- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #5.621
Herkese selamm,
benim bugün 4. günüm daha rahat yapıyorum her geçen gün tek problemim şınavbenim bi sorum olucak bu programı yapmaya başladıktan kaç gün sonra sıkılaştığınızı fark etmeye başladınız? bide bu programla beraber özel bi diyet uygulayıp çok iyi sonuç alan var mı? 1 yaşında oğlum var o yüzden dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum bu programla hangi diyeti yapam max. sonucu alırım sizce?
slm elif, ben ilk başladığımda 4.günün sonunda bile çok iyi sonuçlar aldım, o zaman ramazandı,havalar sıcaktı, ramazanda bile diyetime çok dikkat ettim, 2 hafta sonra çevremdeki herkes farketmişti, bayramda memlekete gittiğimde herkes çok zayıflamışsın demişti bende oldukça rahatlamıştım bir aylıküstelik ben levelleri 15er gün yapmıştım yani sadece 2 levelde sonuç mükemmmeldi ama bayram tatilinden sonra bıraktım ve sonuç hüsran, başladığım yere geri döndüm, ve malesef 2. kez başladığımda aynı hızda olmadı, hem havalar soğuk metabolizma yavaş onun da etkisi vardır ama başlayanlara tavsiyem birden bırakmasınlar çünkü geri dönüş zor oluyor,
diyete gelince bence özel bir diyete gerek,porsiyonları küçültmen ve tatlıyı ve abur cuburu kesmen yeterli.. şok diyetleri zaten tavsiye etmiyorum, diyetine dikkat edersen sen de çok güzel sonuçlar alacaksın..
Son düzenleme: