyorum :)) (bide ısınma ve soğuma hareketlerinde dermişim :)))
o makas hareketi beni çığlık çığlığa bırakıyor anita gibi yapmama rağmen 2 kez dinleniyorum diyebilirim.. kardiyolar ağır gelmedi sadece o niye anlamadım. ama bu level çabuk mu bitiyor bana mı öyle geliyor, ben leslie ile ısınmayı bıraktım ondan mı çabuk geçiyor acaba..
Sana bişi diyeyim mi tüm levellerin ( heheh tüm zamanların... gibi oldu ) en zor leveli kesinlikle bu.
Elinde dambıllar yerde bacak hareketi,
gezinmeli şınav,
makaslı karın hareketi
rockstart squat,
ve daha niceleri.
Çığlık attırıyo insana yaw..
Bana da kısa geliyo ama sanırım cardiolar filan artık eskisi kadar bizi zorlamadığı içindir ama ben yine de bir saati bulduruyorum dinlenmelerle.
Dinlenmezsem sonraki hareketin hakkını veremiyorum kala kalıyorum o yüzden yine de dinlenerek yapıyorum başka türlü içime sinmiyor ..
şero iyi oldu yaa... nickin çokkkk uzundu. onu yazana kadar ne yazacağımı unutuyodum teşekkürler... bu arada ben bu spora başlayana kadar yememe içmeme dikkat ediyordum. spora başladım iştah tavan yaptı... nolcak benim bu hallerim

(
:)))
Canım o iştah olayı bize de oldu bi on-onbeş gün sonra azalıyor ama yine de kendine hakim olmalısın ben pek olamıyorum açıkçası.
aynı dert bende var canım, regl öncesiydi regldi derken kendime tolerans gösteriyorum ama artık toparlanıcam inş.
ay aynen ya..
Aman regl öncesi ye aman reglsin ye filan onbeş gündür homini

Akşam spordan sonra bişi yemiim diyom ama işyerinde erken yiyom ve az oluyo akşam spordan sonra hep canım bişiler istiyo bende akşam bi iki kaşık pilav iki kaşık yoort bi kase şehriye çorbası yedim.
21.30 da.
Düşün
Sagol mahzencim yok yumurtalama degil adet olmam lazim kistten supheleniyorum yarin adet baslamazsa doktora giderim..
Canım geçmiş olsun hamile kalan arkadaşlarda kasık batması diyorlar acaba mı?:26:
şerocum ses ver başladın mı? benim artık çıkmam lazım, oğlum başımda sıra bekliyor, sonra belki gene gelirim..
herkese kolay gelsinnn
şerocum napıyosun, kaytardın mı yoksam? kaytarmanı istemiyorum zira level 3'ü hiiç uzatasım yok.
bu arada sabah paylaştığın yazıyı ilgiyle ve beğeniyle okudum, çünkü benim de şişman ve yağlı halde spora başlayan biri olaraktan incelememekten korkuğum oluyordu zaman zaman.. bana çok iyi geldi, hele şu erkeklere muhtaç olmadan bir hayat sürme hayali beni çok motive etti. yaşasın spor, yaşasın sağlıklı, kaslı ve güçlü hayat, yaşasın güçlü kadınlar...
Kız yok korkma kaytarmadım :)))
Benimde niyetim yok uzatmaya, haftaiçi kaytarmam da haftasonu cozutabiliyorum ama o kaa olsun ya valla sporumdan kalacam diye iş çıkışı bi yere uğrayamıyorum.
kaşlarım amazon ormanına döndü haftasonları da kalabalık oluyo diye kuaföre gitmek istemiyorum düşün halimi hehehhe

Yazı çok süper dimi ? Gerçek ama o dedikleri.Epey agır şeyleri rahatlıkla taşıyorum.
Geçen bak sular kesilmişti benim ikitane 19 lt lik saplı damacanam var onları boşaltmıştım sonra doldurdum bi kaldırdım düşün ikisini birden hoop
Sdece sapları ellerimi acıttı ama taşıdım yani onları
yok ben sıkıcı olduğunu düşünmüyorum ama zor olduğunu kabul ediyorum, belki 10 günden sonra sıkıcı gelebilir...
Bence de on günden sonra sıkıcı oluyo.
şerocum valla kaytardın sen

( . banane uzatmıycam sen yaparken ben de dinlenirim, yürüyüş falan yaparım artık napalım :))
Ay yok kaytarmadım haftaiçi pek kaytarmam ben