Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

iyi günlerrrr:D
şu an 30 day shred in tam ortasındayım, aslında fotoğraf çekip değişimi öyle takip edyordum ama birde ölçülerimi alayım dedim veee here is the results:D:D

kol: -0.5 cm
bel:-2 cm
göbek çevresi: -4 cm
basen:-2 cm
üst bacak:-2 cm
alt bacak:-1 cm

gözle görülür yani fotoğraflardan aldığım sonuçlarda ise göbekte bariz bir toparlanma popoda ise bariz bir havaya kalkma var. şuna karar verdim birde level ilerledikçe sonuçlar daha hızlı geliyor bir ara umutsuzlanmıştım bende işe yaramadı diye ama level ikiye geçmemle daha hızlı sonuçlar aldım. 2 hafta önce dar gelen pantolonumu şuan fermuarını açmadan çıkarabiliyorum:nazar::nazar::nazar:

supersın ya bende level ıkıye gectım bır gun yaptım bıraktım bana cok geldı level ıkının ılk gununu bıle bıtıremedım... ama sen boyle yapınca yıne heyecanlandım.. 2 gun arayla devam etmemde bı sakınca yokdur demı level ıkıden devam edıyım... cok sevındım guzel sonuclar almana canım

oyy valla level 1 de 2 gün yaptım merdiven inip çıkamıyorm bacaklarımın üstleri kasılıyo çook fena inşallah bü iyiye fayda olacagına işarettir pes etmek yok arkadaşın düğünü var bayramdan sonra ozamana kadar 1 beden incelsem bile razıyım.beğendiğim elbiseyi alıp giymem için :1:

supersın ya bende level ıkıye gectım bır gun yaptım bıraktım bana cok geldı level ıkının ılk gununu bıle bıtıremedım... ama sen boyle yapınca yıne heyecanlandım.. 2 gun arayla devam etmemde bı sakınca yokdur demı level ıkıden devam edıyım... cok sevındım guzel sonuclar almana canım

teşekkür ederim :) ilk zamanlar bende zorlandım level 2 de ama artık daha rahat yapabiliyorum sadece walking push upsta anitaya bakıyorum birde çok zorlanırsam cardio hareketlerinde bir kaç saniye anitanın hareketlerine devam ediyorum. ama bu bir gerçek level 2 ye geçince incelme daha belirgin oldu anitayı takip edip bence level 2 yi tamamlamamlısın zaten onlara göre hepimiz beginner seviyesindeyiz. onlarla aynı performansı tabikide gösteremeyiz ki:40::39:

oyy valla level 1 de 2 gün yaptım merdiven inip çıkamıyorm bacaklarımın üstleri kasılıyo çook fena inşallah bü iyiye fayda olacagına işarettir pes etmek yok arkadaşın düğünü var bayramdan sonra ozamana kadar 1 beden incelsem bile razıyım.beğendiğim elbiseyi alıp giymem için :1:

ben ilk 5-6 gün doğru dürüst yürüyemedim bile:34: birde sürekli ayakta durmamı gerektirecek bir mesleğim var düşünün artık:52:

teşekkür ederim :) ilk zamanlar bende zorlandım level 2 de ama artık daha rahat yapabiliyorum sadece walking push upsta anitaya bakıyorum birde çok zorlanırsam cardio hareketlerinde bir kaç saniye anitanın hareketlerine devam ediyorum. ama bu bir gerçek level 2 ye geçince incelme daha belirgin oldu anitayı takip edip bence level 2 yi tamamlamamlısın zaten onlara göre hepimiz beginner seviyesindeyiz. onlarla aynı performansı tabikide gösteremeyiz ki:40::39:

ben ilk 5-6 gün doğru dürüst yürüyemedim bile:34: birde sürekli ayakta durmamı gerektirecek bir mesleğim var düşünün artık:52:

hedefiniz nedir kilo vermek falan mı ben hem doğum kilomu vermek hemde sıkılaşmak için yapıyorum ama bilmiyorum ne zaman olur:50::30:

aslında hedefim balık gelinlik giymek:) boyum uzun olmasa da fena sayılmaz topukluyla uzun hatta. hem uzun hem tombiş olunca kazulet gibi duruyor insan:52:
balık gelinlik giymeyi çok istiyorum, birde her daim tombiştim ilk defa bu kadar inceldim diyebilirim artık bu kadar ilerlemişken geri dönmek olmaz. balık gelinlik için bir 56-57 kilo olsam lazım sanırım hatta daha az.

