Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Mervecim 2. levelde aynı o tarzda ama daha yorucu pestilin çıkıyo o derece yani :52: evet 1. levelden sonra incelme görünüyo farkedeceksin eminim:34:
zaten kilo vermeden inceliyorsun diyet yaparsan kiloda veriyosun :56: yoksa verilmiyor ama kilo vermiş gibi çoook güzel inceliyorsun.diyet yapmanı öneririm....:42:

alosumm sanada burdan cvp vereyim jillianın biçok egzersizi var sırası sana kalmış vücudunun ihtiyacına göre devam edebilirsin ama 30 day gibi ripped var onu yapabilirsin oda tüm vücuda yönelik ben ona devam etmiştim istersen bi ara yazarım diğer egzersiz isimlerinide hatta 707. sayfaya bi bak hem egzersizler hem de indirme linkleri var:34:

bi arkadaşta sormuş dambılı ben ilk yarım litrelik su şişeleriyle başlamıştım sende ondan kullanabilirsin içini su yada kumla doldurabilirsin :8:

canım sağol çk tşk ederim, ben de 2 kg dambıllar var onlarla yapıyorum :37: ama sıkıntı yok spora yatkınım :) squat challenge araştırdım onu da yapmayı düşünüyorum 2si bir olur dimi ağır gelmez bence :44:

canım sağol çk tşk ederim, ben de 2 kg dambıllar var onlarla yapıyorum :37: ama sıkıntı yok spora yatkınım :) squat challenge araştırdım onu da yapmayı düşünüyorum 2si bir olur dimi ağır gelmez bence :44:

squatı araştırdım biraz süresi kısa bence ikisini bi arada yapabilirsin bişi olmaz. bende jillian + slim six pack yapıyorum hep sorun yok yani :34: 2 kg dambıl ağır gelmiyosa iyi bana 1 kgluk yetiyo fazlası zorlar :8::52:

squatı araştırdım biraz süresi kısa bence ikisini bi arada yapabilirsin bişi olmaz. bende jillian + slim six pack yapıyorum hep sorun yok yani :34: 2 kg dambıl ağır gelmiyosa iyi bana 1 kgluk yetiyo fazlası zorlar :8::52:

yok canım ağr gelmiyor evet bence de bunun bitmesini beklersem zaman gider :) hemen başlıcam inşallah yarın..

yapma arkadaşım nasıl düştün.... önemli bişey yok inşallah...... geçmiş olsun..Allah korumuş....... dikkat et ara ver sen spora......iyileş öyle başlarsın...

benim işlerim bitiyor dediğim gibi... davetiiyeler bile basılmıştı.. düğün 3 ay ertelendi... doktor randevularım cok yoğundu...onlarda azaldı... adetim var 3.günü atlatayım cuma gibi başlarım... 30 day düşünüyordum..kısa zamanda sıkılaştırıyor diye...inşallah yine etkisini gösterir... revulotion neki onu bilmiyorum ben

önemli bişey yok ama, dizim bacaklarım ve toto ezilmiş çok. bahsettiğim videoları yapamadım:50: toparliim önce, sonra yaparım evelallah.

revolution'ı bilmiyon mu? 3 aylık olan program. hani bitiren tek Türk'ün movenius olduğu program:ssz:

jillian ayda 10-13 kiloya kadar verdirmeyi vaad ediyo,buda haftada 2 buçuk diyelim,2 buçuk kiloya denk geliyo.Ben hem diyet yapıyorum,hem hergün düzenli yürüyüş yapıyorum,hem jillianı yapıyorum,hemde protein içeren bi gıda takviyesi kullanıyorum,1 hafta oldu ama hiçte 2 buçuk kilo vermiş gibi diilim:43:bu işte bi gariplik var:14: :14:

aslında 30 day shred de var bu hareket kısaca oturup kalkma diyebilirim ama ardıardına yapılması gerekiyor google bir arayın siterseniz sonuçları muhteşem:46:

bugünde 30 dakikayı tamamladım 3. günüm bitti:46::46:

google da tam olarak aşağıda yazılanı aratıp bulunan 5 .siteden indirebilirsiniz.
jillian michaels 30 day shred indir

bitirmeyi bırak, sen önce bi başla da :33: devamını üstad movenius getirir:23:

