Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 2 / 1 bitti
kızlar 2 felaket bişey yaaa öldüm
acayip pestilim çıktı yaaaa:37:

kızlarr merhaba 30 ds hangi saatlerde yapıyorsunuz daha çok?ben sabahları yapamıyorum çünkü öğretmenm ve sabah 4.45te uyanıp 6.20de derse başlıyorum.12.00den önce evde olamıyorum.uyu dinlen vs derken 15.00 oluyor saat ve bu saatte yapabiliyorum.geçenlerde bi yerde okudum bi bayan arkadaş sabah yapılan spor kilo verdirir.öğlen-akşam yapılansa sadece kiloyu korumada yardımcı oluyormuş dedi.siz bu konuda neler biliyorsunuz?yardımcı olur musunz?

valla ben günün her saatinde yapabiliyorum sabah pek yapamasamda daha çok öğlen 1-4 arasında oluyor. boğazını tutarsan hangi saatte yaparsan yap kilo veriyosun

valla ben günün her saatinde yapabiliyorum sabah pek yapamasamda daha çok öğlen 1-4 arasında oluyor. boğazını tutarsan hangi saatte yaparsan yap kilo veriyosun

yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum.jillianın örnek diyetini takip etmiyorum.umarım iyi olur.9lu çayı içiyorum 1 haftada 1 kilo verdm.jilliana yeni başladım bugün 3.günümdü sporumu yaptım :))teşkler cvp için.

slm kızlar dün level 1 tammalanmıştı sabah kalkıp ölçülerimi yaptım

veeeeeeeeee şokkkkk:53: nasıl olur acayip incelmişim yazayım hemen

kilo da yaklaşık 2 kilodan fazla vermişim

göğüs: 106 -------
103 3 cm

bel : 95 cm --------- 90 5 cm

basen: 110----------107 3 cm incelmişim kızlarrrrrrr

bacak ve kolu ölmemiştim bu sefer ölçtüm 2.ci bitince onuda yazarım

:32::32::32::21::21::21::52::52::52:

ve bugün level 2 / 1 e başlıyorum hadi bakalımmmm

kızlar bu arada size bişey sormak istiyorum kaç cm incelince bi beden zayıflamış oluyoruz anlaymadım da::(((

:46::46::46::nazar:

senin adına çok sevindim...bugün yapamadım...dün 2/4 bitti...level 2 yi gün aşırı yapabildim...cumartesi eşimin dayısı vefat etti...cenazesi şehir dışına götürüldü...cenaze.tebareke.mevlüt derken 3-4 gün hem fazlasıyla yedim hem de düzenli yapamadım,yaptığımda yorgun argın oldu...yarın da full çalışıyorum.,of yaaa offff :43:

perşembe ve cuma ayran detoksu yapıcam,yoksa bu ölçümde çok moralim bozulacak...

sen kaç kilosun cnm hedefin kaç
bebişşin analı babalı büyüsün darısı bana ve herkese olsun
ahh ben o 8 dk tamammını yapamıyorum ağır geliyo bana
sonuç harika olacak sende yazacaksın buraya gör bak

ben 58 kiloyum canim, zaten 54,55 de hamile kalmistim tekrar o kiloya donsem yeter ama gobegim gitse cok daha iyi olucak :( suan bile cok kilolu durmuyorum ama gobek kotu duruyor.

Amin canim tum isyetene nasip etsin Allah im.

bende ilk baslarda zorlanmistim o 8 dakikada ama simdi alistim kolay geliyor hatta onceki kadar yanma da hissetmiyorum karnimda :)

insallahhh canim ama ben bogazimi tutamam sanirim :)) Cikolata vazgecilmezimm :( simdi yememek icin kendimi tutuyorum resmen :(

slm kızlar dün level 1 tammalanmıştı sabah kalkıp ölçülerimi yaptım

veeeeeeeeee şokkkkk:53: nasıl olur acayip incelmişim yazayım hemen

kilo da yaklaşık 2 kilodan fazla vermişim

göğüs: 106 -------
103 3 cm

bel : 95 cm --------- 90 5 cm

basen: 110----------107 3 cm incelmişim kızlarrrrrrr

bacak ve kolu ölmemiştim bu sefer ölçtüm 2.ci bitince onuda yazarım

:32::32::32::21::21::21::52::52::52:

Valla süpermiş tebrik ederim.Üstelik 10 günde maşallah diyim....Bak şimdi gaza geldim 10 gündür aynı kilodayım bugünden itibaren asılıcam :18:
Canım google amcaya kadınlarda beden ölçüsü yazarsan orda santimleri çıkar:))

bugün baya sessiz burası annem gitti bende kaldığım yerden devam edicem bugün 4 gündür yapamadım ve güzel yedim pişmanım :14:
hadi bakalım nerdesiniz hanımlarrr :3:

herkese selamlar
Ben sessiz takip ediyorum sizi
12 gundur leslie 2 mil + ripped 1 ve 2 haftasini yapiyorum
Yediklerime dikkat ediyorum en gec 7 de
yiyorum aksam yemegimi
Bir de gece 3-4 defa emiyor oglum ama kilo vermiyorum
Karnim belim inceldi ama kiloda eksilme yok
Nerde hata yapiyorum ben artik 50 li rakamlari gormek istiyorum

herkese selamlar
Ben sessiz takip ediyorum sizi
12 gundur leslie 2 mil + ripped 1 ve 2 haftasini yapiyorum
Yediklerime dikkat ediyorum en gec 7 de
yiyorum aksam yemegimi
Bir de gece 3-4 defa emiyor oglum ama kilo vermiyorum
Karnim belim inceldi ama kiloda eksilme yok
Nerde hata yapiyorum ben artik 50 li rakamlari gormek istiyorum

aynen bende görmek istiyorum 50 li kiloları verdğim 1 kiloyuda geri aldıktan sonra (tabi pasta kurabiye yapma merakım yüzünden) 64 olarak devam ediyorum kilo vermiyorum belki ama incelmekte sorunum yok gerçi daha nerene inceliceksin diyenler çıkabilir (kayra, ogltkn nerdesiniz :37: taş attım ) 36 beden giymek istiyorum gerçi bazı kalıplarda oluyorda belim inceldikçe bacaklarımın ve totomun genişliği ortaya çıktı :1: yani aşağı kısım hala geniş ve istediğim gibi değil birazda vücut yapımdan dolayı ama mücadeleye devam pes etmek yokk :41:

Back
X