Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar lütfen yardım edin body revolution video indiremiyorum 707 sayfadan yapamıyorum torrent yok bende en son denememde pc sistem çöktü yine bana geldiler :52: zayıflamam lazım :18: shred yapıyorum ama body revolution yapmak istiyorum :) ve en az 600 kez ip atlıyorum .lütfen yardım edin iyi zayıflamalar :40:

kızlar merhabalar
sayfalar çok olmuş o nedenle burdan soruvereyim dedim
şimdi ben zamanında indirmişim jillian videoları bende 3 ayrı video var
herhalde level 1-2-3 şeklinde
şimdi level 1 ile başlatıp 1 ay boyunca mı yapçaz?
diğer levelleri de 1 er ay mı yapçaz?

kızlar merhabalar
sayfalar çok olmuş o nedenle burdan soruvereyim dedim
şimdi ben zamanında indirmişim jillian videoları bende 3 ayrı video var
herhalde level 1-2-3 şeklinde
şimdi level 1 ile başlatıp 1 ay boyunca mı yapçaz?
diğer levelleri de 1 er ay mı yapçaz?

level 1 i 10 gün, level 2 yi 10 gün, level 3 ü de 10 gün yapıp 30 günde tamamlanıyo.

kızlar ben de bişey sorcam zıplama harketlerinden heralde dizimi acıttım ben ya var mı böyle bi şey yaşayan?
level 1 i daha uzun süre yapmayı düşünüyorum bu yüzden 2 daha çok zorlarsa diye

level 1 i 10 gün, level 2 yi 10 gün, level 3 ü de 10 gün yapıp 30 günde tamamlanıyo.

kızlar ben de bişey sorcam zıplama harketlerinden heralde dizimi acıttım ben ya var mı böyle bi şey yaşayan?

çok teşekkür ederim :16:
leslie yapıyorum bi süredir ama sıkıldım yeni arayışlara girdim :27:

geçmiş olsun canım zorlandığın hareketlere yüklenme çok zorluyosada yapma dikkat et. evet level2 daha zor 1 e göre istersen uzatabilirsin level 1 i kolay gelsin:34::8:

kızlar lütfen yardım edin body revolution video indiremiyorum 707 sayfadan yapamıyorum torrent yok bende en son denememde pc sistem çöktü yine bana geldiler :52: zayıflamam lazım :18: shred yapıyorum ama body revolution yapmak istiyorum :) ve en az 600 kez ip atlıyorum .lütfen yardım edin iyi zayıflamalar :40:

çok güzel ip atlamak baya etki ader maşallah sana:nazar:. torrent yoksa indiremezsin canım diğer türlüsünü bilmiyorum bende çok uğraşmıştım en son torrentle indirdim sende öyle dene bence... birde illa neden revolution, ripped yapabilirsin six week six pack yapabilirsin mesela ben ilk shred sonra ripped şimdi ise shed shred yapıyorum bu bitince six week six pack yapıcam belki sonra revolution yaparım...:8::42:

bugün başladım :52: leslie ne kadar kolaymış meğersem canıma okudu jillian abla
bu arada ordaki zenci hatunun yaptıklarını asla yapamam ben valla anca sağdaki sarışın ablanınkilerini yapabilirim :9:

vucudum hamken bende yasıyordum kas gevsetıcı kremle rahatlıyordum :D

geçmiş olsun canım zorlandığın hareketlere yüklenme çok zorluyosada yapma dikkat et. evet level2 daha zor 1 e göre istersen uzatabilirsin level 1 i kolay gelsin:34::8:
hazır olduğumu hissettiğimde geçerim artık 2 ye. bence level 1 de baya zorlayıcı, benim gibi eni başlayanlar için özellikle

vucudum hamken bende yasıyordum kas gevsetıcı kremle rahatlıyordum :D
kasların acısı 4.günden sonra geçti bu sağ dizimde farklı bi acı. korktum bi zarar veririm dzime diye

