- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.201
bayağı yoruyor ama cidden bir ara nefesim kesildi kardiyo sırasında ama level1den daha çok sevdim![]()
Ne kadarlık bir ağırlık kullanıyorsunuz sorabilir miyim?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayağı yoruyor ama cidden bir ara nefesim kesildi kardiyo sırasında ama level1den daha çok sevdim![]()
Arkadaşlar, sıkılaşmaktan ziyade kilo vermek istiyorsanız Jillian'ın cardio ağırlıklı BAnish Fat boost Metabolism'ini şiddetle öneririm.
iyi kondisyon lazım onadahem 55 dk hem cardio mafeder valla,yapıcaktım geçen gün cesaret edemedim
![]()
ben bugün level 1; 1/4 yaptım. bu arada forumda hep on gün birinci level, 10 gün 2. level ve 10 gün de 3. level diye geçiyor ama bende dvd'si var ve orada, hazır olduğunuzda diğer kısma geçiniz diyor.
zaten cardio kısmı yoruyo beni olmasa iyiydi
Kızlar dün level 1 de ilk günümdü bugün 2.günüm olması gerekirdi ama sanırım yapamıycam sabah uyandığımda adeta tüm vücudumda kas ağrısı vardı iyi bişey mi bu şuan neredeyse evde yürürken bile tarifsiz acılar çekiyorum![]()
Ne kadarlık bir ağırlık kullanıyorsunuz sorabilir miyim?
Kızlar dün level 1 de ilk günümdü bugün 2.günüm olması gerekirdi ama sanırım yapamıycam sabah uyandığımda adeta tüm vücudumda kas ağrısı vardı iyi bişey mi bu şuan neredeyse evde yürürken bile tarifsiz acılar çekiyorum![]()
fena halde üşeniyorum gaza getirin beni kızlarrrr![]()
ben de çok üşeniyorum. ilk hareketleri düşünüyorum, yel değirmeni falan, onlar kolay diyorum başlıyorum. şu kadar gün kaldı diyorum, bir de etkisini gördüğümü düşünüyorum, bırakırsam pişman olacağımı hatırlatıyorum kendime..
merhaba ben 30 day shred i bitirdim şimdi ripped in 30 i yapıyorum aklıma takılan bir şey var ben herhangi şekilde bir hedef koyamıyorum yani kilo mühim değil cm mühim ya da bel ne kadar inceyse o kadar güzeldir deniliyor da peki ideal kalça kaç cm olmalı?