ben bütün programları uygulamaya karar verdim bundan sonra ripped sonra body revolution sonra killer buns&thights en sonda 6W6P herhalde bitirince hedefe ulaşırım, birde şu varki sporu gerçekten sevdim, yapmadığımda eksiklik hissediyorum artık:52:

kilo artışı normal bencede zaten inceliyorsanız kafanıza takmayın, önemli olan incelmek zaten:46:

egzersizleri mümkün olduğunca bırakmayın, zaten jillian michaels bangır bangır bağırıyor sadece 20 dakika bunun bir özrü olamaz diye.
bu kadına bayılıyorum gerçekten body revolution ın tanıtım videosunda 90 gün boyunca her gün benden nefret edeceksiniz ama 91. günde beni çok seveceksiniz diyor. gerçekten acaip gaz veriyor:nazar::4: bir kaç program daha çıkarsa keşke:4:

ben bu kadını şimdiden sevdim,programın bitmesine gerek yok:1:gerçekten etkili

bende 4-5 ay önce 1.levelini bitirmiştim ama ağrılarım çok fazla olduğu için dayanamadım bıraktım.keşke bırakmasaydım diyorum.vücudu çok güzel şekle sıkılıyo ve sıkılaştırıyo gerçekten.gözle görülüyodu 10 günde bile.şimdi tekrar başlıcam ama çok zor geliyor gözüm yemiyo :D inşallah başlarım.

Level 2/6'yı sabah tamamladım:)) Allure seninle aynı gidiyoruz.Sen ne yaptın?

bende sabahtan yaptım:) özellikle 2. bölümde çok yoruluyorum ben:53:

ama önceki sayfalarda bahsetmiştim ya 6 haziranda bitirecek şekilde 3 gün 2 kez yapıcam egzersizleri, eksik olmasındansa böylesi daha iyi çünkü o haftasonu imkanı yok yapmamın aslında yapmak değilde yaptıktan sonra duş almak sıkıntı olacak:43:

bugün akşam tekrarlıycam yani level 2 7. egzersizimi yapmış olucam:46: 10 haziranda da ripped in 30 a başlıcam :42:
böyle modifiye etmek içime pek sinmiyor ama eksik kalacağına böyle yapmak daha iyi. gelecek hafta cumartesi ve pazar da 2 kez yapıp inşallah 6 haziranda bitiricem:46:

bu aralar birde karın şişkinliğiyle mücadele ediyorum, ödem topladı vücudum regl olucam öyle pek kilo almam bu dönem 1 kilo falan alırım ama diyet yaparken 100 gr bile eksilmek o kadar mutlu ederken, tam da incelmeye başlamışken bu hiç iyi olmadı:(

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben body revolution yapıyorum 1 aydır 4 cm incelme var .şimdi 5,6,7,8 yapacağım diyorumki 5,6 aynı gün ertesi gün 2 kardio ertesi gün yüne 5 ,6 yapsam yani bir haftalık kısmı 2 şer yapıp 3 günde bitirip diger videolara geçsem etkili olurmu :52::52:

kızlar merhaba ben body revolution yapıyorum 1 aydır 4 cm incelme var .şimdi 5,6,7,8 yapacağım diyorumki 5,6 aynı gün ertesi gün 2 kardio ertesi gün yüne 5 ,6 yapsam yani bir haftalık kısmı 2 şer yapıp 3 günde bitirip diger videolara geçsem etkili olurmu :52::52:

amaç ne burada onu anlamadım daha kısa süredemi incelmek?

Kizlarr 1/6 bitti ve bugun daha rahat yaptim harekerleri..dogumdan sonra 15 aydir adet olmadim..insallah onada bi faydasi olur hareket etmemin..cunku zayiflayaniyirum.benim durumumda olan varmi acaba?

Back
X