Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

arkadaşlar ilk önce callanetics egzersizlerine başlamayı düşünmüştüm indirdim internetten ama çok sıkıcı geldi...bi de eski bi video olduğundan içim bayıldı... jillian michaels i araştırdım daha dinamik geldi gözüme...bu haftasonu D&R dan aldım dvd sini... 30 günde incel dvd sini... sizlere sorum olacak lütfen bana yardımcı olun çünkü pek anlamadım :((

içinde 3 bölüm var... ilk önce bölüm 1 den başlayıp onu günlerce yapıp sonra mı bölüm 2 ye geçicez? yoksa 1 günde 3 böllümü de bitiricez mi??

arkadaşlar ilk önce callanetics egzersizlerine başlamayı düşünmüştüm indirdim internetten ama çok sıkıcı geldi...bi de eski bi video olduğundan içim bayıldı... jillian michaels i araştırdım daha dinamik geldi gözüme...bu haftasonu D&R dan aldım dvd sini... 30 günde incel dvd sini... sizlere sorum olacak lütfen bana yardımcı olun çünkü pek anlamadım :((

içinde 3 bölüm var... ilk önce bölüm 1 den başlayıp onu günlerce yapıp sonra mı bölüm 2 ye geçicez? yoksa 1 günde 3 böllümü de bitiricez mi??

Callenetics i bende bir ara baktım ama dedigin gibi sıkıcı geldi ben de daha hareketli seviyorum.

Simdi egzersiz programı 3 levelden oluşuyor ve 30 gün sürüyor. Her leveli 10 gün yapıyoruz. Yani ilk 10 gün 1. Level sonra ki onlarda da 2. Ve 3. Diye devam ediyoruz..

1/7 de yapıldı yarım yamalak oldu bu sefer. akşam yapınca insanda hal kalmıyor. üstelik ben bu iştah meselesine bi çözüm bulamadım. bana bi yol gösterseniz. herşeyi yiyorum sürekli yiyorum.. fit olacağıma iiice irileşcem yakında

eğer bir engelin yoksa 9 lu çay diye bi çay vardı, ben geçen başladığımda günde 3 kez yemeklerden ve spordan yarım saat önce içmiştim faydasını da görmüştüm. onu deneyebilirsin

Selam kızlar selam mahzen,
Cumartesi kendime off günü ilan etmiştim hatırlarsan.
Pazarda regl oldum ilk günüydü günün yarısı ağrıdan yatakta geçti kalanında da yemek filan yaptım haftasonum yine off geçti.
Açıkçası ara verince kaslarım dinleniyor şikayetçi değilim ama sizden geri kalıyorum o üzücü.
Siz bugün 7 yapacaksınız ben 5 :27:
Birde sol dizim yine sancımaya başladı bu level 3 dizlerimi çok zorluyor ya:33:

selam şeroo off günün olduğunu unutmadım ama yine de seni aradı gözlerim :))
geçmiş olsun canım, zaten haftada birgün dinlenmek gerekiyor, biz aç gözlülüğümüzden ara vermiyoruz.. ben bu sabah da yürüyüşe çıktım bayaa terledim yine koştum biraz çünkü, tam olmaz ama biraz kardiyoya benzesin istedim.. akşama da 3/7 yapıcam. ben level 3ü uzatadabilirm, alıştım ya artıkın :)) ripped için beklerim seni mrk etme...
bu sol dizlerin de derdi nedir ki bizimle anlamadım gitti, bende de hala hafiften sürekli ağrı var ve biraz zorlayınca artıveriyor, çok zorlamadan yap canım özellikle hani şu dizler üzerinde eğilip zıplanan hareketi anita gibi yap, natalie gibi yapmaya çalışıyorum ama dizim hemen sinyal veriyor ve anitaya dönüyorum hemen :))

callanetics den söz açılmışken, rahmetli Call teyzeden çok özür diliyorum ama söylemeden edemiycem: çok etkili diyorlar ama ben izlemeye bile tahammül edemedim, çok eski ve antika şeylerden hoşlanmıyorum demek ki:))

Kızlar ya sizde de öyle mi yoksa sorun bende mi; toplu alıntı yapamıyorum ve her beğen dediğimde de sayfanın başına geliyor :((

Son düzenleme:
body revolution 9. video neydin sen öyle ya :))) şimdiye kadar az kardio ve bu kadar çok ter bir arada olmamıştı galiba :) ne terledim ne terledim
bugün itibariyle 3. aya girmiş bulunuyorum. belki haftaya yapamayabilirim ikm öğrenciliği için başvurdum sıralamaya girersem ankaraya gidip boy kilo ölçümü mülakat vs :)

geçmiş olsun canım, zaten haftada birgün dinlenmek gerekiyor, biz aç gözlülüğümüzden ara vermiyoruz.. ben bu sabah da yürüyüşe çıktım bayaa terledim yine koştum biraz çünkü, tam olmaz ama biraz kardiyoya benzesin istedim.. akşama da 3/7 yapıcam. ben level 3ü uzatadabilirm, alıştım ya artıkın :)) ripped için beklerim seni mrk etme...
bu sol dizlerin de derdi nedir ki bizimle anlamadım gitti, bende de hala hafiften sürekli ağrı var ve biraz zorlayınca artıveriyor, çok zorlamadan yap canım özellikle hani şu dizler üzerinde eğilip zıplanan hareketi anita gibi yap, natalie gibi yapmaya çalışıyorum ama dizim hemen sinyal veriyor ve anitaya dönüyorum hemen :))

callanetics den söz açılmışken, rahmetli Call teyzeden çok özür diliyorum ama söylemeden edemiycem: çok etkili diyorlar ama ben izlemeye bile tahammül edemedim, çok eski ve antika şeylerden hoşlanmıyorum demek ki:))

Kızlar ya sizde de öyle mi yoksa sorun bende mi; toplu alıntı yapamıyorum ve her beğen dediğimde de sayfanın başına geliyor :((

Mahzen hoşgeldin canım :16:
Ooo yürüyüş haa nerdee benim öyle bir imkanım yok .. Cumartesi biraz çarşıda dolaştım onu kar sayıyorum:9:
Level 3'ü uzatabilirsin evet buda bir fikir, ama ben bu haftasonlarını düzene sokmalıyım hiç memnun değilim halimden.
İştahımda çok :26:
Her iki dizimde de sancı var özellikle merdiven inerken baskı uygulanıyor sanırım sancıyor hem sol hem sağ ama sol daha çok.
Cuma akşamı zorlandığını farketmiştim hareketi biraz anitalaştırmıştım ama en iyisi cidden hafif yapmak. Sakatlanmak istemiyorum çünkü sporun bedenimdeki değişimlerinden çok çok memnunum.
Call konusunda katılıyorum çok eski ve antika geliyor ben de yapamadım sıkıldım ama yapanlar çok etkili diyorlar.
Neyse zaten bizim Jillianımız var.
:8:

Kızlar yeni başladım 1/1 yaptım
Bayıldım jilliana vücudumun çalıştığını hissettim ve cardiolar da süper
koşubandından inmiş gibi terletiyor.
Tecrübeli arkadaşlar yeni başladığım için önerilerinizi istiyorum sayfaları çok okuyamadım

ahahah klasik köstek koca örneği :)))
Olsun çok abartmadıysan bişi olmaz bence ya dert etme..

canım iyi hoş da gecenin birinde yiyince abartmasanda vücuda katkısı çoktur eminim :( makarnayı yedikten sonra kendi söyledi zaten. spor yaptığın iiçin yaptım makarnayı diye... sadece o değil bir haftadır aşırı tatlı krizim oluyor. sürekli sürekli bişeyler yiyesim var. spor ters etki yaptı sanırım.

eğer bir engelin yoksa 9 lu çay diye bi çay vardı, ben geçen başladığımda günde 3 kez yemeklerden ve spordan yarım saat önce içmiştim faydasını da görmüştüm. onu deneyebilirsin

şerocum o çayı nasıl temin edebilirim. bir deneyeyim bakayım...

Selam kızlar uzun süredr okuyrm konuyu DVD aldm bende bugün başlıcam ins ama diet yapamıyorum iştah bı turlu kapanmıyor dietsz sonuc alabilen var mı aranızda ??

Mahzen hoşgeldin canım :16:
Ooo yürüyüş haa nerdee benim öyle bir imkanım yok .. Cumartesi biraz çarşıda dolaştım onu kar sayıyorum:9:
Level 3'ü uzatabilirsin evet buda bir fikir, ama ben bu haftasonlarını düzene sokmalıyım hiç memnun değilim halimden.
İştahımda çok :26:
Her iki dizimde de sancı var özellikle merdiven inerken baskı uygulanıyor sanırım sancıyor hem sol hem sağ ama sol daha çok.
Cuma akşamı zorlandığını farketmiştim hareketi biraz anitalaştırmıştım ama en iyisi cidden hafif yapmak. Sakatlanmak istemiyorum çünkü sporun bedenimdeki değişimlerinden çok çok memnunum.
Call konusunda katılıyorum çok eski ve antika geliyor ben de yapamadım sıkıldım ama yapanlar çok etkili diyorlar.
Neyse zaten bizim Jillianımız var.
:8:
kesinlikle sakatlanıp spordan uzun süre ayrı kalmaktansa hafif yapmakta fayda var canım,

