İyi akşamlar kızlar,
Sporumu yaptım geldim

Sanırım bugün level 3/5 yaptık dimi?
İyice günler birbirine girdi. Yarın ben off günü yapıyorum canlarım bilginiz olsun.
Tüm gün dışarıda olacağım, bol bol yürürüm ama akşama da dinlenirim sonra şero kaytardı olmasın taam mı

Malesef sanıdğımdan cıddı bır sakatlık olmus baglarımı zedelemısım ancak persembe falan baslayabılırım cokta hareket etmedıgımden kılo aldım bıraz tum moralım gıttı

sızın nasıl gıdıyor
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm umarım kısa zamanda toparlarsın bozma moralini
ben week1 ve week2 yi indirmişim, çok önceden indirmişim nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ama week3 ve week4 yok elimde. bulamadım da nerden indirecez ben de bilmiyorumişu torent diye bahsedilen kavramı da hiç bilmiyorum :))
Allaah derim :))) evet canım bölgesel sorunumuz da benzeşiyo senle bence de yapalım :)))
Tatlım istersen torrenti ben sana bir ara öğretirim, özelden yazarsın bana olur mu ?
Demek okey ! Harika !
O zaman ripped den sonra buns and thighs yapıyoruz oldu bu iş.
Bugün eşim inceledi beni diyoki o yandaki tutamaklar gitmiş basenlerdeki.Bende inceledim gözlerime inanamadım.Kilo vermedim ama oradaki yaglar resmen gitmiş ya süper bi his bu.
yaşasın spor

Her an pes edebilirim o kadar çook zorlanıyorum ki
pilatese kaldığım yerden devam edicem sanırım.Durum şuki boyum 165 ve kilom 50 herkes gayet normal buluyo ama bölgesel kilo alıyorum neredeyse jlo nunki gibi bir kalçaya sahibim en azından benimki ona nazaran biraz daha küçük
bende 30 day shred'ı bırakıp Killer Buns & Thighs yapmayı düşünüyorum
Canım sakın pes etme devam et zorlukların azalacak.
Bu arada 30ds den önce bende buns and thighs denedim çok zorlandım yapamadım bence bu program ona göre daha kolay.
bunda biraz kondisyon edin sonra başla ona.
sen bilirsin yine de..
Boyuna gore kilon cok guzel.. 58 olmak icin ugrasan bana bir hayal gibi geliyor jillian kadar olabilmek..onun boyundayim ama iki katiyim:)
Bugun 1 ay olmus baslayali az yoruldugumu hissediyorum gecende bir yere acele gidiyorduk esimle cok hizlanmisim farkinda degilim esim keklik gibi zipliyorsun vay be dedi..bugun de asiri zorlanmadan yaptim..bedenimde belim ve omuz bolgesinde incelme var popo gobek ayni yukaridan asagiya dogru eriyorum galiba..acelem yok yavas yavas gidicek insallah..
Seninde mi bir ay oldu? beraber başlamışzı sanırım.
Aynı şey bizim de başımıza geldi eşim hop yavaş biraz diyo arkamdan .. Bu kilo verme konusunda benim de öyle hep üstten gider yine iman tahtası denen yer var ya gögüs üstü oradaki kaburga vs görünmeye başladı ama bacakların maşallahı var diz üstleri filan hala kalın kalın
ama sporsuz kilo verince daha fena belli oluyordu şimdi daha homojen şekillenme oluyo sanki.
Canım senin de mi sorun aşa bölgelerde? Benim vücut tipim armut ve kilo verince üstten gidip aşanın aynı kalması beni deli ediyor 
Bu arada ne yaptın kasığın nasıl oldu?
Bende armutum bende..
gülenkalp demeden geçemicem bu yaşta ruh genç olsun filan ne iş.
Daha çocuksun sen yahu
Kızlaar toplaşın bir şey takıldı benim yine aklıma...
Şimdi ben level 3'e geçtim. Benim hatlarda en çok fark yaratan level 2 oldu. Karın bölgemde beliren kaslar falan oldu. Bu level 3 bana bir tuhaf geldi, sanki çok etki etmeyecek gibi hissettim nedense. Level 2'nin etkisi olmucak gibi geliyor. Yapanlar yada yorumları bilenler var mı. Level 3 nasıl fark yaratıyor(muş)?
Allah allah bu leveli zor bulan tek ben miyim :26:
Gerçi geneli kolay kardiyolar filan zorlamıyor ama bazı hareketleri felaket zorluyo
Ah bide şu karın şişkinlikleri yok mu bir insanın karnı hep mi şişik olur yav kurtulamadım gitti ayrıca göbeğimde yok denecek kadar azken daha kilolu ve geniş gözükmesine neden oluyo bu yüzden hep içine çekiyorum
165 boy 50 kiloda göbeğin mi var?

_
O zaman yağ oranın oldukça yüksek olmalı canım.. açlık diyetleri ile kilo verip kas kaybetmiş olabilirmisin ?