Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kyumi Japonca da ne anlama geliyordu :) hatırlıycam ama aklıma gelmiyor şuan :)
cnm youtube dan izleyebilirsin
ben sana link atayım

kumi ile karıştırdınız sanırım. Kumi: küme bölük anlamına geliyor. -Belki yanlış da hatırlıyor olabilirim.Japonca bilgim iki üç keliimeden ibaret.
:24:- Benim kullandığım Kyumi ise bir tanıdığımın uydurması. Kyumi olsun demişti. :34:

Teşekkür ederim. Bugün başlıycam inşallah :8:

kumi ile karıştırdınız sanırım. Kumi: küme bölük anlamına geliyor. -Belki yanlış da hatırlıyor olabilirim.Japonca bilgim iki üç keliimeden ibaret.
:24:- Benim kullandığım Kyumi ise bir tanıdığımın uydurması. Kyumi olsun demişti. :34:

Teşekkür ederim. Bugün başlıycam inşallah :8:

sanırım başka bi kelimeyle karıştırdım :1:
rica ederim kolay gelsin :)

Ah jillian ah! :ssz: O level 1 de neydi öyle... Hayır bunun 2 ve 3 ü de vardı. Abartmıyorum kalp krizi geçirebilirdim.

3 gün dayanabilmiştim. :ssz:

:) o kadar zorlayıcı değil bence level 1 tabi 2 ve 3 ü bilmiyorum nolucak :)

Kişiden kişiye değişir tabi... :) Ben cardio da zayıfım. Çabuk yoruluyorum. O yüzden 3 gün dayanabilmiştim.

Ben callaneticsçiyim. Kalp kirizi geçirtmeyeninden... :1::1:

Bu arada sonuçlar nasıl? :)

Kişiden kişiye değişir tabi... :) Ben cardio da zayıfım. Çabuk yoruluyorum. O yüzden 3 gün dayanabilmiştim.

Ben callaneticsçiyim. Kalp kirizi geçirtmeyeninden... :1::1:

Bu arada sonuçlar nasıl? :)

tabiki cnm kişiden kişiye ve spor geçmişine göre değişiyor insanların zorlanıp zorlanmaması
normalde benim level 1 de 9 olacaktı da 3 gün firarım var :1: 6 yaptım bugün
incelmeler var gibi bakalım level 2 de görücez asıl nasıl olduğunu :)

kızlar bişey sorucam ben youtubede videolarını gördüm de şimdi 3 level var üç gün ayrı ayrı yapıp tekra başa mı dönücez nasıl bana yardımcı olurmusunuz

kızlar bişey sorucam ben youtubede videolarını gördüm de şimdi 3 level var üç gün ayrı ayrı yapıp tekra başa mı dönücez nasıl bana yardımcı olurmusunuz

hg canım
her level i 10 gün yapacaksın
yani level1 10 gün
level 2 10 gün
level 3 10 gün

toplam 30 günde bitiyor

hg canım
her level i 10 gün yapacaksın
yani level1 10 gün
level 2 10 gün
level 3 10 gün

toplam 30 günde bitiyor

hoşbulduk kuzum sporlarla kafayı bozdum şu ara ne bulursam denemek istiyorum :)
zorlananalar varmış ama bir haftadır 15 dklik spor yapıyordum ısınmışısımdır birde bunu
deniyiym teşekkür ederim cevabın için :16:

ben zorlanınca 1-2 dakka nefes alıyorum o zaman rahatlıyor kaldığım yerden dewam ediyorum valla en mantıklısı bu :)

Ben zorlanıyordum. Arada dinlenmesem ciddi sorun olabilirdi. Spor geçmişinin olması gerçekten önemli... Yoksa benim gibi kalırsınız. :1:

bende öyle yapıyodum,başka türlü nası dayanılırki,ama alışıyo insan bi süre sonra

Bugün 1. levelin son günü oldugu için sabahtan yaptım ve level 1'i bitirdim. Yarın level 2 bakalım ne kadar zorlıyacak. Umarım çok kas ağrısı olmaz.
Bu arada p90x'in karın hareketleri gerçekten çok iyi kaslarınızın çalıştığınızı hissediyorsunuz gerçekten.

Back
X