Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

nazfiliz dün gece sana mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş canım :)

165 gündür jillian yapıyomuşum :))) henüz istediğim seviyeye gelemedim. kilom resmen takıldı ilerlemiyor çıldırıcim

Ben üstüne dukan yaptığım halde tık yok:18:
Sinirden bitap düstüm
Coğu zaman şimdu ölçülerde oynama yoksa dukana veda diyorum
Sonra kendimi dukanla başarı hikayelerini okurken buluyoum yine gaza geliyorum.
Orada aylarca durgunluk geçiren oluyormus ama yılmadım başardım diyorlar anneeee:14:

jillan ile 29. gün bugün sıkılasmak dışında artısı olmadı ama farkediyorum artık kımbıl kımbıl değilim.
Devam diyorum ölmek var dönmek yok:72:

165 gündür jillian yapıyomuşum :))) henüz istediğim seviyeye gelemedim. kilom resmen takıldı ilerlemiyor çıldırıcim

Sinirden bitap düstüm
Orada aylarca durgunluk geçiren oluyormus ama yılmadım başardım diyorlar anneeee:14:

jillan ile 29. gün bugün sıkılasmak dışında artısı olmadı ama farkediyorum artık kımbıl kımbıl değilim.

Ama bedenen daraldık dimi bıngıl bıngıl değiliz.
Bence tartıyı o kadar dikkate almayalım ben geçen 66,7 çıktım şok oldum mesela :26:

Popom çok dikleşli mesela pek ihtiyacım olmasada, yeterince büyük zate:17:
Birazda iç bacaklar aktif olsa süpper olcek. Level 3 bu konuda çok iyi ama yetersiz.

Karnımda baklava istiyorum ben:17: mini mini baklavacıklar sezeryanla doğum yaptım kesik yeri ile üst kısım katlanır gibi oluyor deli oluyorum:14:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 568647

kaval kemiğiymiş kızlar, nette biraz dolaştım da spora bağlıymış sanırım dinlenmem gerekecek

Medial Tibial Stres Sendromu (Mtss)

"Sert zemin, ağır antrenman, kötü ayakkabı, kötü koşu tekniği (ayak parmak ucunda koşmak gibi), ayak taban anatomisindeki bozukluklar gibi nedenlerden dolayı kemik zarının iltihabi reaksiyonu ile karakterize bir durumdur. Alt bacak iç-ön bölgede yer alan tibia kemiğinin alt yarı bölgesinde ağrı en belirgin sorundur. Ayak parmakları veya ayak aşağıya doğru büküldüğünde, aktiviteler sırasında ağrı oluşur. Dinlenmek, soğuk uygulamak öncelikli yapılması gereken uygulamalardır. Yukarıda bahsedilen nedenlerin ortadan kaldırılması gerekir. Uzman bir hekimin değerlendirmeleri ışığında tedavinin şematize edilmesi gerekir." diyor bir site

şurda kaldı 2 günüm onu da yapıp sonra dinlensem olur mu ki? yoksa daha mı kötü olur ne dersiniz üstadlar; başınıza geldi mi böyle ağrı?

Çok zorlamadan yapıp bitirebilirsin bence mola verirsen yapmak istemeyebilirsin..
Level 3te öyle oluyor ya benim de alt bacağım ağrımıştı gerçi sonuna doğru değildi başındaydı ama yani levele alakalı diye düşünüyorum.. '',

Ama yazdığı gibi bizim düzenli bir yerimiz yok yani evde matımız vs.. ayakkabı hele.. gerçekten gerekli ya.. Genelde ayak hastalıkları zaten üstünde çok durduğundan oluyor biz bir de sporla zıplıyoruz falan üstünde ağırlık veriyoruz daha çok ihtiyacımız var..
Kimi hareketleri ben zorlanıyorum zaten ayakkabısız yapmaya ya fark oluyor yani.. =/

Bu siteyi bende acmıyor kızlar bana bu videoları mesaj la filan atabilirmisiniz
yada nasıl temin edebilirim başka türlü:16:

Ben şimdi evde değilim ama gidince yükleyeyim size videoları.. Mediafire'dan falan.. ^^

Birazda iç bacaklar aktif olsa süpper olcek. Level 3 bu konuda çok iyi ama yetersiz.

Karnımda baklava istiyorum ben:17: mini mini baklavacıklar sezeryanla doğum yaptım kesik yeri ile üst kısım katlanır gibi oluyor deli oluyorum:14:

Baklava istiyorum deme ya.. Aklıma Ripped 2. haftada ki kadın geliyor gayet fazla ve kötü baklavaları var.. !__!

