Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

sabak 100 kere zıpladım öğlen shed shredi yaptım lvl 1/5. şimdide slim six packimi yaptım siz ne yaptınız hatunlar hiç sesiniz çıkmıyor. birde siz spor yaparken nasıl nefes alıyorsunuz ben bi türlü burundan alıp ağızdan veremiyorum o tekniği yapamadım bi siz nasıl yapıyosunuz...:23:

1.30 gunun ardından bastan başlayan biri olarak level1/6.gunum bıttı bu akşam 7.yı yapacagım saran bırı olarak
yarın tartılma gunum artık diyet gunluklerimde yaza kadar 10 kg verelım topiğindeyim arkadaşlar beklerim ordaki herkesi 30 day shrede başlattım sagolsunlar ınandılar bendeki degışımlerı gordukten sonra operım hepinizi yine sık sık yazacam

Ben de bugün Level 1'in 6. gününü yapacağım ama henüz bir faydasını göremedim. Belki bir üst level'a geçince etki eder diye devam ediyorum..

konuya cok sonra katildim :( nasil baslamam gerek, shred level 1 ile mi? birisi ozetleye bilirmi?

hgdin daim olur inşallah 707. sayfada bütün indirme linkleri vardan ordan indirebilirsin yada youtubeden izleyebilirsin.
30 günlük bi spor 3 levelden oluşuyor her leveli 10 gün yapıyosun mesela 1. leveli 10 gün yapıyon bitince 2. levelide 10 gün yapıyosun öyle 30 günü tamamlıyosun ve çook güzel sıkılaşıyosun ben peşine. slim six pack te yapıyorum oda 12 dklık bi göbek için egzersiz tavsiye ederim :34:

cok olmus yazmamisim hicbir sey
Bazi zamanlari yapamadigim oldu ama devam ediyorum jilliana
Simdi ripped 3/3 yaptim
Vucudumda goze gorulur sekilde degisimler var
Ama kilom ayni
Protein diyeti yaptim 3 gun midem mahvoldu
Diyet yapamiyorum maalesef
2 dogumdan sonra vucudum birturlu kendini toparlayamadi hala
Yoksa cok ta guzel sporumu yapiyorum
Nerde hata bilmiyoru

jillian shed shred lvl1/ 5 ve slim six pack yapmış bulunmaktayım:10: birde sabah aç karına 110 kere zıplayıp 2 bardak ılık su içtim:7: ama dün bugün biraz fazla kaçırdım :2: apelsin unutma bizi yahuu kaybolmayıın biyere:29: siz neler yaptınız hatunlarrr hadi bakalı durmak yok spora devam:8:

haftasonu aydere gittik ailecek balayımızıda orda yapmıştık orda kaplıca var ve o zamn orda tartılmıştım boy kilo yag endeksi falan geçen haftada tartıldım sizinle paylaşmak istiyorum

28/06/2011 06/04/2013

kilo: 61.900.............................69.500
yağ endeksi: 39.6.....................23.1
yağ birikimi: 24.5.....................16.0

aradan 2 sene geçmiş ama zayıfken yağ oranım nekadar yüksekmiş şimdi ise daha kiloluyum ama yağ oranım daha düşük işte bunu jilliana borçluyum ve de azmime:9::46::42:

haftasonu aydere gittik ailecek balayımızıda orda yapmıştık orda kaplıca var ve o zamn orda tartılmıştım boy kilo yag endeksi falan geçen haftada tartıldım sizinle paylaşmak istiyorum

28/06/2011 06/04/2013

aradan 2 sene geçmiş ama zayıfken yağ oranım nekadar yüksekmiş şimdi ise daha kiloluyum ama yağ oranım daha düşük işte bunu jilliana borçluyum ve de azmime:9::46::42:

Azminin super arkadasim
60lari da gormussun tebrik ederim
Ben de yag oranimi olcturmeyi isterdim
Eminim gecen senekiden cok cok azdir
Kilom ayni olmasina ragmen

ya kizlar ben de yarin basliyorum her leveli on gün yapicam da bunu yapinca kilo vermezsin sadece siklasirsin diyolar öyle mi? hicbi bilgim yok ilk defa bugün duydum baska yapcağimiz bisey var mi sağlam basliyim bari :)

28/06/2011 06/04/2013

yahu sana mesaj atcaktim yorumlarinin coğuna baktim bayaği bilgi sahibisin sanirim yardima ihtiyacim var mesaj atamiyorum 100 mesaj olmadiği icin :( mesaj atabileceğim bi facebook adresi falan varsa özelden yazabilir misin rica etsem :) ya da burdan soralim ben yarin baslamayi dusunuyorum da sadece 3 level olan o videoyu yapinca kilo vermiyo muyuz ne oluyo yaninda ne yapmami önerirsin 5 kilo vermek istiyorum sadece :D

Azminin super arkadasim
60lari da gormussun tebrik ederim
Ben de yag oranimi olcturmeyi isterdim
Eminim gecen senekiden cok cok azdir
Kilom ayni olmasina ragmen

evel 6 lı rakamı gördüm ama daha yolum uzun. aslında onları gösteren tartılarda var ama bizde yok :)eminim seninde yağ oranın baya azalmıştır.

