- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.021
killer abs'yi bilmem ama,ripped süper.3 gün önce ara vermiştim tekrar başladım,günde bir kere ripped,bir kere 6w6p...2 günde belden 2 cm daha incelmişim basenlerde öyle
çok güzellll....diyette yapıyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
killer abs'yi bilmem ama,ripped süper.3 gün önce ara vermiştim tekrar başladım,günde bir kere ripped,bir kere 6w6p...2 günde belden 2 cm daha incelmişim basenlerde öyle
merhaba kizlar bende jillian yapiyorum ilk level bitti 2.levele carsamba gunu gectim ancak persembe ve cuma yapamadim bilgisayarim bozuldugu icin o yuzden az once jillian level 2 yaptim aksam bida yapicam yarinda iki kez yapicam ve pazartesi gun sayim tam olmus olucak :)
Bisey sorucam youtubeda az once jilloan mochaels killer abs videosu gordum onu yapan var mi aranizda ? Etkisini goren olduysa onuda eklicemde sherad programima :)
Ve o nasil yapiliyor ve kac levelden olusuyor ?
çok güzellll....diyette yapıyor musun?
bana ne önerirsin peki gördün sen beni![]()
evet diyetten kurtulamadım bi türlüsanırım yaz bitene kadar devam edicek
cardio 2 yi yaptım ama bu sıcakta cardio yapmak ölüm gibi birdaha kesinlikle gece yaparım
merhaba arkadaşlar 30 day shredi bitirmiştim.ripped ve 6w6p yapıyorum sizce ikisi fazla olurmu?2 kiloluk dambıl kullanıyorum.ekstradan yürüyüşte yapıyorum.tecrubeli arkadaşlar yanıtlarınızı bekliyorum. Birde kas şişkinliği falan oluyormuş sizdede oluyormu bu yüzden tartıda fazla çıkma olayları
2 gündür yapamadım orası ayrı bir konu![]()
merhaba arkadaşlar 30 day shredi bitirmiştim.ripped ve 6w6p yapıyorum sizce ikisi fazla olurmu?2 kiloluk dambıl kullanıyorum.ekstradan yürüyüşte yapıyorum.tecrubeli arkadaşlar yanıtlarınızı bekliyorum. Birde kas şişkinliği falan oluyormuş sizdede oluyormu bu yüzden tartıda fazla çıkma olayları
2 gündür yapamadım orası ayrı bir konu![]()
kollarında çok kaslı görüntü istemiyosan 2 kilo çok fazla. birde ben spora aşırı yüklenip sonra birden bırakılması taraftarı değilim yani olurda mecburiyetten bırakmak zorunda kalırsınız sonuç daha kötü oluyor o yüzden çok fazla yapmanı tavsiye etmem yürüyüş ve 1 jillian videosu yeterli 2. si bence fazla gelir vücut ne kadarına alışırsa daha fazlasını istiyor bir süre sonra :)
duruece alıntı yapmayı unutmuşum ben evet eskilerdenim 1 yılı aşkındır yapıyorum 14 kilo falan verdim jillian ile :)
ripped in 30 kesinlikleee2 haftadır 6w6p'te bu kadar incelmedim.2'side çok terletiyor ama 6w6p daha yorucu sanki,ripped'da cardio olmasına rağmen 6w6p kadar yorucu gelmedi bana
cevap veren arkadaşlara teşekkürlerevet aslında haklısınız.peki şınavları tam eğilerek yapabiliyormusunuz erkek gibi
Aslında kollarıdaki sarkıklardan kurtulup biraz kaslı görünmesini istiyiyorum.Bacağımı uzatınca dizin üstünteki bacağımın sağ tarafındaki kas şişkinliği çok belli hoşuma gidiyor aslında ama kollarımdaki o kadar belli değil sanki:44:
bunu bitirim o zaman önce sonrada rippeda başlim![]()
Ben yapabildiğim kadar çekiyorum yapamadığımda yarım şınav,10 şınava dayanabiliyorum çoğu zaman.Kolların yakında sıkılaşır bende sarkıklık kalmadı yeni dikkat ediyorum bi kaç gündür,bende o görüntüyü sevmiyodum kısa sürede sıkılaşıyor
erkek gibi tam kollarını büküp yere kadar eğilerek şınav çekiyorsan![]()
sürekli yapıyomusun movenıus?sence en hafif programı hangisi jillianın,şu 1 ay geçtikten sonra günde 2 kere yapabileceğimi sanmıyorum,çok zorluyo çünkü hele bu havalarda...ripped ve 6w6p bitsin,sporu bırakmamak adına daha kolay bi programla sürekli devam ediyim diyorum,sen tecrübelisin?Artık verdiğim kiloları geri almak istemiyorum bu kadar çabadan sonra
cevap veren arkadaşlara teşekkürlerevet aslında haklısınız.peki şınavları tam eğilerek yapabiliyormusunuz erkek gibi
Aslında kollarıdaki sarkıklardan kurtulup biraz kaslı görünmesini istiyiyorum.Bacağımı uzatınca dizin üstünteki bacağımın sağ tarafındaki kas şişkinliği çok belli hoşuma gidiyor aslında ama kollarımdaki o kadar belli değil sanki:44: