Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

1/1 dün bitti onun haricinde bir sürü şey yapıyorum yalnız . 8 dk lık bir videom var yani 13 dakikalık birtane daha var .
Sabahları yürüyorum . Ölçülerimi aldım ne kadar değişecek merak içindeyim.
Haftada 2 günde saunaya gircem .
Böyle giderse ne olacak bakalım.

1/1 dün bitti onun haricinde bir sürü şey yapıyorum yalnız . 8 dk lık bir videom var yani 13 dakikalık birtane daha var .
Sabahları yürüyorum . Ölçülerimi aldım ne kadar değişecek merak içindeyim.
Haftada 2 günde saunaya gircem .
Böyle giderse ne olacak bakalım.

hay maşallah bu gidişle eriyip gideceksin :8: azmin hiç bitmez inşallah :34:

2 gündür sporumu yapamadım ziyaretlerden dolayı, dünden beri de boğazlarım ağrıyo zor yutkunuyorum inşallah hemn toparlanırım:43: bugün sporumu zoraki yaptım shed shred lvl1/6 bitti slim six packte yaptım:8:

ben ocak 6 dan beri yapıyorum shred ve rappid bitti şimdi extreme shed& shred yapıyorum oda tüm vücuda yönelik 2 levelden oluşuyor ilk leveldeyim daha ama öyle yorucu değil 2. level baya zormuş bakalım biraz daha yapayım level 2 ye geçicem. ocaktan beri baya zamn geçti ama toplamda 2.5 ay spor yapmışım aralarda yapamadığım oldu misafirdi annem geldi derken aksamalar oldu ama devam ettim sonrasında yani tam full yapamadım. senin için eğer istediğin forma ulaştıysan haftada 3 gün yapabilirsin koruma programına geçmiş olursun. bırakma bence sporu çook güzel faydası oluyor. sana diğer programlarıda yazayım movenius arkadaşımdan not etmiştim sanada faydası olur umarım.
:44::42:
ripped : tüm vücuda yönelik
body revolution: tüm vücuda yönelik
extreme shed & shred: tüm vücuda yönelik
banish fat boost metabolism: tüm vücuda yönelik
krokbox fastfix: tüm vücuda yönelik
no more trouble zones: tüm vücuda yönelik
yoga meltdown: tüm vucuda yönelik
six week six pack: karın için
killer abs: karın için
buns and thighs: bacaklar ve kalça için
teşekkürler bilgiler için ne çok program varmış güzel sevindim buna şu anda yaptığınız videonun süresi ne kadar benim için süre önemli yarım saat ideal oluyo birde six week six packi merak ettim yapan varmı acaba ?

teşekkürler bilgiler için ne çok program varmış güzel sevindim buna şu anda yaptığınız videonun süresi ne kadar benim için süre önemli yarım saat ideal oluyo birde six week six packi merak ettim yapan varmı acaba ?

level 1 in süresi 45 dk uzun biraz ama ilk 7 dk ısınma son 10 dk soğuma hareketleri onları hızlı geçersen kısa sürer ben soğumayı hızlı bi şekile bitiriyorum kısa sürüyo o zamn. six week e hiç bakmadım.

diğerlerini indirmek istiyosan 707. sayfada indirme linkleri var...

dvrnmz canım supersın yaa bilgilendirmelerın harika uygulayacagım son durum bende 68,5 kg oldum 8,5kg gıttı 8,5 kg daha var yolun yarısındayım ama gobusum epey gıttı shred sagolsun level2/1 yapacagım bugun operım hepıcıgınızı:54:

selamlar videoları indirdim yapmaya başlıcam bugün ama bişey sorcam altyazısı yok mudur bu videoların?
yoksa size sormam gerekicek hangisini kaç gün uygulamak lazım diye

ben ssix week six pack i 30 day shred sonrası yaptım çok zorlanmıştım zorlayıcı ve etkili bi program

Aay canım inşallah inşallah :18:
Bugün bu yoğunluğumun 3. günü .
Şöyle düşündüm çok yoğun olduğu için 5 gün jillian yapıp bir gün ara verip ikinci 5 günü tamamlasam sence nasıl olur ?

bence öyle olur, zaten extra başka şeylerde yapıyosun çokta yorma sürekli olsun önemli olan o bence bi süre yapıp bırakma sakın. maşallah sana:nazar:

dvrnmz canım supersın yaa bilgilendirmelerın harika uygulayacagım son durum bende 68,5 kg oldum 8,5kg gıttı 8,5 kg daha var yolun yarısındayım ama gobusum epey gıttı shred sagolsun level2/1 yapacagım bugun operım hepıcıgınızı:54:

oo çook güzel ya maşallah onuda verirsin umarım bende bu sabah 66.2 geldim bi mutlu oldum ki sorma:16::10: ama 2 gündür boğazım şiş pek bişi yiyemiyorum suda içemiyorum ondan sanırım inşallah üstüne almam sonradan... shredden sonra rappide geçersin oda çook güzel tavsiye ederim.:34:

selamlar videoları indirdim yapmaya başlıcam bugün ama bişey sorcam altyazısı yok mudur bu videoların?
yoksa size sormam gerekicek hangisini kaç gün uygulamak lazım diye

sanırım yok ben bi ara baktım kmp playerden aktif hale getirdim ama olmadı ayrı dosyamı lazım bilmiyorum gecende araştırıyordum yarım kaldı bıraktım öyle... sen kafana takılanı sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırız shred yapıcan sanırım ilk her lvl 10 gün yapılacak toplam 30 gün olacak hemen başlamanı öneririm çoook faydasını göreceksinnn:8:

