Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

patates diyetinin sonucunu ben de sabırsızlıkla bekliyorum :18:

evet ya aslında tutsan boğazını patır patır gidiyo kilolar ama,evdekilerle yemekte acayip keyifli oluyor...ben kendimi bütün gün tutuyorum,akşam olunca hooopp bozuluyor yeminler...kısır döngü yani :50:

evet diyetin 3 günündeyim ama akşam biraz bozdum çok güzel yemekler yapmıştım ne yapayım dayanamadım:50: bu 3 gündür pek uymadım diyete ama normalki gibide yemedim ve 2 kg gitmiş :56::52: uysam demek daha çok gidecek.
birazdan jillianımıda yapıcam oh deyme keyfime o zamn bi rahatlama oluyo yükü atmış oluyorum üstümden:8:

kızlar bişey sorucam sizlere

shrede ilk başladığımda regldim...ölçülerimi reglin ilk günü falan aldım...şimdi 2.levelde 9 dayım...yani öbürgün ölçü günü ama ben şimdi regl oldum...yine de zamanında ölçeyim mi,yoksa leveli uzatıp regl sonunda mı ölçeyim :26:

bu arada reglim 6-7 gün sürüyor ...

regl oldugun zamn çok mu şişiyosun beklesen 6-7 günde çok bence şimdi al yine fark çıkar sanırım öncekinide regli aldığın için 3. ölçünde inşllh regl olmazsında işte o zamn fark baya olur yinede sen bilirsin tabi:34:

ben sana bişi sorayım bu alttaki tablon var ya onu nasıl oluşturdun acaba :44:

hoşgeldin...

1) ilk 10 günün sonunda benim kolum 1 cm inceldi...bi de askılı giyince o koltuk altından fışkıran şişlik var ya (yazarken bile nefret ettim :37:) orası işte,gözle görülür biçimde azaldı :)

2) başından beri ağırlık kullanıyorum 1 kg lık dambıllarım...fazlasını yapan arkadaşlar da var ama benim harcım değil,bazen benimkileri bile fırlatıp atıyorum :17:

sagol cnm cevabın için.. kollarda incelme yapmasına sevindim:)) evet dediğin o çıkıntılardan bende de fazlasıyla mevcut :27: inşallah yaza kadar hepimiz incecik oluruz..

regl oldugun zamn çok mu şişiyosun beklesen 6-7 günde çok bence şimdi al yine fark çıkar sanırım öncekinide regli aldığın için 3. ölçünde inşllh regl olmazsında işte o zamn fark baya olur yinede sen bilirsin tabi:34:

ben sana bişi sorayım bu alttaki tablon var ya onu nasıl oluşturdun acaba :44:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

burada detaylarıyla anlatıyor canım,dene olmazsa yine yardımcı olmaya çalışırım...forumun en altındaki deneme tahtasında deneyebilirsin :34:

teşekkür ederim apranaxx yarın bakabilirim.

ripped level2/3 bitti peşine yine slim six pack yaptım siz neler yaptınız hanımlar :7:

merhabalar...
uzun zamandır sizleri takip ediyordum ziyaretçi olarak yeni üye oldum Sayenizde bu spora başladım...
çokda faydasını gördüm şu an level 2 de 4.Günüm artı sıkı birde diyet uyguluyorum ... ıkı haftada 3kg verdim

19 şubatta ilk spora başladım ölçülerim şöyleydi boy:168 kg:76.0
Göğüs:95
Bel:80
Kalça:105

25Şubat ölçülerim kg:74.6
gögüs: 93
bel:79
kalça:104

2Mart ölçülerim kg:73.1
göğüs:91
bel:78
kalça:102

ayrıca tam ölçü nasıl alınır bilemiyorum fakar üst bacak ve kollarımı tek ölçüm aldım kollarımda 2cm üst bacaklarımın en kalın yerinde 3 cm azalma oldu çok mutluyum etlerimin sıkılaştıgını hissetmekte ayrıyetten mükemmel...
haftalık olarak tartılma ve ölçümleri yapıyorum hepinize tesekkürü borç bilirim özellikle fotogaflarınız sayesinde bu kadar azmettim

Son düzenleme:
merhabalar...
uzun zamandır sizleri takip ediyordum ziyaretçi olarak yeni üye oldum Sayenizde bu spora başladım...
çokda faydasını gördüm şu an level 2 de 4.Günüm artı sıkı birde diyet uyguluyorum ... ıkı haftada 3kg verdim