Hanımlar kuzenimde bu egzersizlere başlamak istiyo ama henüz ergenlik çağında yani 15-16 yaşlarında sizce herhangi bir zararı olurmu boy uzaması vs engeller mi şahsen sanmıyorum ama fikirlerinizi almak istedim

Ama bedenen daraldık dimi bıngıl bıngıl değiliz.
Bence tartıyı o kadar dikkate almayalım ben geçen 66,7 çıktım şok oldum mesela :26:

Sinirden bitap düstüm

İncelme olmadı mı yani ? :/

incelme olmaz olurmu oluyor özellikle bu aralar totomun daha bi sıkılaştığını hissediyorumki 3. aya geçtiğim için videolarımda değişti aman allahım resmen totom tutuldu gece üstüne yatamadım şimdide oturup kalkarken acıyor :D bide cardio yaptım az önce birazdanda dışarı çıkıcam büyük ihtimal yürüyerek gidicem gideceğim yere. bu kadar harekete yinede tartı takıldı 66.5 :53:

level 1 finish.... gelsin level 2... bu arada bugün ilk kez baktım şöle bir hareketlere de sanırım ben beceremiycem bu level 2 yi... ne biçim hareketlerdir onlar yaaaaa....
mahzencim geçmiş olsun canım... benim de sağ dizimde ağrı oluyor. sanki iliği çekilmiş gibi hissediyorum. hele kardio hareketlerinde baya zorluyor. ben de baktım ağrıyo yapmıyorum.... zorlandığım yerde bırakıyorum... bu şekilde etkisi olur umarım bana bu sporun...

kızlar yine fikrinize ihtiyacım var, spor yaparken giyeceğimiz ayakkabının tabanı ne olmalı, bir alışveriş sitesinde slazenger ayakkabı baktım, birinin tabanı kauçuk,birinin sunni deri hangisi daha iyidir bilen var mı, tabanı sunni deri olanı daha çok beğendim resimlerini eklemeye çalışıcam bakalım

Eklentiler

• $S_wine.webp
    $S_wine.webp
    72 bayt · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
uğraştım ama olmadı resim ekleyemedim neresini beğenmedi anlamadım ama ayakkabı tabanı ile ilgili fikri olan var mı?

Ben doğurmadım da sezeryanda olmadım.
İlk başladığımda öyle bi göbeğim vardı ki hani o yerde bacakları açarak yaptığımız esneme hareketi varya orada iki üç kata çıkıyordu göbeğim.
Şimdide var ama gerçekten çok toparlandı, bide boğazımı tutabilsem neler olacak neler :31:

İncelme olmadı mı yani ? :/
Bedenen daraldık deyince sen incelme olmuyor mu anladın? :53:

kızlar yine fikrinize ihtiyacım var, spor yaparken giyeceğimiz ayakkabının tabanı ne olmalı, bir alışveriş sitesinde slazenger ayakkabı baktım, birinin tabanı kauçuk,birinin sunni deri hangisi daha iyidir bilen var mı, tabanı sunni deri olanı daha çok beğendim resimlerini eklemeye çalışıcam bakalım

Bak benimki bundan canım tabanı destekli memnunum. $beyaz mavi renkli bayan adidas spor ayakkabı modeli.webp

canım 165 gün yani 5.5 ay... ben yanlış hatırlamıyorsam sen 74 kiloymuşsun başlayalı yaniii yaklaşık 8 kilomu verdin canım...diyeti de sonradan başladın galiba bence bayaaa iyiii benim gibi hipotroidin de var sanırım ...o zaman bence çoook iyi ....jillianın yanında başka spor yaptın mı ben yanına bişi eklemeye korkuyorum bi ara kayra yazmış vücut alışınca hep yapmak lazım diye ya sonraları yapamazsam diye

canım 165 gün yani 5.5 ay... ben yanlış hatırlamıyorsam sen 74 kiloymuşsun başlayalı yaniii yaklaşık 8 kilomu verdin canım...diyeti de sonradan başladın galiba bence bayaaa iyiii benim gibi hipotroidin de var sanırım ...o zaman bence çoook iyi ....jillianın yanında başka spor yaptın mı ben yanına bişi eklemeye korkuyorum bi ara kayra yazmış vücut alışınca hep yapmak lazım diye ya sonraları yapamazsam diye

başka hiçbişey yapmadım canım arada işim olursa çarşıya yrüyorum oda hergün olmuyor haftada 1 bazen 2. toplam 8 kilo verdim evet.

daha fazlasını yapmayı ben düşünmüyorumda tavsiyede etmiyorum vücudu ne kadar ağıra alıştırırsan daha fazlasını istiyo yada azaltmaya kalktığında ona göre azaltmak lazım o da zor olur. günde yarım saat yapılamayacak bişey değil. hiçbişey yapamasanız koşarsınız

Hanımlar kuzenimde bu egzersizlere başlamak istiyo ama henüz ergenlik çağında yani 15-16 yaşlarında sizce herhangi bir zararı olurmu boy uzaması vs engeller mi şahsen sanmıyorum ama fikirlerinizi almak istedim

Bu tarz sporları yapmasın bence dediğin gibi gelişimini yavaşlata ya da durdurabilir çünkü yaşı daha küçük gelişme çağında..
Eğer yapmak istiyorsa yürüyüş-koşu, merdiven inip-çıkma ya da bisiklet, yüzme vs.. yapsa daha iyi olur gelişimi açısından.. Kardiyo sporları uygun olmaz diye düşünüyorum.. :/

+Ben bugün de yapamadım sporu.. T.T

Back
X