Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bende 30 day shred yaptıktan sonra ripped i de bitirdim ripedin bir etkisi olmadı bana sanki ölçüler shreddan sonraki gibi shredda baya incelmiştim.Ama görüntüden memnunum.Bacak basen sorunum yok zaten üst tarafım geniş benim .Şimdis sanki göbek kaldı gibi geliyor.Birde yanlarda var biraz.Acaba bunun için Killer Abs mi yapsam yapan arkadaşlar varsa etkisi nasıl anlatabilirler mi süresi uzun programları yapamıyorum.Sanırım onunda süresi 30 dak.Birde forumda 10 dak. slim six pack var ama 10 dak. da ne faydası olur bilemedim topiğide durağan yazanda yok.Burdan çok faydalandım.Bundan sonra her gün olmasada spor hep olacak inşallah hayatımda sağlığım elverdiği sürece.Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim :26:

tebrik ederim:nazar: killer abs güzel bence ona başlayabilirsin. slim six packi ben yaklaşık 1.5 aydır yapıyorum etkisi oldu dümdüz olmadı daha ama güzel toparladı süresi kısa zaten ben jillianın peşine onuda yapıyorum sürekli memnunum tavsiye ederim:34::8:

1. leveli bugün bitiriyorum siz kaçlık dambıllarla çalışıyorsunuz? Bende ilk başta 2 kg luklar vardı şimdi 1 kg luk edindim onlarla devam edeceğim

2 kglık dambıllarla kaslarını cok yorarsın cabuk yorulcagın ıcın az hareket yapmıs olursun 1 kg dambıllarla calısırsan daha ıyı olur ıyı yapmıssın almakla

evet amagecen yıl yaptım 30 gün bittikten sonra biraz daha ypıp bıraktım bırakmamalıydım şimdi yine 44 bedenim... spora başlayınca bırakmamak lazım...

herkese merhaba.. uzun süredir takipteyim sayfayı bugün level 1/3 yaptım, kayra sana sormak istediğim bununla birlikte diyet yapıp kilo verdiniz mi yoksa sadece 30 day shred mi yaptınız?

canım sana bısey sorcam bundan sonra repped sonra sıralama nasıl olmalı ben 6week 6pack gecım dıyorum dogru sıralama bumu bana dogru sıralamalarını ve levellerın kac gun oldugunu yazar mısın bu ucunu bılıyorum sadece ama sıralamyı bılmıyorum hangısı once olmalı

tebrik ederim:nazar: killer abs güzel bence ona başlayabilirsin. slim six packi ben yaklaşık 1.5 aydır yapıyorum etkisi oldu dümdüz olmadı daha ama güzel toparladı süresi kısa zaten ben jillianın peşine onuda yapıyorum sürekli memnunum tavsiye ederim:34::8:

HEr soruyu sabırla cevapladığınız için teşekkürler..dediğinizi yapıp killer abs ye başlayacam yakın zamanda.Slim six packide ekliyecem mutlaka 10 dak onu her zaman yapabilirim tekrar teşekkürler.

sağolasın canım geçmek üzere inşallah:emir_bebek: evet bencede shed çok güzeldi ama onunda etkisi ham olduğumuzdan fazla olmuştur muhtemelen. ben rippedide çook sevdim shed ve riped çok hoşuma gitmişti ikiside güzel forma soktu beni. shed and shred i pek sevemedim ben süresi uzundu ondan sanırım 6w6packide 1 gün yaptım güzeldi tam keşfedemedim ama süresi kısa ya benim için daha ideal geldi. aslında body revolution yapmak istyorum ama oda cardiyo falan 1 saat sürüyo sanırım.
şimdi ilk 6w6 pack bi bitiricem belki sonrası body revolution yaparım -Banish Fat Boost Metabolism in hareketleride güzel ama oda 1 saat sürüyo bilmiyorum ya bende kararsızım hele bi 6w6p i bi bitireyimde ne olacak bakalım:8::9:

çocuklar olunca zor evet insan kısa olsun istiyor shed shred tüm vücut için 6w6pack karın için tercih senin olmazsa 2 de 1er gün dene hangisi hoşuna giderse öyle devam edersin, insan sevmediği şeyi yapınca zoraki kısa sürüyo devamını getirmiyor:50: kolay gelsinn:8::34:

body revolution kesinlikle tavsiye ederim :34: cardio videoları yarım saaat sürüyor zaten cardio yaptığın gün diğer videolardan yapmıyorsun diğerleride yarım saat en fazla 40 dk civarındadır 6w6p bitince kesinlikle tavsiyemdir

body revolution kesinlikle tavsiye ederim :34: cardio videoları yarım saaat sürüyor zaten cardio yaptığın gün diğer videolardan yapmıyorsun diğerleride yarım saat en fazla 40 dk civarındadır 6w6p bitince kesinlikle tavsiyemdir

cok soru sordum bılıyorum kusura bakmayın:) body revolution yenı duydum sımdı bıraz bakındım ınternetten ama woekout 1 phase 2,workout 4 phase 3 gıbı seyler var cok fazla cıktı daılymotıondan baktım bu arada en basta workot 1 phase 1den baslayıp ertesı gun workout 1 phase 2 yapıp bu sekılde mı gıdıyo bıde phase olan kısım 3e kadar mı sonra worout 2nın phase 1ıne mı gecılıyo anlamadım yanı.ben suanda 6 week 6 pack yapıyorum 8.gundeyım level 1ın ama ben 10 gun yapmayı dusunuyorum sonra level 2 yıde 10 gun yapıp baska bırıne gecmeyı dusunuyorum da ondan soruyorum.