19 şubatta ilk spora başladım ölçülerim şöyleydi boy:168 kg:76.0
Göğüs:95
Bel:80
Kalça:105

25Şubat ölçülerim kg:74.6
gögüs: 93
bel:79
kalça:104

2Mart ölçülerim kg:73.1
göğüs:91
bel:78
kalça:102

ayrıca tam ölçü nasıl alınır bilemiyorum fakar üst bacak ve kollarımı tek ölçüm aldım kollarımda 2cm üst bacaklarımın en kalın yerinde 3 cm azalma oldu çok mutluyum etlerimin sıkılaştıgını hissetmekte ayrıyetten mükemmel...
haftalık olarak tartılma ve ölçümleri yapıyorum hepinize tesekkürü borç bilirim özellikle fotogaflarınız sayesinde bu kadar azmettim

aramıza hoşgeldin:3: vede tebrik:46: ediyorum azmin ve başarın için devamını diliyorum. diyetle beraber daha çok etkili oluyor o yüzden bırakma sakın hadi hayırlı olsun tekrardan :34:

aramıza hoşgeldin:3: vede tebrik:46: ediyorum azmin ve başarın için devamını diliyorum. diyetle beraber daha çok etkili oluyor o yüzden bırakma sakın hadi hayırlı olsun tekrardan :34:

hoşbulduk cnm çok teşekkür ederim sizlerinde sayesinde ve eşim sayesinde...
kesinlikle zaten okumustum yağlar kasa döndüğü için kesinlikle diyette yapılmalıymış aksi halde kg bile alınabilir diyordu arkadaşlar
bırakmayı asla düşünmüyorum hedefim 60 kg ve sımsıkı bir vucut sizlerle paylaşırı yine her pazartesi tartı ve ölçü günüm

hoşbulduk cnm çok teşekkür ederim sizlerinde sayesinde ve eşim sayesinde...
kesinlikle zaten okumustum yağlar kasa döndüğü için kesinlikle diyette yapılmalıymış aksi halde kg bile alınabilir diyordu arkadaşlar
bırakmayı asla düşünmüyorum hedefim 60 kg ve sımsıkı bir vucut sizlerle paylaşırım yine her pazartesi tartı ve ölçü günüm

merhaba arkadaşlar. sağlıklı zayıflamak isteyenler için zayıflama ürünlerimin olduğu web sitemi ziyaret edebilirsiniz. akupunktur yüzüğü, zayıflama bandı, kol sarkmalarına karşı masaj aleti ve daha fazlası için hepinizi bekliyorum.

Bugün isteyerek ve güzelce level 2/6. yı bitirdim :10:
Ölçüleri de aldım biraz geç olsa da :17: 1 hafta sonra başta aldığım ve şimdiki ölçülerimi de yazıcam, bakalım ne gibi değişiklikler var :)

Bugün isteyerek ve güzelce level 2/6. yı bitirdim :10:
Ölçüleri de aldım biraz geç olsa da :17: 1 hafta sonra başta aldığım ve şimdiki ölçülerimi de yazıcam, bakalım ne gibi değişiklikler var :)

aaa senle aynı gibiyiz biz desene yalnız ben hiç ara vermedim gece 1 de olsa sporumu mutlaka yapıyorum.
zaten o saatten önce benim minnak oğlum buna izin vermiyo gündüz iş akşam oğlum derken ev işleri vs
gece yatak bana bakarken o yorgunlukla spor yapıorum ama kafaya fena taktım sıkılaşıcam ve zayıflıycam.

ekstra bişi daha bi ürün kullanmaya başladım dünden itibaren eşim mümessil o getirmiş itriyat fuarından lifetime Q-CLA/X with L-Carnitine die bişi gıda takviyesi göbek sepetler ve kalçadaki yağları sporla beraber yakmaya yardımcı imiş bakalım fazla bir değişim olcakmı? haftada 1,5 kg veriyorum 2-2,5 verebilsem süper olcak tek sorunum mide göbek sepetler ve kalça gogüsümden üst taraf başka bir bedene ait gibi alt taraf bambaşka püfff

Bende yapmak istiyorum link gönderebilirmisiniz

Birde level 1,2,3 yapılma süreleri ne kadar?

Back
X