- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #7.021
dvrnmz cnm naber??? nasıl gidio hayat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım torrent ile indiriyorum ben jillian videolarını torrent ile indirmeyi deneyebilirsin.
bu arada 2. level popo ve iç bacağı çalıştırıyoriç bacaktaki acıyı anlatamam dün yapamadım ama bugün hala acıyor :)
ve ayran detoksundayım bugün ayranın kıvamı koyu olunca tadı kötü gelmedi :) bakalım yarında devam edebilecekmiyim
bende dün ayran detoksu diye başladım ama akşama sürmedi dayanamadım yedim :2:seninki iyiy sonuçlanır umarım
torrentin sitesi kapatılmış dün akşam birsürü yere bakltım bulamadım kafayı yicemm. kafama göre shredden yaptım dün akşam. bi an önce bi program indirmem lazım...![]()
internette raştırdım aynı kapak ama biri türkçe biri ingilizce bu dvd shared proğramımı sizce
Eki Görüntüle 676097
Eki Görüntüle 676096
evet o level 1 in linkiydi diğerlerinide ekliyorum
ripped level 1-2-3-4 linkleri
lvl1 Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (37 min) - Video Dailymotion
lvl2 Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 2 (35 min) on Vimeo
lvl3 Jillian Michaels - Ripped In 30. Week 3 Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
lvl4 Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 4 (34 min)
Bu program ile kilo veren oldumu ?
bende diyete dayanıomda su sporu yapmak su aralar ezıyet gibi gelmeye basladı ıstıkrarlı gitsem 10 numara olcak eşimle oglumu ızmıre gonderiyom sınavlar varda halasıda oglumu oslemiş belki bu ara muthiş bir diyet ve sıkı bir sporla kocamın azını açık bırakabilirim... 10 gun yoklar![]()
bu arada ben seninde fotolarını istiyom sen benden ıstedin album yaptım senin için ama sende bişi yok oluyo mu hiç motıvasyon sart bize demi
arkadaşlar kimse cevap yazmamış türkçe olarak bir tek bu var shared dediğinizin türkçesi bumu sizce yardımcı olsanız birda bu program göğüsleri dikleştirmede ve selülitlerdede etkilimi acaba
ben bu programa daha önce başladım ama hep yarım bıraktım
dün yeniden başladım. bugun 2. günüm bitti
ama korktugum bişey var. yağlar kasa dönüşüyo diyolar ama kaslı kötü bi vucuda sebep olmaz di mi yaaa
ben çok fazla kilo verdim. biraz toparlanmak istiyorum vucudum sıkılaşsın istiyorum ve aynı zamanda bi beden daha incelmek istiyorum
şu an 38 40 beden arasındayım bacaklarımdan ve göbeğimden şikayetçiyim kızlar faydası olur mu
ben 42-44 bedenden 36-38 e indim (75 den 63 e) bu programla şahsen hiçbiyerimde kas görüntüsü yok :) yaklaşık 1 senedir yapıyorum kollarım dışında hiçbiyerim kaslanmadı kollarımıda sıkmadıkça belli olmuyor
az önce spor kıyafetlerimi çıkartmışken tartıya çıktım ki daha detoksun 2. günündeyim 1 kilo gitmiş görünüyor :) bakalım yarın tam olarak kaç kg görünecek. arada 2 çilek attım ağzıma adetliyken ayran detoksu yapmak daha bi zormuş :) ne kadar tatlı şey varsa gözüme gözüme batıyor.
annanemdende azar işittim kilo verenler sık sık az az yiyomuş sen bişey yemiyosun diye :) diyemedimki detoks yapıyorum yaşlı kadın anlamicak öyle kilo verilmez dicekdedim aç değilim ben
tokum tabi inanmadılar kotumda belimden düşüyodu kemer tak beline daha zayıflicam diye uğraşıyosun diye bir daha azarlandım
bu arada bu torrent linkini denedinmi canım jillian michaels extreme shed and shred - Video » Movies - Torrent Download | Bitsnoop
ayyyy canım yaaa çoook teşekkür ederim ne zamndır kafayı yiyodum bi indirememiştim sayende şimdi iniyor. pc ye bisürü gereksiz şey indirmiştim o yüzden . bakalım açılır inşllh şimdi daha iniyor çook sevindim yahuAllah razı olsunnnnn
![]()
ayran detoksunun işe yaramasına sevindim ama sonrasında yine yemene dikkat et alırsın yoksa geri. senin kg güzel maşallah artık fazla diyet yapma bence korumaya al kendini yeter bende bi 5 kg daha versem okadar kasmıcam kendimi gerçi pek kastığım yok bu aralar çok yiyorumbi ayran detoksunu bile beceremedim ama önümüzdeki hafta sıkı bi diyet yapmayı düşünüyorum neyse gece gece çenem düştü bugün jillianımı yapamadım az önce slim six pack yaptım bugünlük bukadar yetsin bakalım hadi ii gecelerr
![]()
ayran detoksu ile 63,7 den 61,8 e düşmüşüm inş hepsini geri almam :)