Kızlar ben jilliana başladım işte bugün normalde 10. günüm ama 7 kere yaptım toplamda ara verdiğim zaman oldu.
Belim 4 cm kalçam şuan 1.5 cm incelmiş bacaklarım aynı gibi ama ya .
Ama sadece jillian yapmıyorum başka bir topiğimde var ordan belle ilgili ve popoyla ilgili hareketlerim ayrıca günde 20-30 dk yürüyüşüm oluyor . Kilom da 58 di 56 olmuş :52:

canım ben patates diyeti yaparken gün boyu patates yiyodum hiç aç kalmıyodum yani mesela sabah 3 patates mi var ben 2 sini yiyip gerisini küp küp doğruyodum midem kazındıkça gidip gelip yiyodum o yüzden hiç açlık hissetmiyodum sende öyle yapabilirsin illa patateslerin hepsini öğünde bitirmene gerek yok. 7 patates dediği gün 5 patatesle bile doyuyodum ben.gerci ben diyete pek sadık kalmadım hiç sebze zamnı bile pattes yemiştim yinede 3 kg vermiştim.. diğer soruya gelirsek ben daha bırakmadım hiç jillianı inşllhta bırakmam ama 10 gün falan ara verdiğim oldu o zamn zarfında bi farklılık hissetmedim öyle bişi olursa yine başlarız ya nasıl olsa öğrendik artık püf noktayi:8::9:

Yaa iki gün patates yedim de basim dönüp duruyodu sinava hazirlaniyorum bikac ağir ilac kullaniyorum diye annem kizdi biraktim kalori hesabi yapiyorum az yemeye calisiyorum nesfit falan yiyorum su an sadece sporla idare edelim bi süre de sinavdan sonra patatesti ayrandi hepsini yaaparim insallah üc kilo versem yeterli olcak :) ben öyle okudum da birileri biraktiğim gibi göbeğim cikti falan yazmis korktum ben de gerci alistiktan sonra kolay oluyo günde yarim saat ayiriverelim noolcak :) cok tesekkur ederim canim verdiğin bilgiler icin

merhaba arkadaşlarr
callanetics ile jillian arasında kaldım
callan acayip sıkılaştırıyor ama tartıda değişim olmuyor
ben aynı zamanda kilo da verdirsin istiyorum
buna başlasam mı?
birde videodaki kızları gördüm bacakları kaslı kaslı gibi
ben incelsin istiyorum sadece
çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirimm :31:

iyi akşamlar arkadaşlar,

bugün bende aranıza katıldım..sabah önce leslie 27 dk kardiosunu, arkasından callan, akşamda jillien level 1ve 10 dkkda karın hareketlerini yapmış bulunmaktayım..ufak bir diyette yapıp 1 ayda 10 kilo vermek istiyorum kısmetse..boyum 1,72 kilomda 74..sizleri okudukça daha çok motive oluyor insan, teşekkür ederim paylaşımlarınız için.

sonuçlarını bildiriirim..sağlık ve esenlikle kalın!!

iyi akşamlar arkadaşlar,

bugün bende aranıza katıldım..sabah önce leslie 27 dk kardiosunu, arkasından callan, akşamda jillien level 1ve 10 dkkda karın hareketlerini yapmış bulunmaktayım..ufak bir diyette yapıp 1 ayda 10 kilo vermek istiyorum kısmetse..boyum 1,72 kilomda 74..sizleri okudukça daha çok motive oluyor insan, teşekkür ederim paylaşımlarınız için.

sonuçlarını bildiriirim..sağlık ve esenlikle kalın!!

ne kadar çok hareket yapmışsınız :53: ben akşamları sadece jillian yapıyorum 2 gündür o bile yetti bana :9:

ne kadar çok hareket yapmışsınız :53: ben akşamları sadece jillian yapıyorum 2 gündür o bile yetti

bana :9:[benim vücudum spora alışık olduğu için zorlanmıyorum..,kışın 3 ay bırakınca 10 kilo yapmışım,, bi daamı töbee valla sporumu bırakmam..zaten alıştıktan sonra yapmayınca insan suçluluk duygusu hissediyor..bi tür bağımlılık yapıyoo anlıcaanız..

çok üzgünüm level 1 i 6 gün yaptım sıkılaşmıştm bile ama son günlerde dizlerim çok ağrımaya başladı hele o cardioları yaparken kırılcak gibi oluyodu dizim. zorlarsam kalıcı bi hasar olur diye bıraıktım. dün zıplamaları yapmadan diğer hareketleri yapayım dedim ama bi anlamı olmadı.,geçmiş sayfalara şöyle bi baktım ama görmedim böyle bi sorundan bahseden :14:
off

merhaba arkadaşlarr
callanetics ile jillian arasında kaldım
callan acayip sıkılaştırıyor ama tartıda değişim olmuyor
ben aynı zamanda kilo da verdirsin istiyorum
buna başlasam mı?
birde videodaki kızları gördüm bacakları kaslı kaslı gibi
ben incelsin istiyorum sadece
çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirimm :31:

Hem kilo verdiren hemde sıkılaştıran cardio callanetics de var. :) Ben de 12 günlük süper callaneticsten sonra ona geçmeyi düşünüyorum.

Back
X