Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Dün akşam ripped week 2 day 3 yaptım.
HAftasonu biraz protein agırlıklı besleneyim diyorum.
En azından ödem atarım, o kadar yemememe ragmen karnım şiş sanki bi kaç aylık hamile gibiyim. ala alaaa :31:

Benim de oyle sis
Reglden falan da degil
Spor yapmayinca bu hizda kilo aliniyorsa kotu
2 hafta bence kaslarin kendini salmasi ve bu kadar kilo alinmasi icin cok kisa bir sure
2.5 kilo almisim bu hic normal degil ki ben hicbirsey yapmayip gunde 5 ogun tatli yedigimde bile bu kiloda degildim
Cok bozuk moralim

Benim de oyle sis
Reglden falan da degil
Spor yapmayinca bu hizda kilo aliniyorsa kotu
2 hafta bence kaslarin kendini salmasi ve bu kadar kilo alinmasi icin cok kisa bir sure
2.5 kilo almisim bu hic normal degil ki ben hicbirsey yapmayip gunde 5 ogun tatli yedigimde bile bu kiloda degildim
Cok bozuk moralim

Benimde moralim çok bozuldu.
Ama faturayı spora kesmekte bana çok mantıklı gelmiyor.
Yemeyi daha da kısmak lazım :26:

Kızlar bozmayın moralinizi
bende sabah 0,500 fazla geldim ama bakın gayet huzurluyum:27:
nedenmi hemen söylim

Kısın metabolizma biz ne yaparsak ne kadar zorlarsak zorlayalım kadınlarda bir kiloya yakın
erkeklerde ise yarım kilo kadar deri cilt altlarına yağ toplarmıs
kısın üşümememiz için:37:

Bizim suçumuz değil yani:33:
ne akıllı metobolizmamız varmıs :27::27:

Saftirik işte alana kadar yağları verse bizler zaten sevinçten seke seke gezeceğimizden hoplayıp zıplayacağımızdan heçç üşürmüyüz:52::52:

Şero seninki iki günlük atak saf proteinle toparlayacaktır kanımca.
Denemekten ne çıkar:34:

kızlar tam 1 aydır düzenli ve az yiyiyorum. spor yapıyorum ve 20 gün önce shrede başladım. yarın level 3 e geçeceğim. bi tartıya çıkayım dedim. demez olaydım. eksilmemişim, artmışım. mezureyle ölçtüm kendimi. ondada değişiklik yok. gerçi kendimi daha zinde hissediyorum ama...sanırım dediğiniz gibi vücut soğuğa karşı kendini korumaya alıyor.yani umarım öyledir. yoksa acımayacağım kendime daha ağır egzersizlere başlayacağım...bunun yanında internetteki before after fotoları bence gerçeği yansıtmıyor. gaza gelmek için iyi ama sonuçların öyle olmadığını görünce insan bi hüsrana uğruyor. bence herkes bunun bilincine vararak başlamalı.sonradan insanın şevki kötü kırılabilir.

evet evet Kazen yaptı. bükemediğin eli öpeceksin demiş atalarımız, ben de avatarı nicke uygun hale getirdim:))

benim de karnım şiş, o eski dümdüz hali gitti:50: ama kilo değil, kilom aynı.
hem regl öncesi, hem de ödem var, 3-4 gün killer abs yapsam düzelir biliyorum ;)

nası yani yaaaa... niye kezban oldun ..gerci ogltkn sin şimdi ama.....
ogltkn gelmişşşşşş aman yarabbi gözlerime inanamıyorum darısı kayranın başına :)

ogltknim belim dha iyi ama dün 12. videoda senin avatardaki hareket vardı tam olarak kaldıramasamda kendimi o hareketten sonra hafif hafif belim tekrar ağrımaya başladı anlaşıldıki o hareketi ben yapmamalıyım zaten yapamamıştımda :37:çabalamamalıyım bile :1: bu arada killer abs faydalımı ya level 1 i yapmıştım ben ankaradayken shred level 1 bile daha çok zorladı killer abs level 1 den :)))hatta gülebilirsiniz bana ama shred yaptıktan sonra ertesi gün bacaklarım tutulmuştu :1:

inşallah bi sakat durum olmazsa haftaya pazar bodyrevolution bitiyor :) kiloda 65 den aşağısını henüz göremedim bi ara küsüratlıda olsa 64 görmüştüm ama kesin olarak 65 kiloyum galiba hedefime ulaşmak için bi kaç jillian programı daha eskiticem :1:

belinin iyi olmasına sevindimmm... ben hep buralarda seni hasetle okuyorum merak etme ....... killer abs neki yawww

merhabalar jillian hakkında sorularım olacak mümkünse yardım edebilirmisiniz. 6 aylık oğlum var emziriyorum jillianın 30 günlük egzersizine başladım 1 hafta oldu yediklerime dikkat ediyorum ama kiloda bi değişiklik olmadı ama vucut değişiyo sanırım. sporu ne zamanlar yapıyorsunuz sabah veya akşam önemlimi. günde 2 defa yapmanın avantajı var mı. jillian yanında baska bi spor önerir misiniz. bu 30 günlük bitince hangi spora gecebiliriz. 74 kiloyum 60 a düşmek hedefim doğumdan kilolarım kaldı malesef yaza kadar verebilirim inşallah. başka önerileriniz varsa onlarıda yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler...

