- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #6.981
Bende isterim link :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayra sen sanki çok kiloluydun ya ben geçmişi biraz okudum da 62 ye nasl geldin![]()
Kayra harikasın bende 1 hafta sora buna başlayacağım yaklaşık 3 haftadır spor yapıyorum ekmek 3 haftada toplam 1 ekmektir abur cubur yok bişey yok kilo veremiyorum sadece 2 3 kilo verebildim delireceğim.
suyu az içiyorsundur... yada uzun süre ac kalıyorsundur. mide durursa metabolizmada durur... az yiyip sık yemelisin..
Su içiyorum en az 1.5 lt . Ama yemek kısmı sanırım olabilir çünkü ben bi sabah saat 10 da birde akşam 6 da yiyorum 3 dilim ekmek o kadar .
ekmek yeme bence yada illa yemek istiyorsan 1 öğün yağsız tost ye .... mesela bende saat 10-11 gibi kahvaltı ediyorum. haşlanmış yumurta peynir zeytin ve domatesle... saat 1 gibi elma yiyorum... 3-4 gibi çorba içiyorum... 5-6 sıraları elma yada meyve ...(muz olmasın) saat 7 yemek yiyorum... mesela bu akşam tavuklu bulgur pilavı ve cacık yaptım...
ilk sayfadaki sporun etkisini gören var mı yapıp okuduklarımdan pek bişey anlayamadım da kilo verip sıkılaşmak istiyorum ayrıca bacaklarım ve basenlerinde sorunum var ama ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
Ne yani bu kadar incelme ve sıkılaşma olmasına rağmen sadece 1 kilo mu vermişler?
İnanmam inandırın beni :)))
Kilo vermeden sıkılaşıcaksam eğer ben varım :)
Zaten sadece birazcık popomun havaya kalkması ve belimdende bi kaç cm gitmesi lazım:)
Aaa en önemli şeyi unuttum selülitim var onlar gitsin kilo vermeyim zaten kilomu seviyorum :)
Böyle kilo vermeden incecik durucaksam bi kaç kilo daha bile alabilirim :) Bu arada 55 kiloyum :))
LEVEL 1
30 Day Shred (level 1) on Vimeo
LEVEL 2
30 Day Shred (level 2) on Vimeo
LEVEL 3
30 Day Shred (level 3) on Vimeo
HER LEVELİ 10 AR GÜN YAPIN İLK 10 GÜNDE GÖRÜN SIKILAŞMAYI..HER LEVEL BAŞINDA FOTO CEKİN...BİZDE GAZA GELELİM... SIKILAŞINCA BIRAKMAYIN ..JİLLİANIN DİĞER SERİLERİNE DEVAM EDİN YOKSA SALAR VÜCUDUNUZ BENİM GİBİİİİİİİ
ben 2 aydır yapıyorum ve acayip bi şekilde etkisini gördüm vücudum çok güzel şekle girdi sıkılaştım diyetle destekledim ve 6 kg verdim sürekli yapmadım ama diyeti pek beceremiyorum
sana şiddetle tavsiye ederim denemekten bişi olmaz ve hemen etkisini göreceksin mutlaka yapmalısın![]()
yani bana sorulmuyo ama cevap vermiş olayım yardımcı olursam cnm normalde hergun yapılması gerekiyo ki vucut şekle girsin ama tabi spor bu gun aşırıda yapsan mutlaka fazydasını görürsün.şimdiden kolay gelsinCanım cevabın için tşk ederim. Çok oluyorsun diyeceksin ancak kayranın verdiği linkte ki hareketlerle mi başladın sende bi de hergün yapmamız mı gerekiyor bunu daha başlangıçta bu kadar azmin yok diyeceksin ama çok yoğun çalışıyorum gün aşırı yapsam faydasını görür müyüm acaba yardımcı olabilir misin![]()
yani bana sorulmuyo ama cevap vermiş olayım yardımcı olursam cnm normalde hergun yapılması gerekiyo ki vucut şekle girsin ama tabi spor bu gun aşırıda yapsan mutlaka fazydasını görürsün.şimdiden kolay gelsin![]()
rippede gecebilirsin ben bitirdim oda shred gibi tüm vucut için link vereyim bi bak..
Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (37 min) - Video Dailymotion
GÜNAYDINLARR KIZLAR CNM ÇOK SIKKIN BİRİ BENİ GAZA GETİRSİN HİÇBİŞİ YAPASIM YOK BU HAFTA ÖLÇÜLERİMİ BİLE ALMADIM YANLIZCA TARTILDIM HEPSİ BUPATATES DİYETİ ÇIRT HARFİYEN UYDUM AMA 400 GR VERDİM...NİSASTADAN DİYET Mİ OLUR ARA OGUNSUZ REJİM DE OLMAZ SAGLIKSIZ BESLENMEKTEN BASKA BİŞİ DEYİLMİŞ
KENDİ YAPTIGIM PROTEİN VE BOL ARA ÖGÜNLÜ DİYETLE DAHA ÇOK KG VERİYODUM Bİ HAFTADA...
19 ŞUBAT boy:1,68 kg:76,0
gögüs:95cm
bel:80cm
kalça:105cm
üst bacak(tek):62cm
alt bacak(tek):38cm
kol:28
25 ŞUBAT kg:74,6
gögüs:95cm
bel:79cm
kalça:104
üst bacak(tek):60cm
alt bacak:38cm
kol:27cm
2 MART kg:73,1
göğüs:91cm
bel:78cm
kalça:102cm
üst bacak(tek):59cm
alt bacak:38cm
kol:26cm
11 MART kg:72,5
Göğüs:90cm
bel:75cm
kalça:100cm
üst bacak:57cm
alt bacak:37cm
kol:25cm
18 MART kg:72,3
Gögüs:89cm
bel:74cm
kalça:99cm
üst bacak:56cm
alt bacak:37cm
kol:25cm
25 MART kg:71,1
gögüs:89cm
bel:72cm
kalça:98cm
üst bacak:56cm
alt bacak:36cm
kol:24cm
1 NİSAN:70,7 KG İNANCIMI KAYBETMEK ÜZEREYİM 60 KG NASIL GÖRCEM BEN YAJULIAN APLAYI DOGRU DURUST HIC YAPMADIM ZATEN EŞİMİN DOGUM GUNUYDU 1 NİSAN HAFTASONU ONA SEKER HAMURLU KURABİYE VE PASTA YAPTIM 2 GUN SPORSUZ GEÇTİ ...
Canım cevabın için tşk ederim. Çok oluyorsun diyeceksin ancak kayranın verdiği linkte ki hareketlerle mi başladın sende bi de hergün yapmamız mı gerekiyor bunu daha başlangıçta bu kadar azmin yok diyeceksin ama çok yoğun çalışıyorum gün aşırı yapsam faydasını görür müyüm acaba yardımcı olabilir misin![]()
canım cok tesekkur ederım bu daha zorlayıcı gıbı bu tek levelmı pekı ? 30 gun sadece bunumu yapıcaz??
ecmelede teşekkür ediyorum cvp için. evet bende ilk shred ile başladım 1 ay yaptım sonra rappide geçtim oda bitti şimdi yeni bulamadım bişi karışık kafama göre seçiyorum yapıyorum hergün yapmaya çalışıyorum geçte olsa arada yapamadığım oluyo bi ara 1 hafta bile yapamamıştım. sen yoğunum diyorsun hergün yapsan daha ii ama olmuyosa gün aşırı yap zaten alışınca sende sorumluluk hissedeceksin belki o zamn hergün yaparsın birde etkisini görünce hiç bırakamayacaksın çevreden ooo ne güzel zayıflamışsın sözcüklerini duyunca bırakmak istemeyeceksin...
![]()