- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #7.141
ben yenıden döndüm merhabalar jilliana bugun tekrar baslıyorum 52 kılodayım 4kılom kaldı ama 20 kılo verdıgım ıcın toparlanmam lazım merhabalar tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet level 1 i yaptım bugün. yaparken zorlamadı ama sonrasında bacaklarım titredi bi süre
kilo vermeye çalışıyorum ama sıkılaşmaya ihtiyacım var aynı zamanda.
peki 10 gün 1.leveli yaptıktan sonra 2. zorlamıyo mu, yani alışıyo musun ilkini yaptıkça
çok sık giremiyorum girsemde cevap yazamıyorum kusura bakmayın ama dvrmzn sen gayet iyi cevaplar veriyosun rahat ol :) body revolutionu sormuşsun 3 ay sürüyor body revolution her ay 1 cardio var şöyle anlatayım 1 ayda 4 workout 1 cardio.
Eki Görüntüle 687603 Eki Görüntüle 687604 Eki Görüntüle 687605 şeklinde devam ediyor
ben yenıden döndüm merhabalar jilliana bugun tekrar baslıyorum 52 kılodayım 4kılom kaldı ama 20 kılo verdıgım ıcın toparlanmam lazım merhabalar tekrar
4 ayda ara ara diyet yapip 6 kilo verdiysen cok güzelmis ben 2 ayda 4 kilo verebilirim sanirim, kilom az olduğundan cok fazla vermek istemiyorum 4 5 kilo yeterli olacaktir insallah olur :) bu aksam yapmaya basliycam diyeti de bi sekilde hallederim de bi sorum daha olcak bu 30 day shared yaparken ayni zamandan baska bi program daha yapmali miyim yoksa yeterli olur mu? simdidedn tesekkurler :)
nerelerdeydin yahu kaldım bi başıma hoşgeldinn20 kilo mu nezamndan beri verdin onu 52 olmuşsun ta ne istiyosun yahu okadarda zorlama kendini benimde 7 kg kaldı verebilirim inşallah...
şimdi spor zamanı daha yapamadım birazdan başlıcam...
bence shred yeterli ama benim gibi göbek sorunun varsa slim six pack yapabilirsin ben 2 program yapıyorum toplam 40-50 dk da bitiyo![]()
level1/1 tamamdır hosbulduk canım 48 olmak ıstıyorum canım ama dıyetı bıraktım 15 gundur senın yaratıcı detoksların dıyetlerın oluyor ya olunca banada soyle olur mubende sımdı yaptım sporumu pilates yapıyorum ama 30gun ara vercem pilatese ara ara yapcam sadece jillian yapcam bakalım
arkadaşlar biraz bilgi verirmisiniz nasıl bir spor bu nereden izleyebiliyoruz?? ben şuan pilates yapıyorum 3 gün haftada. ama daha yeni başladım. amacım sıkılaşmak.
1/5 bitti bugün erken yaptım![]()
ya ben dün basladim da suan kolumu bacaklarimi hissetmiyorum acayip bi ağri var bir iki güne alisirim da onun üzerine slim six pack yapabilir miyim bilmiyorum bir ayda shared bitiriyim de sonrasina bakarim ama arkadasin dediği gibi yaratici detoks diyet önerin varsa cok cok güzel olur sadece üc dört kilo verip korumak istiyorum![]()
vücudun hamdır daha alışır sakın bırakmaslim six packe hemn başlama vücudun diğerine alışsın sonra bunu da eklersin
diyet konusunda bi patates diyetini denedim onda 3 kilo verdim gerçi birebir uymadım sende nasıl bi etki gösterir bilmiyorum geçen bi arkadaş yaptı 1.5 kg gitmişti gerçi oda zor kilo veriyodu, onun dışında ayran detoksu çok denedim onda 1-2 kg gidiyo ama dikkat etmezsen geri alıyosun patates diyetini geri almadım hiç ama ayran detoksunun yarısını falan aldım hep
başkada bi diyet yapmadım bu aralar 8 den sonra ağzıma bişi sürmemeye çalışıyorum 3lt su tüketiyorum hhee bu arada bebiş emziriyorum onunda artısı olur muhakkak, öyle işte
![]()
maşallah maşallah bende ilk defa bugün erken yaptım sabah aç karına 74 defa zıpladım kahvaltıdan biraz sonra shed shred yaptım ve slim six pack yaptım ohhh bu akşam rahatım![]()
selam.. ben de emziriyorum kaç aylık bebişin? patates ya da ayran diyeti sütü nasıl etkiliyo azaltıyo mu, nasıl bu diyetler merak ettim şimdi
ben de 3.gününü yapıcam level 1 in
sende süper kilo vermıssın canım umarım sıkılasırım ıstedıgım vucuda kavusunca sence gunde kac kere yapmalıyım ????
10 aylık bebeğimayran detoksu zaten proteğin içeriyo o yüzden sütte azalma yapmadı ama tansiyon düşüklüğü yapabiliyor herkeste aynı etkiyi göstermiyor beni etkilemedi ayran detoksu birde su içmek süt için çook önemli 3 lt tüketmek lazım muhakkak. patates diyeti süt olarak oda pek fark etmedi ama halsizlik yapmıştı biraz birde sütüm azalır mı diye düşünme öyle düşününce azalıyo istersen ilk ayran detoksunu deneyebilirsin...
![]()