yahu sana mesaj atcaktim yorumlarinin coğuna baktim bayaği bilgi sahibisin sanirim yardima ihtiyacim var mesaj atamiyorum 100 mesaj olmadiği icin :( mesaj atabileceğim bi facebook adresi falan varsa özelden yazabilir misin rica etsem :) ya da burdan soralim ben yarin baslamayi dusunuyorum da sadece 3 level olan o videoyu yapinca kilo vermiyo muyuz ne oluyo yaninda ne yapmami önerirsin 5 kilo vermek istiyorum sadece :D

bu spor çok güzel sıkılaştırıyor kilo vermiş gibi görünüyosun zaten ama artı kilo vermek istiyorsan sporla birlikte diyette yapmalısın ben ocak ayından beri yapıyorum çook faydasını gördüm ara ara diyette yaptım 75ten 69 a düştüm ama diyetsiz olmuyo onu söyleyeyim birde vücudundaki yağlar kasa dönüşüyor ama görsel olarak kaslı görünmüyosun. sormak istediğin başka bişi varsa sorabilirsin. birde movenius diye bi arkadaş daha var forumda o hazirandan bu yana yapıyormuş benden daha deneyimli ama bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. mutlaka bu sporu yapmalısın :34::8:

bu spor çok güzel sıkılaştırıyor kilo vermiş gibi görünüyosun zaten ama artı kilo vermek istiyorsan sporla birlikte diyette yapmalısın ben ocak ayından beri yapıyorum çook faydasını gördüm ara ara diyette yaptım 75ten 69 a düştüm ama diyetsiz olmuyo onu söyleyeyim birde vücudundaki yağlar kasa dönüşüyor ama görsel olarak kaslı görünmüyosun. sormak istediğin başka bişi varsa sorabilirsin. birde movenius diye bi arkadaş daha var forumda o hazirandan bu yana yapıyormuş benden daha deneyimli ama bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. mutlaka bu sporu yapmalısın :34::8:

Merhaba
Tecrübelerinize dayanarak bende bişeyler sormak istiyorum.Bende 30 day shredi tamamladım şimdi ripped 2. haftadayım.Siz ocak ayından beri devam ediyormuşsunuz bunlardan sonra neler yaptınız.Birde her gün yapmaya devam ettiniz mi?Ben hazirana kadar felan devam edip sonra haftada 3 güne felan düşürmek istiyorum.Sürekli olarak hergün yapmazsak sonuçlar değişir mi merak ediyorum eski halime dönmek istemiyorum yada rippeddan sonra ne yapmamı önerirsiniz? 30 day Shreda geri dönüp slim six packle birlikte haftada 3 gün yapsam mesala faydası olurmu. Ben baya inceldim kilo veremedim pek dikkat etmediğimden sanırım ama belim inceldi simitler gitti.Şimdi göbek kaldı sadece.Biraz ona yönelicem sanırım.Burası sayesinde öğrendim jillianı ve yazan herkese duacıyım bu konulardada yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

Merhaba
Tecrübelerinize dayanarak bende bişeyler sormak istiyorum.Bende 30 day shredi tamamladım şimdi ripped 2. haftadayım.Siz ocak ayından beri devam ediyormuşsunuz bunlardan sonra neler yaptınız.Birde her gün yapmaya devam ettiniz mi?Ben hazirana kadar felan devam edip sonra haftada 3 güne felan düşürmek istiyorum.Sürekli olarak hergün yapmazsak sonuçlar değişir mi merak ediyorum eski halime dönmek istemiyorum yada rippeddan sonra ne yapmamı önerirsiniz? 30 day Shreda geri dönüp slim six packle birlikte haftada 3 gün yapsam mesala faydası olurmu. Ben baya inceldim kilo veremedim pek dikkat etmediğimden sanırım ama belim inceldi simitler gitti.Şimdi göbek kaldı sadece.Biraz ona yönelicem sanırım.Burası sayesinde öğrendim jillianı ve yazan herkese duacıyım bu konulardada yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

ben ocak 6 dan beri yapıyorum shred ve rappid bitti şimdi extreme shed& shred yapıyorum oda tüm vücuda yönelik 2 levelden oluşuyor ilk leveldeyim daha ama öyle yorucu değil 2. level baya zormuş bakalım biraz daha yapayım level 2 ye geçicem. ocaktan beri baya zamn geçti ama toplamda 2.5 ay spor yapmışım aralarda yapamadığım oldu misafirdi annem geldi derken aksamalar oldu ama devam ettim sonrasında yani tam full yapamadım. senin için eğer istediğin forma ulaştıysan haftada 3 gün yapabilirsin koruma programına geçmiş olursun. bırakma bence sporu çook güzel faydası oluyor. sana diğer programlarıda yazayım movenius arkadaşımdan not etmiştim sanada faydası olur umarım.
:44::42:
ripped : tüm vücuda yönelik
body revolution: tüm vücuda yönelik
extreme shed & shred: tüm vücuda yönelik
banish fat boost metabolism: tüm vücuda yönelik
krokbox fastfix: tüm vücuda yönelik
no more trouble zones: tüm vücuda yönelik
yoga meltdown: tüm vucuda yönelik
six week six pack: karın için
killer abs: karın için
buns and thighs: bacaklar ve kalça için

Back