- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #5.721
merabalar kızlar jılleanın 2 dvdsini aldım bunlardan hangisi önce yapılıyodu shred olan mı?
evet canım, shred olan ya da 30 günde incel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merabalar kızlar jılleanın 2 dvdsini aldım bunlardan hangisi önce yapılıyodu shred olan mı?
body revolution 3. ayda kesinlikle popo ve iç bacak çalıştırıyor. acıyor ölüyorummm sünnetli gibi yürüyorum ya![]()
canım peki çok mu zor ....daha önce senin yaptığın gibi daha önce ki programları bitirip vucudu geliştirmek gerekli mi..yada onları yapsak bile mi zor...sen hareketlerin hakkını verebiliyomusun ,yapamadıkların varmı ..ben basen sorunluyum ya hemen atlamak istedim deiçten içe de biliyorum yapamayacağımı:18:
![]()
slm kızlar, kendime göre bir çizelge oluşturdum bundan sonra yapmayı planladığım(ız) pogramları yazdım ayrıca 30ds sonuçlarını da paylaşıcam sizlerle..
Eki Görüntüle 569988
göbek ve basen sorunlu biri olduğum dikkate alındığında sıralama sizce de uygun mu? yorumları alayım :))
slm kızlar, kendime göre bir çizelge oluşturdum bundan sonra yapmayı planladığım(ız) pogramları yazdım ayrıca 30ds sonuçlarını da paylaşıcam sizlerle..
Eki Görüntüle 569988
göbek ve basen sorunlu biri olduğum dikkate alındığında sıralama sizce de uygun mu? yorumları alayım :))
Eki Görüntüle 569988
cok guzel sonuclar almissin canim
kilondada guzel bir dusus var
goruceksin ripped in 30'de shredden daha guzel sonuclar alacaksin
valla çok hoş olmuş çizelgen mahzen benimde yapasım geldigözönünde olunca insan daha bi yapmak istiyor
bence çizelgen güzel 3.5 kilomu verdin? çok güzel ölçüler falan bayıldım![]()
Eki Görüntüle 569988
programlarda da skıntı yok değil mi? var mı önerilerininiz.. şunu önce yap bunu sonraya al gibi...
Ayy çok güzel olmuş spor badim bayıldım valla :)))
Ayrıca kilo verip incelmişsin de çoooooooook tebrik ederim bakalım benim sonuclar ne olacak:44:
belki killer abs ile 6w6p yer değiştirebilir diye düşündüm sonradan
Eki Görüntüle 569988
bence zor şahsen birebir onlar gibi yapamadığım hareketler var kondüsyon ne kadar artsa bile hakkını vererek yapamadığım hareketler oluyor bazı bacak hareketlerinde onlar 10 tane yapıyorsa ben 7 tane yapıyorum o kadar yakıyorki o pozisyonda duramıyorum. yavaş yavaş ilerle bence ben 5.5 aydır yaptığım halde halen tutuluyorum :)
çok tebrik ederim canım kilo vermişsin ve ölçülerin deki değişim çok iyiçizelge de şahane olmuş hemen bende yapiciiim ...
boyun kaç ,diyet yapıyomusun yapıyosan nasıl bi diyet uyguluyosun diye sorularım var...
ben karatay diyeti yapıyorum mayısın 7 sinden beri ..jillian bugün 6.gün olucak
aslında çizelgede boy sutunum da vardı ama boyumu yazdığımda abuk subuk bir tarih atıyordu ben de çıkarıverdim o sütunu, zaten selvi boylu olmadığım için :)) boyum maalesef kısa 1.58 :)) keşke az biraz daha uzun olaymışım ya da jillinin boy da uzatan bir programı olsaymış iyiymiş :)))
diyet demeyelim ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, öncelikle porsiyonları küçülttüm oldukça iştahlıyımdır çünkü :) abur cuburu kestim, normalde ekmeğe düşkünümdür ekmeği azaltım ve tam buğday ekmeği yiyorum.. karatay ve taş devri diyetlerine ben de sempati duyuyorum ve bazen onlara geçiveresim geliyor ama ekmek düşkünlüğüm şimdilik alıkoyuyor beni :)) senin sonuçlar nasıl canım kaç kilo verdin mayıstan neri uzun bir süre maşallah
6w6p bana biraz daha karın kaslarını ortaya çıkarmalıkmış gibi geliyo :) ondan öyle düşündüm
canım benim boy 1.64 kilom 82.8di başladığımda şimdi geçen cuma 68.8 di ama jillian yapmaya başlayınca hiç kaçamak yapmadığım halde 69.4oldu ölçülerim de pek değişmedidaha erken tabiii.ekmek olayına gelince çok çabuk unutuluyo artık hiiiiiç özlem duymuyorum acıkmıyorum bile insülin direncini yoluna koyduğu için karatay dan vazgeçmem ben ..