ben ssix week six pack i 30 day shred sonrası yaptım çok zorlanmıştım zorlayıcı ve etkili bi program
movenius nerdesin üstadım sen yoksun bende bildiğimce yardımcı olmaya çalışıyorum umarım yanlış yazmıyorumdur sen daha deneyimlisin malum, yanlışım olursa söyle :44: birde body revolutionda birsürü video var cardio 3 tane, workout 12 tane var o nasıl yapılacak yahu anlamadım:44: shed shred bittikten sonra revolutiona geçmeyi düşünüyodum sonrada six week six pack inşallah yapıcam:21::10:

bu arada shed shred lvl1/7 ve slim six pack yapmış bulunmaktayım :52::23::8:

bence öyle olur, zaten extra başka şeylerde yapıyosun çokta yorma sürekli olsun önemli olan o bence bi süre yapıp bırakma sakın. maşallah sana:nazar:

Saol canım benim 3 kilo verip belden 8 - kalçadan 4 - bacaklardan 5 cm incelmek istiyorum böylece 63-93 bacağımda 49 olcak ne kadarda olur acaba :14:

Saol canım benim 3 kilo verip belden 8 - kalçadan 4 - bacaklardan 5 cm incelmek istiyorum böylece 63-93 bacağımda 49 olcak ne kadarda olur acaba :14:

rica ederim canım. ya süresini bilmem ama şöyle diyeyim sen zaten bunu 1 ay yaptın mı otomatikman belden ve kalçadan baya gider ama bacak 5 cm belki gitmez çünkü en zor giden yer bacakmış, bacak için jillianın başka sporları var olmazsa bu bitince ona geçersin. ben öyle ölçmüyorum kendimi 2 kere falan ölçmüştüm öyle kaldı sonra ama incelmem devam ediyo farkındayım önemli olan sporu bırakmamak ve sabretmek:34::8:

rica ederim canım. ya süresini bilmem ama şöyle diyeyim sen zaten bunu 1 ay yaptın mı otomatikman belden ve kalçadan baya gider ama bacak 5 cm belki gitmez çünkü en zor giden yer bacakmış, bacak için jillianın başka sporları var olmazsa bu bitince ona geçersin. ben öyle ölçmüyorum kendimi 2 kere falan ölçmüştüm öyle kaldı sonra ama incelmem devam ediyo farkındayım önemli olan sporu bırakmamak ve sabretmek:34::8:

Ben şuan en büyük derdim bel ve bacak özellikle iç bacak :14: Artık dayanabildiğim kadar dayancam .

sanırım yok ben bi ara baktım kmp playerden aktif hale getirdim ama olmadı ayrı dosyamı lazım bilmiyorum gecende araştırıyordum yarım kaldı bıraktım öyle... sen kafana takılanı sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırız shred yapıcan sanırım ilk her lvl 10 gün yapılacak toplam 30 gün olacak hemen başlamanı öneririm çoook faydasını göreceksinnn:8:

evet level 1 i yaptım bugün. yaparken zorlamadı ama sonrasında bacaklarım titredi bi süre:37:
kilo vermeye çalışıyorum ama sıkılaşmaya ihtiyacım var aynı zamanda.
peki 10 gün 1.leveli yaptıktan sonra 2. zorlamıyo mu, yani alışıyo musun ilkini yaptıkça

movenius nerdesin üstadım sen yoksun bende bildiğimce yardımcı olmaya çalışıyorum umarım yanlış yazmıyorumdur sen daha deneyimlisin malum, yanlışım olursa söyle :44: birde body revolutionda birsürü video var cardio 3 tane, workout 12 tane var o nasıl yapılacak yahu anlamadım:44: shed shred bittikten sonra revolutiona geçmeyi düşünüyodum sonrada six week six pack inşallah yapıcam:21::10:

bu arada shed shred lvl1/7 ve slim six pack yapmış bulunmaktayım :52::23::8:

çok sık giremiyorum girsemde cevap yazamıyorum kusura bakmayın ama dvrmzn sen gayet iyi cevaplar veriyosun rahat ol :) body revolutionu sormuşsun 3 ay sürüyor body revolution her ay 1 cardio var şöyle anlatayım 1 ayda 4 workout 1 cardio.

$1.webp$2.webp$3.webp şeklinde devam ediyor

bu spor çok güzel sıkılaştırıyor kilo vermiş gibi görünüyosun zaten ama artı kilo vermek istiyorsan sporla birlikte diyette yapmalısın ben ocak ayından beri yapıyorum çook faydasını gördüm ara ara diyette yaptım 75ten 69 a düştüm ama diyetsiz olmuyo onu söyleyeyim birde vücudundaki yağlar kasa dönüşüyor ama görsel olarak kaslı görünmüyosun. sormak istediğin başka bişi varsa sorabilirsin. birde movenius diye bi arkadaş daha var forumda o hazirandan bu yana yapıyormuş benden daha deneyimli ama bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. mutlaka bu sporu yapmalısın :34::8:

4 ayda ara ara diyet yapip 6 kilo verdiysen cok güzelmis ben 2 ayda 4 kilo verebilirim sanirim, kilom az olduğundan cok fazla vermek istemiyorum 4 5 kilo yeterli olacaktir insallah olur :) bu aksam yapmaya basliycam diyeti de bi sekilde hallederim de bi sorum daha olcak bu 30 day shared yaparken ayni zamandan baska bi program daha yapmali miyim yoksa yeterli olur mu? simdidedn tesekkurler :)

Back
X