- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #6.661
daha jillianımı yapamadım patates diyetinde ilk günüm bakalım haftasına kaç kg vermiş olucam..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın izniyle bir iyileşeyim...görürsün sen...bugün yine doktordaydım...gecmiş olan gribim geri hortladı..kbb a gittim... dinlenmen gerek vücudun yorgun dedi.... bu hafta 2 doktor daha görecek tahlil sonuclarımla ilgili..şu gnleri bir hayırlısıyla atalatayım inşallah
s.a hanımlar kimseler yok bu aralar dün ripped level2/1 i yaptım sonunda peşinede slim six pack yaptım yorgunluktan buraya bile yazamadım. sizden ses soluk çıkmıyo bırakmadınız demi hadi nerdeyseniz gelin yahu![]()
Geçen gün yazmadığım için yanlış olmuş. Bugün istemeye istemeye level 2/5 i bitirdim :104: Gidip bi mezura alayım bari,hala ölçüm yapamadım resmen![]()
Geçen gün yazmadığım için yanlış olmuş. Bugün istemeye istemeye level 2/5 i bitirdim :104: Gidip bi mezura alayım bari,hala ölçüm yapamadım resmen![]()
bırakır mıyım hiç? çok değil 1 ay sonra bütün özel günler peşpeşe gelicek...millet şımşıkıdık gelince kafamı taşlara vurduğum o sahneyi hayal edip tam gaz veriyorum kendime
2/8 yapılmıştır
bu arada ölçüm yapan yok mu kızlar yaaa?
aynen bende görmek istiyorum 50 li kiloları verdğim 1 kiloyuda geri aldıktan sonra (tabi pasta kurabiye yapma merakım yüzünden) 64 olarak devam ediyorum kilo vermiyorum belki ama incelmekte sorunum yok gerçi daha nerene inceliceksin diyenler çıkabilir (kayra, ogltkn nerdesiniztaş attım ) 36 beden giymek istiyorum gerçi bazı kalıplarda oluyorda belim inceldikçe bacaklarımın ve totomun genişliği ortaya çıktı
yani aşağı kısım hala geniş ve istediğim gibi değil birazda vücut yapımdan dolayı ama mücadeleye devam pes etmek yokk
![]()
Allahın izniyle bir iyileşeyim...görürsün sen...bugün yine doktordaydım...gecmiş olan gribim geri hortladı..kbb a gittim... dinlenmen gerek vücudun yorgun dedi.... bu hafta 2 doktor daha görecek tahlil sonuclarımla ilgili..şu gnleri bir hayırlısıyla atalatayım inşallah
aferin canım ya burda yazıınca insan daha bi motive oluyo gaza geliyo senin başka teşviklerinde var galiba baya bi etkinlikler olacak inşallah istediğin gibi görünürsün o zamna yaptıgın bi diyet falan var mı![]()
slm kızlar level 2 / 1 i bitirmiştim ama malesef araya hep sorun girdi yapamadım ama
şimdi level 2 / 3 bittti bakalım ölçümler ne olacak
bide kızlar ebn kilo vermede durdum sadece inceliyorum yaaa
kilomdan da gitsin istiyorum hiç böle olan oldumu aranızda
bide lessie yapıyorum 2 mil.....:26:
diyet yapmaya çalışıyorum ama diyet listeleri bana uygun değil canım ya...gözümün gördüğünü tatmazsam agresife bağlıyorum hemenharfiyyen uyabildiğim tek diyet herşeyden tat ama bir çatal diyeti...porsiyonlarımı yarıya indirdim...ama bu haftaki ölçümlerden korkuyorum çünkü ipin ucu biraz kaçtı
buraya hesap vermek harika motive ediyor insanı...yaza faaliyetler çok,yeğenimin düğünüyle başlayacak,kına burda düğün istanbulda olacak...sonrasında yine düğünler,mezuniyetler,tatil vs vs...en çokta yazdan yaza görüştüğümüz eş dost ve akrabanın şokkk olmasını istiyorum
geçen sene 3 ay spor salonuna gitmiştim sadece 3,5 kilo verdim ama diyet yapmamıştım aksine daha çok yedim...ama 42 bedenden 38 bedene düştüm...shred ile çok benzer bi spordu...
selam kızlar..
ben de bu programı uygulamak istiyorum.. size 2 sorum var.. cevaplarsanız çok sevinirim..
1) Kollarım kalın.. 30 ds yi uygulayıp kolları incelen var mı? yoksa kas yapıp daha mı kalınlaştı?
2) Kaç kiloluk ağırlıklarla (dumbell) başladınız bu programa?
şimdiden teşekkürler..![]()
bende pek rejim yapamıyorum uymuyorum pek senin teknik güzel bende öyle yapmaya çalışıyorum aslında gecen hafta annem burdaydı bende biraz fazla kaçırdım. 2 gündür uymaya çalıştığım patates diyetini yapıyorum 1 haftayı tamamlarım heralde.
aslında insan kendi kendinede yetiyor evde biraz iradeli olmak zor sadece diyet sporla iş kolayda bizde pek iş yok sanırım ama bu aralar iyiyiz galiba![]()