cok soru sordum bılıyorum kusura bakmayın:) body revolution yenı duydum sımdı bıraz bakındım ınternetten ama woekout 1 phase 2,workout 4 phase 3 gıbı seyler var cok fazla cıktı daılymotıondan baktım bu arada en basta workot 1 phase 1den baslayıp ertesı gun workout 1 phase 2 yapıp bu sekılde mı gıdıyo bıde phase olan kısım 3e kadar mı sonra worout 2nın phase 1ıne mı gecılıyo anlamadım yanı.ben suanda 6 week 6 pack yapıyorum 8.gundeyım level 1ın ama ben 10 gun yapmayı dusunuyorum sonra level 2 yıde 10 gun yapıp baska bırıne gecmeyı dusunuyorum da ondan soruyorum.

toplam 3 ay sürüyor 12 workout 3 cardio var her cardio 1 ay için her aydada 4 er workout var

mesela pazartesi video 1 salı video 2 çarşamba cardio perşembe video 1 cuma video 2 cumtesi cardio böyle ikişer hafta sürüyor sonra 3ve 4 üncü viideoya geçiyosunuz 2 şer hafta 2şer hafta aynı videolar gidiyor geçmiş sayfalarda daha anlaşılır bir şekilde anlatmıştım ama tam nerede bilmiyorum siz 6w6p bitirinde ben o arada tekrar bulup anlatmaya çalışırım :))

toplam 3 ay sürüyor 12 workout 3 cardio var her cardio 1 ay için her aydada 4 er workout var

mesela pazartesi video 1 salı video 2 çarşamba cardio perşembe video 1 cuma video 2 cumtesi cardio böyle ikişer hafta sürüyor sonra 3ve 4 üncü viideoya geçiyosunuz 2 şer hafta 2şer hafta aynı videolar gidiyor geçmiş sayfalarda daha anlaşılır bir şekilde anlatmıştım ama tam nerede bilmiyorum siz 6w6p bitirinde ben o arada tekrar bulup anlatmaya çalışırım :))

tamam teşekkür ederim 3 ay da cok fazlaymıs yaa ınsan kısa sursun kısa zamanda da sonuc alsın ıstıyo :)))

evet amagecen yıl yaptım 30 gün bittikten sonra biraz daha ypıp bıraktım bırakmamalıydım şimdi yine 44 bedenim... spora başlayınca bırakmamak lazım...

44 bedenden 40 bedene düşmüştüm...düzelirsin korkma şu topikte hic bir göbek benim kadar kötü olamaz

hala üşenme de kaldır totoyu. biz daha ne göbekler gördük yabancı forumlarda...toplanan bal gibi toplanıyo. geçen seneden iyi bilirsin. şu an seninki gerçi dışa toplanmış sanırım:33: hadi ben başladım, devam ediyorum. gel de bana eşlik et..akşam 22:10 da yaptım...bi 30 dk kendine ayır, hadiiiiii:34:

Son düzenleme:
canım sana bısey sorcam bundan sonra repped sonra sıralama nasıl olmalı ben 6week 6pack gecım dıyorum dogru sıralama bumu bana dogru sıralamalarını ve levellerın kac gun oldugunu yazar mısın bu ucunu bılıyorum sadece ama sıralamyı bılmıyorum hangısı once olmalı

canım bende pek bilmiyorum sıralamayı bi liste var bende; ama sonuçta kişinin durumuna bağlı o mesela güzel incelmiştir sadece göbek problemi vardır ona yönelir. ben tüm vücut için olanları bitirip bölgesele geçmeyi düşünüyorum artı slim six pack yapıyorum sürekli oda göbek için extra. yine listeye bi bakarım bu konuda movenius daha bilgili ona danışalım :34::42:

sağolasın üstadım cvp için:34: bende cardiyo fln ikisibir sandım 1 saat sürüyo diye gözüm korkmuştu gerçi tablo vermiştin ona bi bakayım unutmuştum onu çoook sağolasınnn:42:

herkese merhaba.. uzun süredir takipteyim sayfayı bugün level 1/3 yaptım, kayra sana sormak istediğim bununla birlikte diyet yapıp kilo verdiniz mi yoksa sadece 30 day shred mi yaptınız?

diyet yapmadım..biraz azalttım 2-3 kilo verdim ama yazın zaten veririm normalde..birde ramazanda yapmıştım.. gündüz oruç akşam spor 2-3 kilo az bile

hala üşenme de kaldır totoyu. biz daha ne göbekler gördük yabancı forumlarda...toplanan bal gibi toplanıyo. geçen seneden iyi bilirsin. şu an seninki gerçi dışa toplanmış sanırım:33: hadi ben başladım, devam ediyorum. gel de bana eşlik et..akşam 22:10 da yaptım...bi 30 dk kendine ayır, hadiiiiii:34:

tamam canım başlıyorum... işler bitti sayılır...tek korkum gecen yıl ki sonucu alamamak.... yaptığım diyeti tekrar yaparsam kilo veremem ben aynı sporu yapıncada incelemezsem

30 day shred 5/2 yi yaptım.başladığım günden itibaren şeker ve şekerli yiyecekleri bıraktım, tuz ve baharatı çok az kullanmaya başladım.üstüne porsiyonlarımı da küçültmeyi başardım.15.gün tartıldım ve sonuca şaşırmadım desem yalan olur,73.6 dan 70.1e düştüm.bedenimde incelme var ama ne kadar olduğunu bilmiyorum.normal midir ve benim gibi olan var mı acaba ??

kızlar ben videoları indirdim başlamaya karar verdim dukan yapıyorum bir taraftan da hem sıkılaşmak hem kilo vermek istiyorum. ya bişi sorcam bu levelleri ne gün arayla atlıyoruz ben anlamadım 10 günde bir mi geçiyoruz 3.level sonras da ripped mi yapılıyo??

Back
X