Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

movenius sağolasın benimki karışıktı :1:

senin başka indirdiğin ve yaptığın jillian programı varmı hazır torrenti kavramışken hepsini indireyim sırası eldikçe yaparım diye düşünüyorum ne dersin :26::21:

yine jillian yapamadım pc müsait değildi ancak şimdi slim six pack bari yapim dedim onu yaptım:8: hadi ii gecelerrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydınlarr kızlar

dün akşam itibariyle shred i baştan sarmaya karar verdim cunku ılkı cok cok duzgun gitmedi
level 1/1 yapılmıştır efem tesekkürler :D

merhabalar

dün akşam level 1 de 3. günümü tamamladım. hareketler daha kolay gelmeye başladı bile.

bu arada bu sabah 50 kere zıpladım. 1 dk mı bile almadı sanırım. tavsiye ederim herkese :)

Egzersizleri ağırlık kullanmadan yapsak olur mu, siz ağırlık kullanyo musunuz?:45:

Ben birer kiloluk dambıllar kullanıyorum.Dambılları almadan önce de 500 ml'lik su şişelerini kullanıyordum.İçlerine kum doldurarak kullanmanı tavsiye ederim.Kollar için ağırlık kullanmak daha faydalı bence.

Bu arada 5/1 yapıldı.

30 Days Shred ve Killer Buns and Thighs porgramlarını indirdim sayenizde. Teşekkürler. :)

Bu akşam başlıyorum. Her 10 günde bir ya da her gün, bilemiyorum artık nasıl denk gelirse, bildirim yapacağım. :) Başlayan arkadaşlar da böyle söyleyip sonra ortadan kaybolmazlarsa sevinirim, yanımıza yoldaş olun. :)

movenius sağolasın benimki karışıktı :1:

senin başka indirdiğin ve yaptığın jillian programı varmı hazır torrenti kavramışken hepsini indireyim sırası eldikçe yaparım diye düşünüyorum ne dersin :26::21:

yine jillian yapamadım pc müsait değildi ancak şimdi slim six pack bari yapim dedim onu yaptım:8: hadi ii gecelerrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Jillian Michaels - Killer Abs (2012) DVDRip - Video » Movies - Torrent Download | Bitsnoop killer abs

Jillian Michaels Killer Buns & Thighs - Video » Other - Torrent Download | Bitsnoop killer buns

Jillian Michaels Body Revolution - Video » Movies - Torrent Download | Bitsnoop body revolution

Jillian Michaels - 6 Week Six-Pack [mgt.kz] - Video - Torrent Download | Bitsnoop six week six pack

Jillian Michaels - Banish Fat Boost Metabolism - Video - Torrent Download | Bitsnoop banish fat boost metabolism

Jillian Michaels No More Trouble Zones Workout - Video » Movies - Torrent Download | Bitsnoop no more trouble zone

bazıları benim indirdiğim linkler değil galiba ben indireli baya oldu bunları

movenius sen bitanesin yaa:16: teşekkürler:42: bende diğerlerini indirmek istiyodum ama o site senin bu site benim arayıp duracaktım Allah razı olsun. inşallah bizde hepsini yaparız yapıcammm:52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:. bu arada shed shred ve slim six pack yaptım :8:

Ben birer kiloluk dambıllar kullanıyorum.Dambılları almadan önce de 500 ml'lik su şişelerini kullanıyordum.İçlerine kum doldurarak kullanmanı tavsiye ederim.Kollar için ağırlık kullanmak daha faydalı bence.

Bu arada 5/1 yapıldı.

Teşekkür ederimm :) su şişeleryle denyeym o zaman bende:126:

merhabalar

bugun 1. levelda 6. günümü tamamladım. üstüne de 20 dk eliptik bisiklet çevirdim. bugun zararlı şeyler yemiş olduğum için biraz vicdan yaptım. yoksa jillian ın üstüne başka spor hiç çekilmiyo bacaklarım kopmuş oluyo çünkü.

shed shred level1/2 ve slim six pack yapmış bulunmaktayım :8: shed shred çok yormuyor yaa ne yapsam devam etsemmi etmesemmi kararsız kaldım etkisi oluyodur sanırım:44:

Mutlaka dene canım kolların şu sarkmaya meyilli yerlerini toparlıyor.Biraz da geliştirsem kendimi ayaklarıma bile ağırlık takacağım.Umarım başaracağız.

Jillian Michaels - 30 Day Shred & Ripped in 30 - Before & After - YouTube

motivasyonumu arttırmak için bu videoyu izliyorum.Tavsiye ederim.yorgunluk falan kalmıyor.

İnşallah canım:) dün yaptım bugün hareket edemedim bacaklarım çok fena, bunu yaptm arkasndan da call yaptm ondan mı oldu acaba :2: bugün jillian yapamadm call yaptm sadce bende iki günde bir jillian hergün call yapcam alışana kadar:42: video çok iyi ağrılarım geçti mi ne:9:

selam kızlarrr

bu sabah itibariyle 70,1 kgyum bir haftada 600gr gitmiş level1/3 dun gece bıttı inşallah daha hızlı seri ve sıkı olurum fıstıklar :32:

ripped 1 ay sürüyor 4 level var her hafta değişiyor levellar :) bence ripped bitirdikten sonra bölgesel sorunun varsa o yönde ilerleyebilirsin göbekse killer abs ve 6w6p bacaklar ve kalca için buns and thighs :) body revolution heryeri çalştırıyor 2. ayda kolları mahfediyor kolları sarkan arkadaşlar varsa 5. videosu dehşet triceps çalıştırıyor :15:

5. videonun tam adı nedir?Kolarım sarkmadı ama incelmesini istiyorum.Vücuduma göre çok kalınlar ve beni olduğumdan kilolu gösteriyorlar :-(

Back
X