Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

2/9 bitti...ben bu leveli şöyle canım çeke çeke yapamadım kızlar ya,hep zoraki oflaya poflaya...:97: çevre şartları çok zordu,tam spora başlıcam hop mmisafir geliyo,tam başlıcam tlf çalıyo,elektrik kesiliyo vs vs...

az önce 27 dakikalık level 1 i uyguladım gerçekten işe yarıyor ama öldüm bittim yaa :1::1::1:

yaramaz mıııı? hiç bozmadan aynen devam et,1 ay sonunda gözlerine inanamayacaksın :53: bir de gel burda z raporunu ver,birbirimizi takip edersek müthiş motive oluyor :32:

kızlarrr level 2 / 5 bitti :52::52:
üstüne 100 mekik çektim bu günlük sporum tammdırrrr:34:

Cevaplar için teşekkürler peki ağırlık var onu nasıl yapıyorsunuz?Göbek bölgesinde etkili mi ben şimdi lesli yapıyorum daha öncede lesliyle 6 kilo vermiştim bacaklarım sıkılaşmıştı ama karına pek etkisi yok onun malum sezeryan göbeği bunda etki oluyor mu? Bende başlıyım bugün inşaallah yapabilirim:) benimd pğlum varda pek fırsat vermez sağolsun.

Cevaplar için teşekkürler peki ağırlık var onu nasıl yapıyorsunuz?Göbek bölgesinde etkili mi ben şimdi lesli yapıyorum daha öncede lesliyle 6 kilo vermiştim bacaklarım sıkılaşmıştı ama karına pek etkisi yok onun malum sezeryan göbeği bunda etki oluyor mu? Bende başlıyım bugün inşaallah yapabilirim:) benimd pğlum varda pek fırsat vermez sağolsun.

sanırım senin oğlunla benim oglum aynı yaştalar akranlar yani :D 14 şubat doğumlu benimki seninki ocak sonu mu? tickerinden ole goruyorum...

ağırlık derken dambıl kullanıyoruz,2-3 kg kullanan hulk gücünde arkadaşlarımız olsa da:15: ben 1 kg ile zor tamamlıyorum leveli...

sanırım senin oğlunla benim oglum aynı yaştalar akranlar yani :D 14 şubat doğumlu benimki seninki ocak sonu mu? tickerinden ole goruyorum...

Benimki 26 nisan:)

ağırlık derken dambıl kullanıyoruz,2-3 kg kullanan hulk gücünde arkadaşlarımız olsa da:15: ben 1 kg ile zor tamamlıyorum leveli...

Dambılım yok aldırayım bari:)

Yaptım vaaaavvvv çok süper bununla sıkılaşmamak mümkün değil ve sormu geri alıyorum karına da etkili:) başım döndü zıplamaktan ve kaslarım titriyor çok zor ama alışana kadar sanırım devam ettirirsem güzel sonuç alırım lesliyle beraber:)

Önce bunu arkasına lesliyimi yapsam nasıl doğru olur?

Yaptım vaaaavvvv çok süper bununla sıkılaşmamak mümkün değil ve sormu geri alıyorum karına da etkili:) başım döndü zıplamaktan ve kaslarım titriyor çok zor ama alışana kadar sanırım devam ettirirsem güzel sonuç alırım lesliyle beraber:)

Önce bunu arkasına lesliyimi yapsam nasıl doğru olur?

sen önce bunu biyapta leslie kalsın bi süre :) gereğinden fazla yüklenince kilolar birden gitmiyor ama siz spordan bıkıp bırakabiliyosunuz o yüzden fazla abartmaya gerek yok sadece yedikleriniz her zamankinden daha az yemen yeterli

sen önce bunu biyapta leslie kalsın bi süre :) gereğinden fazla yüklenince kilolar birden gitmiyor ama siz spordan bıkıp bırakabiliyosunuz o yüzden fazla abartmaya gerek yok sadece yedikleriniz her zamankinden daha az yemen yeterli

Doğru bıkabilirim,lesliyi her gün yapmam bende haftada üç gün yaparım yürüyüş niyetine yürüyüş yapamıyorum çünkü,diyetteyim zaten şekeri kestim ekmeği kestim yani beyaz ekmeği uyguladığım birliste var bakalım nasıl bir sonuç alıcam

dün akşam yazamadım ama sporumu yaptım ripped level 2/4 bitti peşinede slim six paack yaptım bakalım bugün kaçta yapıcam bi erken vakit yapamyorum:26: bu arada diyetim çok iyi gidiyo maşallah:nazar: diyim gerçi patates diyetinden çıkıp uydurma bi diyete dönüştü 6 lı rakamları gördüm sonunda haftaya birde ayran detoksu yaptımı 7 lilere geri dönmem inşallah :49::52:

bu arada yeni gelen ve azimli arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz devam eder inşallah maşallah:nazar: iyi sonuçlar alacaksınız sabredin bırakmak yok uzun süreli devam eder umarım:emir_bebek:

Level 2/7 bitti, indirdiğim killer buns&thighs öylece duruyo :/ 40 dk çok uzun gelmeseydi keşke :19:
İkişer video yapanları da kutluyorum yani :129:

Back
X