Meraba ben diyetle birlikte yapiyorum level 1 de 5.gundeyim kilom 65 ti 1 haftada 3.5 kg verdim spora yeni baslamistim topiklerde tbasta kilo artisi oluyor diye okudum peki nasil 1 ayda 10 kilo verirsiniz deniliyor

jillian ayda 10-13 kiloya kadar verdirmeyi vaad ediyo,buda haftada 2 buçuk diyelim,2 buçuk kiloya denk geliyo.Ben hem diyet yapıyorum,hem hergün düzenli yürüyüş yapıyorum,hem jillianı yapıyorum,hemde protein içeren bi gıda takviyesi kullanıyorum,1 hafta oldu ama hiçte 2 buçuk kilo vermiş gibi diilim:43:bu işte bi gariplik var:14: :14:

kilo verme işi diyet yaparsan oluyo yoksa alıyosun bile çünkü yağlar kasa dönüşüyor ve daha ağır basıyo ama görüntü olarak 5-10 kg vermiş gibi görünüyosun çok güzel sıkılaştırıyor. veremiyorum diye düşünüp sakın sporu bırakayım deme diyette yapıyomuşsun illaki verirsin kilo bide sıkılaşıyosun daha ne oldun hadi kolay gelsin:34:

tesekkur ederim cevabiniz icin, 6 week six pack olan egzersizi nasil uygulamam gerekiyor kac hafta olucak ? LEvel 1 ve level 2,,,

2 tane sanirim ama nasil uygulanacak bilginiz var mi ?:26:

her level 3 hafta suruyo yanı level 1, 3 hafta level 2, 3 hafta toplam 6 hafta egzersızın ısmı de ordan gelıyomus zaten valla bana da burdan bi arkadas soylemıstı saolsun:)

ayyy sonuş süper gerçekten,diyet yaptınızmı bununla beraber,şimdi nasıl???merakla cevabınızı bekliyorum:1:
diyetle birlikte yaptım canım şuan jillian six week six pack level 2. günümdeyim. level3den sonra 1 hafta ara verdiğim için hafif şişliğim var malüm tatilde biraz diyeti bozduğum için :) cuma günü resim yükleyeceğim beni eklersen görebilirsin :)

diyetle birlikte yaptım canım şuan jillian six week six pack level 2. günümdeyim. level3den sonra 1 hafta ara verdiğim için hafif şişliğim var malüm tatilde biraz diyeti bozduğum için :) cuma günü resim yükleyeceğim beni eklersen görebilirsin :)

llazkizi tebrikler, bende arkadaşlık gönderiyorum sana eklersen sevinirim..böyle fotolar insana motivasyon oluyor...çeken ve ekleyen herkes, diğerlerini farkında olmadan motive ediyor, hırslandırıyor.

llazkizi tebrikler, bende arkadaşlık gönderiyorum sana eklersen sevinirim..böyle fotolar insana motivasyon oluyor...çeken ve ekleyen herkes, diğerlerini farkında olmadan motive ediyor, hırslandırıyor.

teşekkür ederim canım. tabiki ederim canım. Birbirimize her zaman destek olmalıyız ki başaralım:16::16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
llazkizi34 tebrikler :34:

bende neredeyse 3 haftadır spor yapamıyorum :S ama şuan yapmış ve terli halimle yazıyorum sakınn bırakmayın :) öyle bir huzursuzdumki o süre içerisinde allahtan kilo almadım hatta facebookta fotomu değiştirdim millet şoka girdi hastalanıp kilo verdiğimi sanan bile oldu :53: bırakmayın sakınnn milleti şaşırtın kıskançlıklarındn çatlasınlar şoka girsinler :P

llazkizi34 tebrikler :34:

bende neredeyse 3 haftadır spor yapamıyorum :S ama şuan yapmış ve terli halimle yazıyorum sakınn bırakmayın :) öyle bir huzursuzdumki o süre içerisinde allahtan kilo almadım hatta facebookta fotomu değiştirdim millet şoka girdi hastalanıp kilo verdiğimi sanan bile oldu :53: bırakmayın sakınnn milleti şaşırtın kıskançlıklarındn çatlasınlar şoka girsinler :P

teşekkür ederimmm bende seni tebrik ederim canımmmmm bende 1 hafta bırakınca 1 kilo geri aldım malesef artık bırakmak yokkkkk :) :21:

Back
X