Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bi deniyim bakalım saol cnm,olmazsada online izlemeye devam :))

Umarım olmuştur... :)
Bir de ben bugün 1/5i tamamladım. Ama hala zorlandığım 3 hareket var. 2si bacak için pek önemli değil o yüzden yapabildiğim kadar yapıyorum. Ama biri sondaki bacaklarla beraber çalışan mekik. Onda çok zorlanıyorum yapamıyorum en fazla 5 6 tane yapıyorum sonra bırakıyorum. Onlar onu yaparken ben normal mekik gibi çekiyorum. Sonra program bitince 40 mekik daha çekiyorum üstüne. Bir şey olur mu sizce yanlış mı yapıyorum?

bi deniyim bakalım saol cnm,olmazsada online izlemeye devam :))

Merhaba 30 say shred'den sonra 6 packi yapıyorsun diye hatırlıyordum aslında.
Maşşallah 60 kiloya inmişsin 1 ay önce 64 falandın sanırım.Nekadar sürede düştün 60 kiloyo?:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Canım beceremezsen youtube'dan aç.. ^_^ Bu video Level - 1 .. aynı şekilde Level - 2 ve Level - 3 yazarsan çıkar onlarda.

[video=youtube;1Pc-NizMgg8]http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8[/video]

Canım çok teşekkür ederim :54: 30 day shred'i indirmiştim daha önce ama ben jillian'ın diğer videolarını indiremiyorum. onları nasıl nerden indirebilirim ya ?

Canım çok teşekkür ederim :54: 30 day shred'i indirmiştim daha önce ama ben jillian'ın diğer videolarını indiremiyorum. onları nasıl nerden indirebilirim ya ?

Hangisini istiyorsun mesela ? Şunu indirmişmiydin ?

<strong>[video=youtube;ZJ8Zdj0OPMI]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI[/video]

Hangisini istiyorsun mesela ? Şunu indirmişmiydin ?

<strong>[video=youtube;ZJ8Zdj0OPMI]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI[/video]

Görgüsüzüm benn :) hepsini istiyorum aslında :) dizimden rahatsızım ya en uygununu seçip yapmam lazım o yüzden hepsini indirip bi bakmak istiyordum. ama yok bunu da indirmedim.

Görgüsüzüm benn :) hepsini istiyorum aslında :) dizimden rahatsızım ya en uygununu seçip yapmam lazım o yüzden hepsini indirip bi bakmak istiyordum. ama yok bunu da indirmedim.

:)))))))))) tamam canım bulduklarımı yollarım ben. dizinden rahatsızsan çok zorlama kendini bence.. hatta iyileş sonra yap :(( geçmiş olsun çok.

:)))))))))) tamam canım bulduklarımı yollarım ben. dizinden rahatsızsan çok zorlama kendini bence.. hatta iyileş sonra yap :(( geçmiş olsun çok.

Teşekkür ederim canım sağol :)) tamam sen bulunca gönderirsin :) evet ya geçmedi bir türlü ama kasşarım erimiş şimdide o yüzden biraz kas yapacak şeyler yapmam lazım . kendimce uğraşıyorum işte. :) inşallah yavaş yavaş deneyeyim bakalım faydası olur mu diye :54:

Çok aceleci mi davranıyorum bilmiyorum ama sanki hiçbir işe yaramıyormuş gibi geliyor evet kollar inceldi gibi ama göbek hala duruyor öyle. ama yapan herkes 3.günde farketmeye başlamış :2: cidden regl şişkinliğinden mi farkedemiyorumdur? :2:

Son düzenleme:
Merhaba 30 say shred'den sonra 6 packi yapıyorsun diye hatırlıyordum aslında.
Maşşallah 60 kiloya inmişsin 1 ay önce 64 falandın sanırım.Nekadar sürede düştün 60 kiloyo?:nazar::nazar:

mrb,evet six pack yaptım 16 gün,sonra ripped'la beraber yapmaya başladım,yorucu geldi.Sadece ripped'la devam ettim,yarın oda bitiyo,sonrada six pack'ten devam edicem inş..Bir buçuk ayda verdim,yalnız 4 kilo diil 6 kilo vermişim :)) 58'im şuanda.Jillana başladığım ilk ay 6 kilo vermiştim sanırım,toplam 12 kilo gitti yani.Ondan önceki ayda sadece diyetle 4 kilo vermiştim :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
Back
X