- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
Diğerini bitirdiysen bu zorlamaz seni 1 gün reset yap bence :)
Öyle yapayım o zaman.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğerini bitirdiysen bu zorlamaz seni 1 gün reset yap bence :)
canım valla ben shred gıbı uyguluyorum her levelı 10 gun tutuyorum daha cok uzun sursun dıeama yınede yanlıs yonlendırmeyeyım sonra uzulurum:18:
1 hafta içinde 3 veya 4 kere çalışmayı öneriyormuş Jillian, bir ropörtajında. 1-2 gün dinlenmeye ayırsan, kalan günler cardio veya farklı bölgeyi yönelik egzersizler yapsan olur yada four gibi yapabilirsin ama bölgesel çalışma olduğu için 1 günde olsa dinlenmeye ayırmanı tavsiye ederim.
Süper bir başlık!
Jillian Michaels 6 week six pack bir türlü bulamıyordum int üzerinde sadece 1. level videosu vardı çoook işime yaradı cok tesekkürler. T25 8. haftadayım 10. hafta bittiğinde buna başlamayı düşünüyorum![]()
6w6p 2/1/5 yapıldı.Yarın dinleneceğim kesin.pazar günü fazladan bir şey yapar mıyım bilmem.
huzurcugum nıckım tatlım ama ben daha paylasımlara baslamadım sadece takıpteyımAaa instagram nickin neydi etmiyorsam bende edeyim :) 2 haftaya burdayım![]()
Benim regl yuzunden bu hafta 1 eksik kaldi. Bugun 1/14 yaptim. O son 1 i ne yapsam acaba.
Onumuzdeki cumartesi mi yapsam, yoksa bosverip level 2 ye mi devam etsem?
Icimdeki ses bosver, bir gun eksikten bisey olmaz diyor :44:![]()
Merhaba, inşallah bu akşam ben de 6 week six pack e başlıyorum
Heyecanlıyım
İlk videoda hareketlerin her levelda daha zor olacağını söylüyordu.Kolay gelsin sana Ben de iki hafta sonra geçeceğim killer absa.aramıza hosgeldın canımbende kıller abs yapıyorum
2/1 bıttı ama bende bıttım ne zor hareketlerı varmıs ya![]()
Aslında doyuncaya kadar yemek başlayanlar için geçerli bence. Sonrasında zaten alıştıkça daha az yiyorsun. 3 öğünden 2 öğüne düşüyorsun. Çok sevindim, inşallah en yakın zamanda 47'leri de görürsün.![]()
aramıza hosgeldın canımbende kıller abs yapıyorum
2/1 bıttı ama bende bıttım ne zor hareketlerı varmıs ya![]()
sorma sorma vıdeo baslar baslamaz basladı hoplamaya noluyoruz dedımİlk videoda hareketlerin her levelda daha zor olacağını söylüyordu.Kolay gelsin sana Ben de iki hafta sonra geçeceğim killer absa.
6w6p 2/2/1 yapıldı.
Hoşbuldum
2 hafta önce killeri denedim ama yer yokluğundan yapamadım, kardeşimle birlikte yapıyoruz, alanımız küçük geliyor
İnşallah 6 week six pack te zorlanmayız.
Kaç gün yapıcaksın killer abs'i![]()
canım normalde haftada 3 4 gun yapılması gerekıyormus ben bır hesapladım 3 hafta suruyor kıller abs .ama yabancı sıtelerde bır ay yapanda var dedım :44: bır ay sursun ıstedıgım ıcın her levelı on gun yapmaya calısıyorum gercı her cuma kardesımın arkadasları eve gelıyor hafta sonuda aıleyle gecıyor derken yıne aynı hesaba gelıyo .level 1 ı o yuzden 7 gun yaptım .ama ara vererekten dıger levellerı 10 gun yapmayı dusunuyorum
cok ıncelmem lazım ne kadar uzun yaparsam kar kardır
![]()