- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.181
Benim bugün bitti level 1. Ama dediğim gibi kollarımda incelme var. Göbekten emin değilim şişkinliğim var.. Şişkinlik geçince farkedeceğim
Kondisyon bisikleti de sürdüm buna ek olarak bugün 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim boyum kısa 1.62 ve 57 kilo fazla duruyo belirgin bi bölge yok zaten göğüslerim ve kalçam belirgin hatlarımda yuvarlak ben sıkı bi vücut istiyorumripped kollarıda sıkılaştırıyo yapabilirsen shred'den sonra ona başlayabilirsen sorun kalmaz sanırım :)) bu arada boyun kaç,bende 58 kiloyum hala diyet yapıyorum,biraz göbekten başka bi sorunum kalmadı ama biraz daha zayıflıyım diyorum :))nası olur acaba çokmu zayıf olurum diyorum sonra :)) 170 boyum
1 ayda tabiki çok farkediyo :)) ama mükemmel olur diyemem 4,5 ay devamlı yapmak lazım onun için.Bende shred bitince dümdüz bi karnım olucak sanıyodumgerçi çok faydası oldu,anladımki devam etmek gerekliymiş
![]()
hoşgeldin :)) 10 kilo hiç bişey diil gözünde büyütme eğer jillian yaparsan daha çabuk sıkılaşır ve zayıflarsın. Sporu asla ihmal etmemek lazım,çünkü ne kadar verirsek verelim vücut sarkıyo,spor bunun için çok önemli,metabolizmayıda hızlandıryo ayrıca,bol suyuda ihmal etme.O içeceklere pek inanmıyodum aslında,bende kullanan bi arkadaşın tavsiyesiyle nutrıshake kullandım 1 ay kullandım,daha doğrusu oda kullanmıştı ondan gördüm :))tabi boğazımızı kesemedikten sonra onların hiç bi faydası olmaz,o tür şeyler sadece bi destek.Belkide psikolojiktir bilmiyorum ama ben kullandığım sürece hep tok hissediyodum kendimi,hem jillian hem diyet hemde içecekle 6 kilo verdim o ay,yağları yakıp kasa çeviriyomuş,kilo korumayada yardımcıymış ne kadar doğru bilememönümüzdeki kış bi daha almayı düşünüyorum,içeriği zaten protein.Bu dediğim arkadaş herbalife'da kullanmıştı,onun içeriği neymiş proteinmi
şimdi bi ay level 1 level 2 level 3 yapıyoruz sonra hooppp başa dönüyoruz sistem böle yani değil mi
benim boyum kısa 1.62 ve 57 kilo fazla duruyo belirgin bi bölge yok zaten göğüslerim ve kalçam belirgin hatlarımda yuvarlak ben sıkı bi vücut istiyorum
şimdi bi ay level 1 level 2 level 3 yapıyoruz sonra hooppp başa dönüyoruz sistem böle yani değil mi
hoşbulduk :) evet bezelye proteini bakalım nasıl olucak bu sefer çok kararlıyım :)) sende çok güzel kilo vermişsin darısı benim başıma :)
jilliana henüz başlamadım daha doğrusu videolara ulaşamadım ,ulaşmam konusunda yardımcı olur musunuz ?
ben hep you tube'da izledim indiremedim30 day shred'in bütün videoları var you tube'da eğer onlar işine yararsa link atarım
evet buldum youtubedan sağol :) sen nasıl verdin bu kadar güzel kilo ve ne kadar zamanda verdin
hım anladım sağolun peki bi ay yaptık bu hareketleri vücut alışacak spora ha diye bırakmakta olmaz ki iyi mi yapıyoz kötü mü bilemedim
sarkarmış vücutben korka korka haftada 1 gün dinleniyorum
onun yerinede 3 saat yürüyüş yapıyorum.Devam etmeyide düşünüyorum ama sürekli yapamıcam kışın heralde yine haftada 2 olur 3 olur
tabi bırakmamak en iyisi aslında
Level 2 ye başladım bugün. Allahımmm ne tatlı hareketler var öyleeeee!Level 1 deki gıcık şeylerden sonra çok iyi oldu bu
![]()
2. seviyeyi sevene de ilk burda rastladım. Benim gözlerimden ter akıyordu ilk yaptığımda