Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba

Dün akşam yeniden Level1/1 den başladım. Hiç zorlanmadım... o yüzden belki 10 güne beklemeden 2.levele geçerim.
Kardiyoları trambolinde yapıyorum, daha kolay he he...İyi ki almışım, çocuklardan çok bana yarıyor.
Sabahta ölçülerimi aldım. Şöyle ki;
Bel:70 (en çok bu )
Göbek üst:80
Alt karın:85
Kalça: 95

31.12.2012 ye kadar hedefim, 5' er cm incelmek.
Hadi bakalım, hepimize kolay gelsin.

Merhaba hoşgeldin,
daha önce level 1 i yapmışsın kaç gün yaptın ve ne kadar ara verdin?
Bu arada cardioları bence trambolinde yapma seni pek zorlamaz ve kardiyo gibi de olmaz .. Tabi karar senin.

ripped yapmanızı tavsiye ederim. o bittikten sonra bölgesel sorununuz varsa jillianın bölgesel programları var onlardan seçip yapabilirsiniz
Benim düşüncem Jillian Michaels Killer Buns & Thighs yapmak, mahzencim ne dersin? :32:

Sevgili Şero

27 ekim-10 Kasım arası Level 1- 8 gün, Level 2- 4 gün yapmıştım.
3 hafta birşey yapamadım, rahatsızdım.
O yüzden baştan başladım

Sevgili Şero

27 ekim-10 Kasım arası Level 1- 8 gün, Level 2- 4 gün yapmıştım.
3 hafta birşey yapamadım, rahatsızdım.
O yüzden baştan başladım

3 hafta uzun bir ara.. Şimdi en baştan mı başladın?
Bu arada ismin çok muzır anlamlar içeriyor.kokomel filan..
Aklıma geleni canım çekti :27:

Öyleyimdir, sporda istikrarsız.
Napıyım ya, zaman olsa gücüm olmuyor, gücüm olsa zaman...
Hayırlısı...

Killer buns& things'i merak ettim, nereden izleyebilirim?

Hayırlısı...

Ara vermen kötü olmuş iki üç gün neyse de 3 hafta fazla.
o kadar da ağrı çekince boşa gitmiş gibi oldu neyse canın sagolsun.
ben torrentten indirdim ama google da aratırsan youtube da bulursun sanıyorum.

Kesinlikle katılıyorum movenius'a. Shred'den sonra kesinlikle çok eğlenceli bulacaksınız.

movenius,
kaç dilim pasta yedin? bi de bakiim:49:

O kadar eğlenceli mi gerçekten?
Bizim kızlarla ripped yapacaz 30ds den sonra :52:
Bu arada buraya yeni gelişim dün gibi tam bir ay olmuş başlayalı daha 6 gün var bitirmeme :9::9::9:

Hayırlısı...

Ara vermen kötü olmuş iki üç gün neyse de 3 hafta fazla.
o kadar da ağrı çekince boşa gitmiş gibi oldu neyse canın sagolsun.
ben torrentten indirdim ama google da aratırsan youtube da bulursun sanıyorum.

Kesinlikle katılıyorum movenius'a. Shred'den sonra kesinlikle çok eğlenceli bulacaksınız.

movenius,
kaç dilim pasta yedin? bi de bakiim:49:

O kadar eğlenceli mi gerçekten?
Bizim kızlarla ripped yapacaz 30ds den sonra :52:
Bu arada buraya yeni gelişim dün gibi tam bir ay olmuş başlayalı daha 6 gün var bitirmeme :9::9::9:

Malesef sanıdğımdan cıddı bır sakatlık olmus baglarımı zedelemısım ancak persembe falan baslayabılırım cokta hareket etmedıgımden kılo aldım bıraz tum moralım gıttı :( sızın nasıl gıdıyor

Ben Shered ile beraber hafta sonları 6 Week Six-Pack Abs yapmayı palnlıyorum. 1 ay böyle devam edeceğim.

Sonra Ripped, ama bu ripped in 30 Youtube da yok ki. Nereden bulabilirim bu programı? Sizler de varsa
bana da gönderebilir misiniz?

ben week1 ve week2 yi indirmişim, çok önceden indirmişim nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ama week3 ve week4 yok elimde. bulamadım da nerden indirecez ben de bilmiyorumişu torent diye bahsedilen kavramı da hiç bilmiyorum :))

Benim düşüncem Jillian Michaels Killer Buns & Thighs yapmak, mahzencim ne dersin? :32:

Allaah derim :))) evet canım bölgesel sorunumuz da benzeşiyo senle bence de yapalım :)))

yemedim bebeğim diyetteyim diye pasta yoktu :d ama naptım kestane yedim

Vay be doğum gününde bile pasta yemeyen istikrarlı arkadaş, süpersin, tebrik eder bu azmini bizlere de bulaştırmanı arz ederim.. :)))

Malesef sanıdğımdan cıddı bır sakatlık olmus baglarımı zedelemısım ancak persembe falan baslayabılırım cokta hareket etmedıgımden kılo aldım bıraz tum moralım gıttı :( sızın nasıl gıdıyor
çok geçmiş olsun canım, sen iyileş te inşallah tekrardan başlarsın, ve verirsin fazlalıklarını.. başlayınca da dikkat et canım, çok zorlama..

Her an pes edebilirim o kadar çook zorlanıyorum ki :( pilatese kaldığım yerden devam edicem sanırım.Durum şuki boyum 165 ve kilom 50 herkes gayet normal buluyo ama bölgesel kilo alıyorum neredeyse jlo nunki gibi bir kalçaya sahibim en azından benimki ona nazaran biraz daha küçük :D bende 30 day shred'ı bırakıp Killer Buns & Thighs yapmayı düşünüyorum

Her an pes edebilirim o kadar çook zorlanıyorum ki :( pilatese kaldığım yerden devam edicem sanırım.Durum şuki boyum 165 ve kilom 50 herkes gayet normal buluyo ama bölgesel kilo alıyorum neredeyse jlo nunki gibi bir kalçaya sahibim en azından benimki ona nazaran biraz daha küçük :D bende 30 day shred'ı bırakıp Killer Buns & Thighs yapmayı düşünüyorum

Boyuna gore kilon cok guzel.. 58 olmak icin ugrasan bana bir hayal gibi geliyor jillian kadar olabilmek..onun boyundayim ama iki katiyim:)

Bugun 1 ay olmus baslayali az yoruldugumu hissediyorum gecende bir yere acele gidiyorduk esimle cok hizlanmisim farkinda degilim esim keklik gibi zipliyorsun vay be dedi..bugun de asiri zorlanmadan yaptim..bedenimde belim ve omuz bolgesinde incelme var popo gobek ayni yukaridan asagiya dogru eriyorum galiba..acelem yok yavas yavas gidicek insallah..

Boyuna gore kilon cok guzel.. 58 olmak icin ugrasan bana bir hayal gibi geliyor jillian kadar olabilmek..onun boyundayim ama iki katiyim:)

Bugun 1 ay olmus baslayali az yoruldugumu hissediyorum gecende bir yere acele gidiyorduk esimle cok hizlanmisim farkinda degilim esim keklik gibi zipliyorsun vay be dedi..bugun de asiri zorlanmadan yaptim..bedenimde belim ve omuz bolgesinde incelme var popo gobek ayni yukaridan asagiya dogru eriyorum galiba..acelem yok yavas yavas gidicek insallah..

Canım senin de mi sorun aşa bölgelerde? Benim vücut tipim armut ve kilo verince üstten gidip aşanın aynı kalması beni deli ediyor :41:

Bu arada ne yaptın kasığın nasıl oldu?

Kızlaar toplaşın bir şey takıldı benim yine aklıma...

Şimdi ben level 3'e geçtim. Benim hatlarda en çok fark yaratan level 2 oldu. Karın bölgemde beliren kaslar falan oldu. Bu level 3 bana bir tuhaf geldi, sanki çok etki etmeyecek gibi hissettim nedense. Level 2'nin etkisi olmucak gibi geliyor. Yapanlar yada yorumları bilenler var mı. Level 3 nasıl fark yaratıyor(muş)?

Back
X