şero değil canım mahzen ben :)) dokuzlu çay için aktarlara bakabilirsin ayrıca topikte başlığı da var bir incele istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html

Selam kızlar uzun süredr okuyrm konuyu DVD aldm bende bugün başlıcam ins ama diet yapamıyorum iştah bı turlu kapanmıyor dietsz sonuc alabilen var mı aranızda ??

dietsiz de sonuç alırsın ama diyetli süper sonuç alırsın :))

kesinlikle sakatlanıp spordan uzun süre ayrı kalmaktansa hafif yapmakta fayda var canım,

şero değil canım mahzen ben :)) dokuzlu çay için aktarlara bakabilirsin ayrıca topikte başlığı da var bir incele istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html

çok özür dilerim mahzencim yaaa... ay çok utandım.... hem çocukla uğraşıp hem forumu takip edince böyle yarım yamalak oluyor kusura bakma lütfen....

çok özür dilerim mahzencim yaaa... ay çok utandım.... hem çocukla uğraşıp hem forumu takip edince böyle yarım yamalak oluyor kusura bakma lütfen....

kusur ne demek canım olur mu hiç öyle şey, yalnız emziriyosan önerilmiyor bu çay, çocukla uğraşmak zordur valla allah kolaylık versin ama bir o kadar tatlı bir uğraştır :))

canım iyi hoş da gecenin birinde yiyince abartmasanda vücuda katkısı çoktur eminim :( makarnayı yedikten sonra kendi söyledi zaten. spor yaptığın iiçin yaptım makarnayı diye... sadece o değil bir haftadır aşırı tatlı krizim oluyor. sürekli sürekli bişeyler yiyesim var. spor ters etki yaptı sanırım.

Oyunlarına gelme canım inan benimkide aynıydı.
Bendeki kararlılığı gördü şimdi o destek veriyor bana,taş gibi oldun güzelleştin sen dedi bu sabah.inanamadım :9::9:
O iştah açılması hepimizde oldu canım biraz çaba göstermen lazım o konuda ama on günden sonra hafifliyor gibi ben de tatlı seven biri değilim normalde ama bende tatlı aşeriyorum durmadan :1:

:1::1:

Canım bugünde çok sancıdı ama epey hafif yaptım sanki içime sinmiyo bölede yaw:1:

level 3/7 de tamamdır..
şerocum sen naptın?
tatlım bende yaptım bi son son karın hareketi kaldı sonrası bitti :8::8:

Of ne berbat bi gündü öyle:2:
Çocuk hastalandı dr felan uğras dur. Yavrucağım isal olmus:31:
Öğleden sonra benim bağırsaklarda hareketlendi sanırım ailecek enfeksiyona maruz kaldık.
O halde bugün 3/7 yaptım ama perisan oldum:17:

Artık bitsin diye yırtındım son anlarında hele o zıplayıp topukları popoya değdirme varya ne poposu diz hizasına gelemedi:37:

Öğleden sonra benim bağırsaklarda hareketlendi sanırım ailecek enfeksiyona maruz kaldık.

Artık bitsin diye yırtındım son anlarında hele o zıplayıp topukları popoya değdirme varya ne poposu diz hizasına gelemedi:37:

günaydın elif geçmiş olsun evladına ve size.
Dün bende hafif yaptım epey zaten o hareketi tam yapmak çok zordu dün iyice hafiflettim zaten dizler malum zorlanıyor sakatlanmak istemiyorum.
Hiç terlemedim bile dün :27:

geçmiş olsun yavrucuğa kusma yoktur umarım kusmada eklenince çok kötü oluyor, diyetine dikkat et yağlı gıdalar yemesin biliyosundur gerçi zaten..

valla ben de o hareketi hiç sevmiyorum ve anita gibi yapıyorum jiliye de bakıyorum o da poposuna değdirmiyor yav. ama ondan önceki hareketi adı neydi sanırım jump squat onu natalie gibi yapabiliyorum. oğlum başımda zaten bana direktifler veriyor, anita gibi yaptığım veya anita gibi bile yapamadığım bazı hareketlerde benimle dalga geçiyor :))

Son düzenleme:

günaydın elif geçmiş olsun evladına ve size.
Dün bende hafif yaptım epey zaten o hareketi tam yapmak çok zordu dün iyice hafiflettim zaten dizler malum zorlanıyor sakatlanmak istemiyorum.
Hiç terlemedim bile dün :27:
hafif yapmaya devam et canım hatta sen bilirsin istersen ara da verebilirsin bir kaç gün daha.. yeterki kötü olmasın dizler, ben ağrıdığında 3 gün ara verdim sonra da zorlamadan yaptım yavaş yavaş azaldı şimdi de var ama oldukça hafif..

Back
X