Selam arkadaşlar... Ben de aranıza katılmak istiyorum.

Daha önce "insanity" yaptım bir süre. Onun haricinde eliptik bisikletle çalışıyorum. Ama egzersizlere dayanamıyordum. Deli gibi öksürük tutuyordu. Nefes almakta çok zorlandığım için bıraktım. Aklıma gelmişken size de sorayım. Efor sarfederken ve dinlenme esnasında öksürük nöbeti tutuyor mu sizi de? Yoksa ben de mi bir sorun var?

Şu anda Jillian Michaels 30 days shared indiriyorum torrentten. Yarın gece başlarım. Jillian'ın verdiği diyeti uygulamak zor, yani mango avokado arayamayacağım için kendi telefonumda bulunan "kalori programıyla" 1500cal diyet uygularım artık.

Başlamadan önce bir fotoğrafımı çekeyim, "önce-sonra" gibi. Oramı buramı da ölçeyim. Aslında çok şişman sayılmam. Sadece doğumdan kalan bir göbeğim var. Ve kollarım kalın. Ama cidden kalın. Temel reis gibiyim. Üstüme olan tişörtlerin kolları sıkıyor. :14: Eskiden spor yaptım. Ağırlık filan kaldırdım, pilates yaptım. Acaba ondan mı kalınlaştı. Ya da çocuğumu kaldırıp indirmekten mi? Neyse level 1 den evvel bir ölçüm yapar, buraya yazarım...

merhabalar jillian hakkında sorularım olacak mümkünse yardım edebilirmisiniz. 6 aylık oğlum var emziriyorum jillianın 30 günlük egzersizine başladım 1 hafta oldu yediklerime dikkat ediyorum ama kiloda bi değişiklik olmadı ama vucut değişiyo sanırım. sporu ne zamanlar yapıyorsunuz sabah veya akşam önemlimi. günde 2 defa yapmanın avantajı var mı. jillian yanında baska bi spor önerir misiniz. bu 30 günlük bitince hangi spora gecebiliriz. 74 kiloyum 60 a düşmek hedefim doğumdan kilolarım kaldı malesef yaza kadar verebilirim inşallah. başka önerileriniz varsa onlarıda yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler...

Sahsen bizim kilomuzdada değisiklik pek olmadı. Ama arkadaşlarında yazdıklarına göre incelme sıkılaşma gözle görülür derece. Siz yeni doğum yaptığınız için çok daha yararını görürsünüz.:16:
Kisisel fikrim eğer yapabilirseniz jillianın diyetini uygulayın derim. Biz bunu gözden kacırdık yada çoğumuz gereksiz gördü.
Benim uyguladığım diet olduğundan yarım bırakmak istemedim.

Türk diyetinden farklı şeyler öneriyor olabilir, araştırırsanız yağ yakımını hızlandırıcı dolayısıyla metobolizmayı hızlandırıcı besinler önermis.
Hamilelikte en büyük hatam sütüm artsın diye ne bulduysam yemekti. Bugünkü aklım olsa sadece sütümü az yağlı ve kalitelisinden bol bol tüketirdim. Sıvı alımını biraz daha artırıp ekmeksiz, hamur işini abartmadan gayet sağlıklı beslenir sütümüde 2 misline çıkarırdım.
Midem kazınıyo acıkıyorumun sebebi bizim bol kalorili hamur işleri basta besinleri abartı derecesinde tüketmemizdir. Ne kadar yersek o kadar cabuk acıkıyoruz. Ahh şimdiki aklım olsaydı 48 kiloda olacaktım:31:

Selam arkadaşlar... Ben de aranıza katılmak istiyorum.

Daha önce "insanity" yaptım bir süre. Onun haricinde eliptik bisikletle çalışıyorum. Ama egzersizlere dayanamıyordum. Deli gibi öksürük tutuyordu. Nefes almakta çok zorlandığım için bıraktım. Aklıma gelmişken size de sorayım. Efor sarfederken ve dinlenme esnasında öksürük nöbeti tutuyor mu sizi de? Yoksa ben de mi bir sorun var?

Şu anda Jillian Michaels 30 days shared indiriyorum torrentten. Yarın gece başlarım. Jillian'ın verdiği diyeti uygulamak zor, yani mango avokado arayamayacağım için kendi telefonumda bulunan "kalori programıyla" 1500cal diyet uygularım artık.

Başlamadan önce bir fotoğrafımı çekeyim, "önce-sonra" gibi. Oramı buramı da ölçeyim. Aslında çok şişman sayılmam. Sadece doğumdan kalan bir göbeğim var. Ve kollarım kalın. Ama cidden kalın. Temel reis gibiyim. Üstüme olan tişörtlerin kolları sıkıyor. :14: Eskiden spor yaptım. Ağırlık filan kaldırdım, pilates yaptım. Acaba ondan mı kalınlaştı. Ya da çocuğumu kaldırıp indirmekten mi? Neyse level 1 den evvel bir ölçüm yapar, buraya yazarım...

Spor yaparken nefesinizi ağzınızdan değil burnunuzdan alıp ağzınızdan verin
Bendede olur çoğunlukla sonra ağzımdan nefes aldığımı fark ederek düzeltiyorum kendimi.
Hatta göğsüm sıkısır gibi dahi oluyor bazen ama bu yanlıs nefes almaktan kaynaklanıyor.
Benim broslarım biraz hassas sürekli gıcık olur gibi hissediyorum öksürükte çoğunluk bundan alerji testerim yüksek cıkar yani korkulcak kendimce bişi göremedim.

Tabi önce bir hekime danısın isterseniz içiniz rahat olur.

Jillianın diyetine gelince epey masraflı:34: ama keske benim şuanda uyguluyor olduğum bir diyet olmasaydı da jilli yaparken o diyeti uyguluyor olsaydım.
Kollarınız kalınsa ağırlık çalısmayın derim bizim kollarımız biraz kaslandı bilginize.

Kol ağırlık hareketlerini ağırlıksız çalısmak jillinin harcattığı kaloriyi belki düşürür ama en azından kollardan sıkıntı çekmezsiniz:42:

Göbeğim için jillinin yanı sıra plates (özelliklede karın hareketlerini) ve 8 dakikada karın hareketleri videosunu yapıyorum her akşam epey yararını gördüm:16:

Son düzenleme:
Ripped in böyle sürünmesini hiç istemiyordum hatta 30DS den daha sıcak bakıyordum ama süründü Dr süründü ha.. :/ neyse bugün 3 lecek bitti yarsın 4 e basliyorun inşallah o sürünmeden biter. Sonrasında farklı birşeyler deneyeceğim sıkıldım.

ilk mesajdaki gibi linki indirmemiz mi gerek, ya davideolar kaçıncı saydafa paylaşıldı arkdaşlar?:26:

nihayet bugun basladim

level 1
gun 1

hadi bakalim ins devami gelir.
onlar kadar cok hoplayip ziplayamadim,
ilk gunden kendimi yormayim dedim,
ama zevkli baya cesit cesit hareketler oldugu icin sevdim :)

Kızlaaaarr beni de alın aranıza. Tek olunca vazgeçip bırakıyorum. Bugün 2. günüm . Az önce yaptım.
Uyguladığım bir diyetim de var. Ama okuduklarıma bakınca kilo da pek bir değişiklik olmuyor anlaşılan.

nası yani yaaaa... niye kezban oldun ..gerci ogltkn sin şimdi ama.....

cezam bitti, kezbanlıktan "ogltkn"ye döndüm :)

kayra, sen de koverdin benim gibi jillian'a? ne zaman başlıcazzzz...bi istikrar sağlayamıyorum movenius gibi:50:
akşamları parmağımı kıpırdatmaya enerji bulamıyorum ne zamandır:50:

cezam bitti, kezbanlıktan "ogltkn"ye döndüm :)

kayra, sen de koverdin benim gibi jillian'a? ne zaman başlıcazzzz...bi istikrar sağlayamıyorum movenius gibi:50:
akşamları parmağımı kıpırdatmaya enerji bulamıyorum ne zamandır:50:

kışın rehaveti çöktü size bahara kadar off durumdasınız :D

sorma ya, on'a çevirsene beni:1:

sen ne durumdasın? belin iyidir umarım. Revolution bitiyormu bu hafta?

sizi nasıl çevireyim on'a bilemedim sen zaten arada bi gelip havanı atıyosun spor yapmıyorum ama formumdayım diye beni gıcık ediyosun :36::36:

belim gayet iyi nazar değmesin:nazar: :1: revolution bitiyor evet son 4 günüm sonra gelsin killer buns

Back
X